Actualitate

Week-end cu flori şi mulţi copii, în centrul Câmpinei

CopiiBulevardul Carol I (tronsonul cuprins între Hotelul Muntenia şi Casa Cărţii) va fi închis circulaţiei auto în week-end-ul care se apropie. Aici va avea loc Târgul de Flori, la care vor fi expuse şi comercializate atât flori, cât şi cadouri pentru persoanele dragi. De asemenea, în cadrul acestui eveniment vor fi organizate şi multe acţiuni pentru copii – dans, teatru, desen, pictură. Clubul de limbi străine şi activităţi recreative „Frizzly” le va oferi copiilor, dar şi părinţilor, programe interactive de limba engleză, programe de recreere şi de creaţie, inclusiv un Studio Pilates Shape up „Liniştea Petalelor”, la care participarea este gratuită. Acţiunile din week-end sunt organizate de Primărie şi firma care aduce periodic la Câmpina „Târgul de bunătăţi”.

6 Comments

 1. campina pentru campineni says:

  Sper din tot sufletul ca aceasta actiune sa nu fie confiscata de partidele politice, de dula sau vre-o jenica! Lasati oamenii sa se bucure in liniste si pastrati respect pentru campineni!

 2. ianis says:

  Trebuie facut un spatiu amenajat unde sa se tina astfel de manifestari,ne-am satura sa fie oprita circulatia si traficul sa devina un haos.Targul de bunatati cat si alte manifestari sa fie facute in alta parte si nu in centul orasului.Se poate gasi o locatie pe bulevard si cu aceasta ocazie promovam si acel loc frumos!

 3. I Love Campina says:

  I love kids and flowers, so i will come to the party! In alta ordine de idei, de ce Dragomir nu face treaba si mai e si in concediu?

 4. BGS Alex says:

  Flori ce anume…de grandina sau de apartament?

 5. vio says:

  I like Frizzly!!!

 6. Votez Tiseanu. Tu? says:

  Flori de mucegai. Look it up on „gagal” 🙂

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *