Tinerii de la cortul electoral al PDL Câmpina, împroşcaţi cu cerneală de un necunoscut

Categorie: Electoral 19 mai 2012

Incident PDL Tinerii de la cortul electoral al PDL Câmpina, împroşcaţi cu cerneală de un necunoscutDacă până acum, campania electorală de la Câmpina părea destul de liniştită şi… paşnică, iată că lucrurile încep să se schimbe. Ieri după-amiază, la cortul PDL amplasat în pasajul de la ceas s-a produs un eveniment neplăcut, un bărbat cu o glugă pe cap şi parţial pe faţă împroşcându-i cu cerneală pe tinerii pedelişti care se aflau la cort şi murdărind materialele electorale pe care aceşti tineri le distribuiau trecătorilor. Apoi, bărbatul a fugit spre piaţă şi a dispărut în aglomeraţia de acolo. PDL a făcut plângere la poliţie, dar sunt slabe speranţe ca „atacatorul” să fie prins. După cum au afirmat cei doi tineri aflaţi la cortul PDL, care au apucat să-l vadă pe bărbatul în cauză câteva secunde, este vorba despre o persoană de etnie romă, în vârstă de 20-25 de ani, scundă, îmbrăcată în trening şi, după cum menţionam mai sus, aproape mascată cu o glugă. „Este regretabil că se întâmplă aşa ceva la Câmpina. Noi ne aşteptam la o campanie electorală civilizată, fără incidente de acest gen. Eu presupun că această acţiune a fost pusă la cale de USL, de cineva din USL, pentru că nu face nimeni aşa ceva de capul lui. Pe ce mă bazez când spun asta?! Cu puţin timp înainte de acest incident, mai mulţi tineri cunoscuţi ca fiind apropiaţi de PNL şi clienţi fideli ai unui bar aflat în apropiere, unde merg, de regulă, membri sau susţinători ai acestui partid, au supravegheat minute bune zona. Imediat după plecarea lor, a apărut cel care i-a atacat pe tinerii noştri. Sper ca poliţia să reuşească să-l prindă pe acest bărbat şi mai sper ca astfel de incidente să nu se mai producă”, ne-a declarat primarul Horia Tiseanu, preşedinte al PDL Câmpina.

Aruncarea cu cerneală sau vopsea nu este o poveste nouă la Câmpina. În timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2008, mai multe panouri ale lui Horia Tiseanu şi câteva afişe ale Jenicăi Tabacu au fost împroşcate cu cerneală, de aproape că nu se mai distingeau chipurile candidaţilor. Apoi, în campania pentru alegerile parlamentare, au avut acelaşi „tratament” câteva dintre afişele şi panourile electorale ale lui Florin Anghel. Totuşi, niciodată nu au fost vizate şi persoane, cum s-a întâmplat în cazul de faţă.

7 comentarii to “Tinerii de la cortul electoral al PDL Câmpina, împroşcaţi cu cerneală de un necunoscut”


 1. Bobeica spune:

  Metode comuniste tipice judetene.Asta este doar inceputul mizerabiala a unor bolnavi mintali

  RăspundeRăspunde
 2. Guran e din Targu Mures spune:

  Guran e din Targu Mures. Ce cauta el la Campina? Vrea ciolan de Muntenia? JOS USL din Campina!

  RăspundeRăspunde
 3. sergiu spune:

  Au dat singuri cu cerneala ca sa inspire mila, metode securiste…

  RăspundeRăspunde
 4. nutysoR spune:

  metodele securiste sunt la voi in ograda mai ,,sergiu,,care esti ,dar tu fiind miop nu ai cum sa le vezi .

  RăspundeRăspunde
 5. USL=O mizerie spune:

  Sergiu! Rusine ca poti gandi asemenea aberatie! Guran l-a pus pe ala100%! Doar se stie ca a avut probleme cu legea.

  RăspundeRăspunde
 6. EBH spune:

  Cum poti sa recurgi la astfel de metode ?? Bine ,dar la niste oamenii ce NU depasesc un anumit nivel de inteligenta te poti astepta la orice !

  RăspundeRăspunde
 7. Guran da tepe spune:

  Guran da si cu cerneala acu’?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF