Electoral

10 iunie – ziua alegerilor locale. Dacă aveţi probleme la vot, sunaţi la BEC Câmpina – 0244.332.101

Toate cele 23 de secţii de votare din Câmpina s-au deschis la ora 7.00, când au început să apară şi primii alegători. Fie veneau de la serviciu, din tura de noapte, fie de la vreo petrecere. 33.323 de câmpineni sunt aşteptaţi astăzi la urne pentru a-şi alege primarul şi consilierii locali, preşedintele Consiliului Judeţean şi consilierii judeţeni. Pe parcursul întregii zile vă vom ţine la curent cu desfăşurarea scrutinului electoral.
În cazul în care aveţi probleme la vot sau dacă sesizaţi nereguli în procesul de votare, vă puteţi adresa Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 2 Câmpina, la telefon 0244.332.101. BEC funcţionează în incinta Primăriei, în clădirea din spatele sediului principal, acolo unde, până în urmă cu aproape doi ani, era Direcţia Economică. Vă reamintim că Biroul Electoral Câmpina este condus de Mădălina Graure, preşedintele secţiei a II-a Civilă, de Contencios Administrativ şi Fiscal, iar locţiilor a fost desemnat judecătorul Gabriel Ivănescu, din cadrul aceleiaşi secţii a Tribunalului Prahova.

Votarea se încheie la ora 21.00, iar imediat după numărarea voturilor şi finalizarea proceselor verbale vă vom anunţa numele viitorului primar al Câmpinei şi care sunt noii consilieri locali (înainte de o eventuală redistribuire a voturilor).

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *