Electoral

Compact şi Iris au cântat la spectacolul electoral al PDL Câmpina

Iris 1Câteva mii de persoane au fost prezente aseară la spectacolul electoral organizat de PDL Câmpina în centrul municipiului. Un spectacol impresionat, care s-a terminat în jurul orei 23.30 cu un frumos foc de artificii. În deschidere au cântat Georgiana Lepădat (muzică etno) şi Vasile Trandafir Vădan (muzică populară). A urmat trupa The Sixteens, iar apoi cunoscutele formaţii Compact şi Iris, alături de care publicul a cântat şi dansat aproape două ore.

Între recitalurile celor două formaţii, pe scenă au urcat şi reprezentanţii PDL: primarul Horia Tiseanu, candidat la încă un mandat la Primăria Câmpina; Adrian Dobre, candidatul PDL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova; candidaţii la Consiliul Local Câmpina. Horia Tiseanu şi-a prezentat echipa, a mulţumit câmpinenilor pentru susţinere şi a adresat un îndemn la vot pentru duminică, 10 iunie, iar Adrian Dobre a cerut sprijinul Câmpinei pentru schimbarea actualului preşedinte al CJ.
PDL 1
PDL 2
PDL 3
PDL 4
PDL 5
Compact 1

Compact 2

Compact 3
Iris 2
Iris 3
Iris 4

5 Comments

 1. I Love Campina says:

  Asa! Bravo dl Tiseanu!

 2. ana says:

  S-o creada el ca mai iese primar la Campina.

 3. celini says:

  Foarte frumos insa cred ca se pot face destule concerte si cand nu este campanie electorala,in campina din acest punct de vedere este moarta.Stiu ca este criza dar totusi….

 4. Tiseanu Primar says:

  Felicitari domnului Tiseanu pentru spectacolul oferit! Pentru cine nu stie, spectacolul nu l-a platit primaria..

 5. Tiseanu Primar says:

  Decat tigai date in scarba ca aia de la USL, mai bine un spectacol de calitate!!!! Felicitari domnule primar! Aveti respectul si votul meu si al familiei mele! Gheorghe Vasile!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *