Politica

Ce spun politicienii câmpineni despre rezultatele alegerilor locale…

Horia Tiseanu, preşedintele PDL Câmpina, primar: „Este o victorie strălucită a PDL, având în vedere trendul naţional descendent al PDL, scăderea în popularitate şi la vot după măsurile nepopulare ale guvernării Boc. Rezultatele obţinute de noi, la Câmpina, sunt duble faţă de media pe ţară a partidului. Şi mai ţin să remarc faptul că PDL a înregistrat pe plan local o creştere a scorului electoral faţă de 2008, ceea ce demonstrează că locuitorii Câmpinei au apreciat munca mea ca primar, în ultimii patru ani şi munca echipei de consilieri PDL. Aş vrea să le mulţumesc câmpinenilor şi să-i asigur că vom face treabă bună în continuare!”
Virgil Guran, preşedintele PNL Câmpina, fost candidat la Primărie
: „Mă aşteptam să se întâmple aşa ceva în Câmpina, pentru că am văzut foarte mulţi oameni dornici să-şi vândă votul… Eu i-am refuzat pe toţi cei care au venit la mine cu astfel de idei, eu aş fi vrut să fiu primar fără a recurge la astfel de practici. Este la fel de adevărat şi că nu toată lumea a votat pentru bani, dar iată că un număr important de alegători consideră că este bine cum au trăit până acum şi vor să rămână totul la fel. Nu pot decât să le respect decizia şi să le mulţumesc pentru încredere tuturor celor care m-au votat şi susţinut la aceste alegeri locale.”
Adrian Piţigoi, PP-DD, fost candidat la Primărie: „Mulţumesc electoratului PP-DD care s-a mobilizat şi a ieşit la vot. Promit că în Consiliul Local ne vom angaja să ne impunem proiectele din platforma noastră program şi vom încerca o colaborare constructivă cu partenerii de dialog din CL”.
Elvis Arghir, preşedinte Partidul Verde, fost candidat la Primărie
: ” Sunt din ce în ce mai dezamăgit de politică, mai ales de politica locală. Sunt scârbit definitiv şi irevocabil!”
Andrei Istrate, vicepreşedinte PRM, fost candidat la Primărie:
„Spuneam şi atunci, în ziua alegerilor, că îmi doresc să iasă cât mai multă lume la vot. Îmi doream să ne alegem conducătorii oraşului prin exprimarea opţiunii fiecăruia şi nu prin absenteism. Iată, câmpinenii au demonstrat că vor acelaşi lucru. În ciuda scorului mic obţinut de mine, mă bucur pentru aleşii locali, îi felicit şi le doresc multă putere de muncă în noul mandat şi mai ales să reuşească să se plieze pe doleanţele şi nevoile locuitorilor”
Liviu Corcodel, preşedinte PNG-CD, fost candidat la Primărie:
„Ce mai putem spune? Din punctul meu de vedere, au câştigat cei care au avut cei mai mulţi bani. Câmpina a dovedit că este de vânzare. Păcat că nu am putut primeni clasa politică, iar  partidele mici nu au putut rezista tăvălugului impus de partidele care au investit mulţi bani în această campanie”.
Mircea Orţan, preşedinte PER: „Chiar nu mă gândeam la un astfel de rezultat, speram să obţinem mai mult. Nu pot să-mi revin după acest rezultat şi sunt foarte dezamăgit de numărul mare de voturi obţinute de PP-DD. Probabil că asta au vrut câmpinenii. Eu personal nu am nimic de reproşat nimănui, iar zilele acestea vom trage linie şi vom porni de la zero pentru a construi în Câmpina un adevărat partid ecologist”.

3 Comments

 1. miky says:

  Domnule Orzan cu 21 de nulitati dupa lista voastra e chiar prea mult macar la ppdd lasand faptul de cine e condus s-a vazut ca la campina s-au votat oamenii adica intelectuali nu interlopi de zi de cafenea….

 2. emil says:

  De unde stii ca sunt nulitati? Eu cunosc foarte bine 3 persoane de acolo, tinere, care chiar cred ca ar face numai lucruri bune daca ar avea o pozitie care sa le permita acest lucru.

 3. vik says:

  Liviu Corcodel:tu vb de vanzare care ai plecat din partid in pardit pt ciolan? ma gandesc ce partid mai este ca sa te mai poti duce :))
  Mircea Ortan: pana acum unde ati fost? cunosc si eu cativa din pers care le-ati fi vrut in CL,cred ca i-ati adunat din cluburile campinene sa fie la nr,daca asa credeti ca se face politiva va inselati
  Elvis Arghir: aici imi pare rau ca nu mai poate face parte din CL,merita sa fie in continuare cosnsilier
  Andrian Pitigoi: un om tanar si ii urez multa bafta
  Virgil Guran: vorbeste de atragerea investitorilor in Campina dar el si-a mutat una din firme in alta zona,ma refer la apa talea..deci no comment
  Horia Tiseanu: felicitari si sper ca veti face mult mai multe ca pana acum,Campina are un potential foarte mare si trebuie sa exploatam la maxim

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *