Eveniment

Asesoft a făcut spectacol la Câmpina. Nici echipa CNNG nu s-a lăsat mai prejos…

Baschet 7Campioana României la baschet masculin, CSU Asesoft Ploieşti, a venit la Câmpina pentru a juca un meci amical cu echipa Colegiului Naţional „Nicolae Grigorescu”. Acţiunea se înscrie în seria celor de promovare a baschetului în şcoli. Asesoft s-a aflat la Câmpina la invitaţia omului de afaceri Virgil Guran, unul dintre sponsorii formaţiei ploieştene. Partida în sine a fost foarte frumoasă, cu multe coşuri spectaculoase. Băieţii de la CNNG s-au ambiţionat să le arate campionilor că ei ştiu baschet şi chiar au reuşit câteva faze la care au fost aplaudaţi şi de antrenorul Asesoft, Vladimir Arnautovici. Scorul contează mai puţin la astfel de meciuri, important a fost spectacolul. Ar mai trebui menţionat faptul că baschetbaliştii de la Asesoft au fost primiţi cu aplauze de spectatorii prezenţi, majoritatea elevi. Preferatul publicului a fost, de departe, căpitanul echipei ploieştene, Cătălin Burlacu. La finalul partidei, jucătorii Asesoft au împărţit mingi cu autografele lor şi au primit, de la Virgil Guran, o cupă şi o diplomă de onoare.
Baschet 1
Baschet 2
Baschet 3
Baschet 5
Baschet 6
Baschet 9

4 Comments

 1. celini says:

  felicitari pt aceasta organizare

 2. Realismul doare says:

  O porcarie electorala marca Guran.

 3. horia plictiseanu says:

  @Realismul: porcarie electorala este ceea ce a facut Tiseanu cu Balul ”Nunta de Aur”, cand s-a folosit de bani publici pentru a incerca sa cumpere simpatia unor oameni in varsta. Daca il ardea atat de tare grija de ei, ar fi organizat acest eveniment anul trecut, de exemplu, insa lui i-a venit ideea taman in campania electorala. Incalificabil gest.
  Referitor la venirea Asesoft-ului, retine ca aceasta echipa nu vine pentru prima data la Campina. A mai facut-o tot la invitatia lui Guran, care cel putin face astfel de gesturi pe banii lui, nu ai comunitatii, asa cum ne-a obisnuit Tiseanu cu suvoiul neintrerupt de spectacole si festivitati.

 4. EBH says:

  O mare tampenie, vorba lui realismul doare „marca Guran”. Ce a facut bun prin aducerea echipei asteia? Nu m a incalzit cu nimic ! Iar in legatura cu organizarea balului Nunta de Aur : macar oamenii aceia pe care toata lumea ar trebui sa i respecte au avut parte de o seara frumoasa , de admiratie si respect din partea lui Tiseanu .

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *