Administratie publica

Câmpinenii, anunţaţi prin documente false că au datorii la fisc

În ultimele zile, câmpinenii au primit în cutiile poştale o scrisoare cu antetul Primăriei şi Direcţiei Economice, document prin intermediul căruia erau anunţaţi că au de plătit o taxă lunară de 112 lei în contul unui credit pe care administraţia locală l-ar fi contractat. Este vorba despre o dezinformare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie demarând deja o anchetă în acest caz. Vă prezentăm în continuare comunicatul de presă remis de Primăria Câmpina în legătură cu această situaţie.
„Primăria municipiului Câmpina atenţionează că, în ultimele zile, a fost pus în circulaţie un document fals, cu antetul Serviciului public de finanţe locale şi semnătura în fals a primarului Horia Tiseanu, referitor la perceperea unei sume de 112 lei/lună/contribuabil pe o perioadă de cinci ani. Vă informăm că nimic din acel document nu este real, scrisoarea fiind o dezinformare grosolană. Primăria Câmpina regretă că, în cadrul acestei campanii electorale, s-a ajuns ca, în goana după voturi, anumiţi candidaţi să se folosească de astfel de intoxicări, care fac mult rău câmpinenilor.

Primăria Câmpina vă informează că nu a fost contractat nici un fel de credit de tipul celui menţionat în documentul fals, dumneavoastră putând consulta acest lucru pe site-ul oficial al instituţiei, www.primariacampina.ro. Mai mult, municipalitatea nu poate decide introducerea de noi taxe şi impozite fără votul Consiliului Local. Un astfel de proiect de hotărîre nu există şi nici nu va exista. De asemenea, această informaţie o puteţi verifica consultând site-ul Primăriei Campina, www.primariacampina.ro, la secţiunea Hotărâri ale Consiliului Local.

În momentul de faţă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie au demarat o anchetă în legătură cu tipărirea şi difuzarea acestui document, reuşind să confişte câteva zeci de mii de documente false. În momentul descinderii, în hala în care erau depozitate documentele false, se aflau reprezentanţi şi membri marcanţi ai USL Prahova printre care şi George Stanciu (ginerele fostului primar din Ploieşti Emil Calotă), care se află în prezent în cercetarea Parchetului, fiind suspectat ca autor al acestor falsuri. În cazul în care primiţi un astfel de document, vă recomandăm să anunţaţi imediat Poliţia la numărul de urgenţă 112, sprijinind în acest fel ancheta demarată”.

8 Comments

 1. EBH says:

  Este absolut incredibil ce au ajuns sa faca cei din USL. Astfel de oameni sa vina la conducerea unui oras , unui municipiu ??? Niste oameni fara caracter care vor sa castige prin minciuni si acte dintre cele mai josnice . Rusine celor care se preteaza la asemenea lucruri .

 2. Guran Minte says:

  A fost mana USL Campina, Virgil Guran adica! Taxati-i pe mafioti la vot duminica!

 3. Rapold says:

  Si eu am primit o astfel de „Instiintare”, pe care o consider doar ca pe o gluma de prost gust, fara a mai pune la socoteala ca cei ce au avut aceasta initiativa deplorabila, probabil ca ne considera niste prosti ce nu pot sa inteleaga ceea ce citesc! Nu si-au dat seama ca acest „fals” ar putea avea efect invers la vot, decat cel scontat de ei!? Niste ageamii! Oricum si cu acest incident si fara, eu stiam si stiu pe cine votez!

 4. Roxana says:

  Sper ca nu va contribui cetateanul de rand pt desfasurarea campaniei…..:))
  Sa ne gandim la sanatate, am avut un caz dificil, un accident grav, omul s-a lovit la cap..atunci cand am ajuns la urgenta,spitalul detinea tomograf dar nu avea personal care sa lucreze non-stop!Am intevenit la Ploiesti…..daca intelegeti ce vreau sa spun…..este normal?Sper ca romanul de rand sa beneficieze de ingrijiri medicale complete…a platit o viata la stat asigurari..terminati cu bancile si farmaciile..le-am numarat in centru orasului…cati oameni cu datorii si bolnavi…luati masuri sa ne fie mai bine!!!
  Oare nu este mai importanta sanatatea si bunasatrea campinenilor?Sa fi un exemplu sa aratam ca putem..
  Investiti mai mult in sanatatea noastra si creati locuri de munca pt tineri…80% au plecat din Campina,nu si-au gasit locuri de munca cu salarii decente!!!(minim 500 eur pe/luna)Avem studii superioare,postuniversitare,experineta de peste 12-15 ani, ne-am format in alte zone!Este corect ca oamenii de rand sa nu beneficieze de locuri de munca in acest oras???
  Toate bune mult succes tutor!!!!Viitorul primar sa ia masuri in acest sens!Si nu uitati de pesionari!!!!Si nu uitati cu totii suntem muritori(si NOI si VOI)..atunci cand luati decizii sa va ganditi la oameni…cu sau fara… tot acolo ajungem cu totii…Mult succesc!!Pana acum nimeni nu m-a convins sa -l votez…dar voi merge la vot

 5. raff says:

  Cat de … si in acelasi timp disperati sunt unii. Nu constientizeaza ca efectul ar putea fi contrar asteptarilor. Cu asemenea tertipuri i-ar scoate din casa pe cei ce nu aveau de gand sa voteze si sa puna stampila pe Tiseanu. Mitul conform caruia pliticienii sunt vicleni cade la Campina si probabil si in alte orase cu opozanti a caror inteligenta este limitata de constructor la 50 IQ

 6. Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina says:

  Eu propun ca cetatenii orasului sa fie anuntati ca de acum inainte, orasul va arata si sambata si duminica, cel putin ca in restul saptamanii. Acest lucru ar insemna ca cel putin primarul nu va lucra numai cinci zile pe saptamana si ca oamenii de la salubritate au grija ca gunoaiele din cosurile moderne nu vor mai fi aruncate pe jos; am intrebat cunostinte din Bucuresti care viziteaza orasul sambata si duminica in drum spre Valea Prahovei si am fost dezolat cand au afirmat ca orasul este murdar si ca se opresc pentru ca piata din Campina este mai ieftina decat la Sinaia, spre exemplu.
  Am crezut ca dezastrul cu gunoiul il fac cainii comunitari insa nu este adevarat; cosurile de gunoi sunt aruncate pe jus de tiganii care cauta prin gunoi, si o fac deptru ca nimeni, nici politia si nici salubritatea nu lucreaza sambata si duminica.
  Domnule primar, solicit un raspuns la sesisarea mea si cea mai buna ar fi ca politia si salubritatea vor lucra si in zilele de sambata si duminica. Ma intereseaza mai putin acuzatiile ca reperati trotuarele si drumurile in functie de alegeri si de spaga respectiva; este pacat ca un oras frumos sa arate mizerabil tocmai cand este mai vizitat.

 7. Believe says:

  Sesizarile din ce stiu eu se fac la primarie,nu? Asa am si eu o sesizare la domnul Dan Diaconescu sa imi dea cu imprumut 5000 de euro, ca va iesi presedinte. Intelegeti ironia, sper. Ce vina are domnule primarul ca tiganii sunt…tigani?

 8. Andrei Popa says:

  Da, tin minte scrisoarea asta trimisa de cei de la USL. La Campina au mintit oamenii ca au de plata 112 lei, la Ploiesti au mintit oamenii ca primesc pensie municipala, la Sinaia au mintit oamenii ca angajeaza….rusine!!!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *