„Ne place sau nu, Adrian Năstase rămâne unul dintre stâlpii politicii româneşti de după 1990”

Categorie: Politica 24 iunie 2012

Severin si Bercaroiu1 „Ne place sau nu, Adrian Năstase rămâne unul dintre stâlpii politicii româneşti de după 1990”Afirmaţia îi aparţine senatorului PSD, George Severin şi a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă. Severin spune că a stat de vorbă de mai multe ori cu Adrian Năstase, pe parcursul ultimelor luni, iar fostul premier era ferm convins că va fi achitat, susţinându-şi permanent nevinovăţia. „Mă bucur că vorbim la prezent despre Adrian Năstase. Indiferent dacă ne place sau nu, Năstase rămâne unul dintre stâlpii politicii româneşti de după 1990. Poate că nu este un om perfect, dar să ne amintim cu toţii că, în perioada aroganţei lui Năstase, cum se spune, nu şi-a bătut nimeni joc de Constituţie, de Parlamentul României sau de Guvern… Nu comentez decizia Înaltei Curţi, dar eu cred în continuare că există şi erori judicare. Mai mult, nu se poate da o asemenea motivare, că nu sunt dovezi împotriva lui, dar că trebuie dat un exemplu. Nu s-a mai pomenit aşa ceva şi mă întreb de ce nu s-a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii?!”, a declarat senatorul câmpinean George Severin.

La conferinţa de presă a participat şi Victor Bercăroiu, deputat PDSR în mandatul 2000-2004, perioadă în care Adrian Năstase era prim-ministru. „Trebuie să ne amintim puţin de ceea ce a fost atunci. Pentru că Adrian Năstase a ajutat foarte mult Câmpina. Vorbim despre o perioadă în care nu existau fonduri europene, nu erau nici măcar fonduri de pre-aderare, dar cu toate acestea, Câmpina a primit atunci 38 de miliarde de lei vechi pentru diverse lucrări. Este vorba despre bani de la buget, pe programe concrete”, a afirmat Victor Bercăroiu.

6 comentarii to “„Ne place sau nu, Adrian Năstase rămâne unul dintre stâlpii politicii româneşti de după 1990””


 1. misu spune:

  2000-2004 cea mai neagră perioadă a orașului Câmpina cei mai mulți șomeri, cele mai multe societăți mari închise

  RăspundeRăspunde
 2. celini spune:

  da,s-au facut destul de multe pt Campina in acea perioada,sa nu uitam ca sala de sport de la grigorescu,acele blocuri ANL de pe eruptiei,in timpul mandatului sau a inceput constructia scolii centrale…si multe alte lucruri s-a facut….Totusi este pacat fiindca Campina merita mult mai multe dar din pacate nu avem persoane” puse bine” ca sa trimita mult mai multe fonduri:((

  RăspundeRăspunde
 3. Georgica spune:

  Imi este rusine ca traiesc intr-un oras in care hotia, aroganta si smechereala este ridicata la rang de virtute.
  Cum aveti tupeul sa declarati asa ceva dom Severin,sa intelegem ca sunteti partasi cu acest infractor numit Nastase Adrian.
  Nu este momentul si nici timpul sa analizam activitatea acestei lichele care a pus eticheta pe intregul popor si voi trepadusilor stati aproape si sustineti ca omu este nevinovat si il martirizati.
  Faceti de ras campinenii si eu personal ma de delimitez de voi !

  RăspundeRăspunde
 4. USL=O mizerie spune:

  Corect.

  RăspundeRăspunde
 5. amelia spune:

  stalpul politicii romanesti?sa mori tu?

  RăspundeRăspunde
 6. victor spune:

  Quousque tandem abutere patientia nostra, Catilina !

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF