Social

Voluntariatul nu e o poveste…

Voluntariat 0Peste 170 de organizaţii neguvernamentale din ţară au sărbătorit „Săptămâna voluntariatului”, desfăşurată sub sloganul „Voluntariatul nu e o poveste. Voluntariatul e de povestit”. Printre aceste ONG-uri s-a numărat şi Fundaţia Zamolxes din Câmpina, care a organizat mai multe acţiuni pentru a atrage atenţia asupra a ceea ce înseamnă sau ar trebui să însemne voluntariatul, o noţiune despre care românii nu cunosc prea multe şi, cu unele excepţii, nici nu vor să cunoască.

Iată acţiunile organizate de Zamolxes în cadrul „Săptămânii voluntariatului” (14-20 mai 2012):

În parcul de la ceas, a avut loc o campanie de informare a cetăţenilor cu privire la voluntariatul în comunitate.
Voluntariat 1
În aceeaşi locaţie, s-a dorit realizarea celui mai mare flash-mob din judeţ. Voluntarii Fundaţiei Zamolxes i-au invitat la dans în aer liber pe toţi trecătorii. Mulţi s-au oprit, puţini au dansat. În schimb, copiii din parc nu au aşteptat invitaţie specială…
Voluntariat 2
Băieţii de la X-treme Brothers s-au alaturat Campaniei de informare „Fii activ! Fii voluntar!” şi au dansat pentru a promova voluntariatul.
Voluntariat 4
La Centrul Cultural pentru Tineret „Zamolxes”, aflat în incinta Căminului Petrol, a avut loc o dezbatere pe tema voluntariatului şi au fost prezentate mai multe proiecte derulate de Fundaţia Zamolxes cu participare naţională şi internaţională.
Voluntariat 5

3 Comments

  1. USL=O mizerie says:

    Bravo!

  2. celini says:

    FELICITARI!

  3. misu says:

    Succes Florine.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *