Electoral

Alin Moldoveanu este noul primar al comunei Poiana Câmpina

Candidatul PDL, Alin Moldoveanu, a câştigat competiţia electorală pentru Primăria Poiana. O victorie care ar putea fi considerată o mare surpriză având în vedere că Moldoveanu l-a avut ca principal contracandidat pe primarul în exerciţiu, candidatul USL Aurel Duţă. Se pot spune multe despre acest rezultat şi vă vom prezenta în zilele care urmează o analiză a situaţiei care a condus la victoria lui Alin Moldoveanu. Deocamdată, ne rezumăm la prezentarea rezultatelor parţiale de la alegerile din Poiana Câmpina, cu precizarea că nu am intrat, încă, în posesia datelor de la una dintre secţiile de votare, cea din zona gării. Ştim doar că aici Alin Moldoveanu a câştigat la o diferenţă de 30 de voturi.
Astfel, cumulând voturile de la celelalte patru secţii de votare din Poiana (Pietriş, Bobolia, Primărie şi şcoală), rezultă următorul scor: Alin Moldoveanu (PDL) – 935 voturi, Aurel Duţă (USL) – 865 voturi, Marian Burciu (PP-DD) – 371 voturi, Mihail Briscan (Partidul Verde) – 155 voturi, Nicolae Ioana (PUER) – 86 voturi, Louis Răducanu (UNPR) – 25 voturi.

16 Comments

  1. @ says:

    Felicitari!!

  2. spirea lidia says:

    felicitari Alin Moldoveanu

  3. crina says:

    poienari si campineni ,vor avea ce au votat,un mafiot in poiana campina,si mafia si nemernici din jurul primarului tiseanu,el ca primar no pot spune nimic de el dar ai o gramada mafioti ce castiga si au castigat sume imense ,dar sa nu se mai planga romani ,traiesc rau dar voteaza in continuare mafioti

  4. celini says:

    aici este de rasul curcilor,deci poaiana si bobolia nu au avut o persoana competenta,trebuia sa vina un strain in comuna si sa castige,alin a fost 4 ani si in Campina si n-a facut nimic,nici macar nu era vazut prin primarie,aici se vede ca excursile facute de moldoveanu au avut efect

  5. GABI N says:

    felicit tabra adversa pt rezultatul in alegeri si le doresc ca in noul mandat sa se tina de promisiunile facute in campania electorala, sa realizeze ce au promis

  6. ioana says:

    Felicitari dl .Moldoveanu .Bravo celorlalti candidati ,au tinut un nivel ridicat de competitie in toata comuna.

  7. maria says:

    Oamenii au votat ,in disperare, sa nu-l mai vada pe Duta si administratia lui.

  8. observator says:

    Moldoveanu, s-ar putea sa treaca imediat la treaba.Asteptam sa vedem cum va ,,aranja fata comunei” la iesirea de sub podul de cale ferata si daca va lua masuri asupra ,,consumatorilor ” din centru si scandalagiilor noaptea din parcul central.Acum imaginea comunei este data de oameni instare de ebrietate pe strada, batausi ,scandalagii , si cred ca va rezolva si problema gratarelor din strada in plin centru .
    Asteptam schimbari mari pe toate planurile.Speram ca nu in rau.

  9. Paradoxal nu este o surpriza.Si va trece sigur la treaba,mult succes tuturor,atat castigatorilor cat si celor din opozitie.In sfarsit sunt consilieri din toate zonele…insa sa deschida gura cu folos daca odata la 4 ani am facut efort de a merge la vot.Felicitari Costanda si tuturor celor care sustin Moldoveanu

  10. Andrei Poienaru says:

    Rezultatele ne arata inca o data ca facem parte dintr-o comuna de …. Daca acum 4 ani nu-mi venea sa cred ca a castigat Duta desi in mandatul trecut nu facuse nimic, acum chiar credeam ca poate ne-am mai desteptat si noi… Cum sa alegi pe unul care nu are nicio treaba cu aceasta comuna, care si-a facut mutatia pentru a candida vazand ca la „ciolanul cel mare” (Campina) nu are sanse. Va mai amintiti oare in campania trecuta cand a organizat un concert in parcare la Fibec ca n-a fost in stare sa zica mai mult de „Va iubesc campineni! ” ?? Felicitari tuturor celor care l-au votat, aveti un IQ subunitar.

  11. vik says:

    Alin,acum ai ocazia sa demonstrezi ce a pierdut campina cand nu te-au votat pt a iesi primar in municipiu,aici va fi o provocare…

  12. melly says:

    Dezamagire totala…
    Daca a trebuit sa vina un strain sa ne faca ordine in ograda inseamna ca la presidentie o sa votam pe cineva din afara.
    Alin M poate o sa faca ceva ,dar asta doar sa demonstreze Campinei ce a pierdut , in rest …
    A avut o campanie murdara,iar la vot si-a trimis oamenii din poarta in poarta sa aduca lumea la sectiile de vot.
    Rusine poienari,aveati si alte alternative de la voi din ograda…sa nu va mai aud ca o duceti rau si apropo scandalagii din Poiana or sa fie in continuare pentru ca ei l-au votat,au fost dusi la sectii de oamenii lui Alin.

  13. catalina vs says:

    Felicitari dl Alin Moldoveanu!!!!!!!!!cat despre comentarile intepate ale unora care precis sunt din tabara invinsilor care acum isi plang de mila pt ca o sa iasa la iveala toti cei care au fost privilegiati de Duta si au folosit din banii publici.
    Felicitari dl Constanda Sergiu ca datorita lui a iesit toata Bobolia la vot si a avut loc schimbarea lui Duta care nu a avut nici o realizare ca primar decat cea personala.
    Daca Alin a avut o campanie murdara si si-a trimis oameni din poarta in poarta sa vina la vot inseamna ca avut ce sa aduca. Dar voi ce sa aduce-ti ca nu a-ti facut nimic sunte-ti nepasatori si va meritati soarta asteptati sa va pice din cer?
    JOS BOSOROGI SUS TINERETUL!!!!!!!!!!!1

  14. boby says:

    MELY-este adevarat ca Moldoveanu a fost votat si de o anume categorie ,,distincta si reprezentativa” din pacate pentru Poiana si care sunt de acord ca pentru a continua sa-si faca ,,mendrele” in centru erau in stare sa voteze si cu degetele de la ambele maini.
    Eu cred totusi ca pentru actualul primar nu vor prima numai interesele personale,,EX. sa nu-i sparga geamurile cu pietre „,el personal si oamenii din spate,care au o anumita formatie si pregatire, nu cred ca vor permite in continuare ca imaginea lor sa fie reprezentata de acesti ,,domni”.Mai vb.

  15. claudia says:

    Andrei Poienaru says:
    12 June 2012 at 12:21 am

    Rezultatele ne arata inca o data ca facem parte dintr-o comuna de …. Daca acum 4 ani nu-mi venea sa cred ca a castigat Duta desi in mandatul trecut nu facuse nimic, acum chiar credeam ca poate ne-am mai desteptat si noi… Cum sa alegi pe unul care nu are nicio treaba cu aceasta comuna, care si-a facut mutatia pentru a candida vazand ca la “ciolanul cel mare” (Campina) nu are sanse. Va mai amintiti oare in campania trecuta cand a organizat un concert in parcare la Fibec ca n-a fost in stare sa zica mai mult de “Va iubesc campineni! ” ?? Felicitari tuturor celor care l-au votat, aveti un IQ subunitar. Ce-i trebuia chelului, tichia de margaritar!!!

  16. claudia says:

    Ce-i trebuia chelului, tichia de margaritar!!!
    Rezultatele ne arata inca o data ca facem parte dintr-o comuna de …. Daca acum 4 ani nu-mi venea sa cred ca a castigat Duta desi in mandatul trecut nu facuse nimic, acum chiar credeam ca poate ne-am mai desteptat si noi… Cum sa alegi pe unul care nu are nicio treaba cu aceasta comuna, care si-a facut mutatia pentru a candida vazand ca la “ciolanul cel mare” (Campina) nu are sanse. Va mai amintiti oare in campania trecuta cand a organizat un concert in parcare la Fibec ca n-a fost in stare sa zica mai mult de “Va iubesc campineni! ” ?? Felicitari tuturor celor care l-au votat, aveti un IQ subunitar.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *