Politica

Consilierii USL Câmpina vor să verifice contractele încheiate de Primărie în mandatul trecut. Primul vizat – contractul privind iluminatul public

Tudor si DragomirÎn cadrul unei conferinţe de presă organizate vineri la sediul PSD, viceprimarul Ion Dragomir şi consilierul local Gheorghe Tudor au anunţat că intenţionează să se apuce de verificarea unor contracte încheiate de administraţia locală în mandatul trecut. Apoi, va veni rândul unor proiecte de hotărâre aprobate de Consiliul Local, dar care ulterior nu au mai fost puse în practică. „Sunt unele proiecte abandonate şi vrem să vedem de ce s-a ajuns în această situaţie. S-au cheltuit bani pe studii de fezabilitate, pe proiectare şi nu s-a mai făcut nimic. Printre altele, mă refer la Casa Căsătoriilor şi la Fântâna cu Cireşi. Mai sunt câteva probleme asupra cărora vom insista, pentru că nu vrem să mai mutilăm Câmpina cu tot felul de chioşcuri şi chioşculeţe. Trebuie să punem lucrurile la punct şi să intrăm în normalitate!”, a declarat consilierul Gheorghe Tudor.

„Nu zice nimeni că a furat cineva ceva, ci doar că există lucruri care trebuie îndreptate!”
În ceea ce priveşte contractele încheiate în mandatul trecut, aici situaţia este ceva mai radicală, iar primul vizat este contractul privind modernizarea iluminatului public. „S-au alocat aproape 40 de miliarde de lei vechi pentru modernizarea iluminatului public. Principalul scop al acestui proiect a fost eficienţa, reducerea consumului la nivelul localităţii. Iar acum constatăm că, în realitate, facturile cu iluminatul public sunt mai mari decât înainte de modernizare. Cum este posibil aşa ceva?!” a afirmat viceprimarul Ion Dragomir.
Acesta a mai spus că USL intenţionează să verifice şi alte documente şi să revină asupra unor decizii luate în mandatul trecut, printre care înfiinţarea unui muzeu al oraşului, transformarea Câmpinei în staţiune turistică, numirea reprezentantului Câmpinei în Consiliul de Administraţie de la HidroPrahova – „acel om impus de Alin Moldoveanu şi pe care nu-l cunoaşte nimeni, dar care nici măcar n-a binevoit să vină vreodată în faţa Consiliului Local şi să spună cum reprezintă el Câmpina în acea structură, cum justifică el banii pe care îi încasează”, dar şi numirea altor reprezentanţi ai administraţiei locale în diverse comisii şi consilii de administraţie.
„În mandatul trecut, am fost nevoit să mă limitez la sarcinile care mi se dădeau. Acum, când USL deţine majoritatea în Consiliul Local împreună cu PP-DD, consider că responsabilitatea noastră este mult mai mare. O să supraveghez tot ceea ce se întâmplă în Primărie. Să fie clar, nu ascut creioane, ci o să ofer ascuţitori. Trebuie să îndreptăm nişte lucruri care, la momentul respectiv, nu ni s-au părut prea ortodoxe. Nu zice nimeni că în mandatul trecut a furat cineva ceva sau nu a fost respectată legea. Totuşi, s-au făcut unele nedreptăţi, iar noi dorim să punem lucrurile la punct”, a mai declarat Ion Dragomir.

6 Comments

 1. Florinel S says:

  Prioritatea domnului Dragomir-maidaniezii.De care s-a lepadat f repede,lasand pisica moarta in curtea unor incepator precum d-na Herescu …daca e sa te iei dupa arogantele ei si ale d-rei Antonia Craciun e de rasul curcii

 2. Stefan says:

  Infiintarea unui muzeu al orasului Campina este o idee si un proiect care trebuie duse la finalizare. Sper ca nu faceti greseala de a abandona proiectul.

 3. Florin says:

  Depinde cine face lucrarea si cat se „scoate”, baietii destepti pandesc orice lucrare!

 4. I Love Campina says:

  Sunt de acord si cu Florinel si cu Stefan.

 5. USL=O mizerie says:

  Misto este ca multi dintre consilieri USL de acum au fost si acum 4 ani si au votat multe chestii cot la cot cu toata lumea. Acum ce fac? Se dau raniti si zic ca nu s-au pansat bine singuri?

 6. Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina says:

  Cei care ma cunosc stiu ca vara ma imbrac lejer si mai ales in alb.
  De cand cu referendumul, chiar si cei apropiati, desigur in gluma, ma intreaba daca m-am dat cu mafia lui Basescu.
  L-am vazut pe Liviu Dragnea oferind esantioane de tricolor in studiourile de la televiziune si credeam ca este un exemplu recomandat si de urmat.
  Am fost la sediul PSD Campina sa cer tricolor.
  “NU AVEM BANI !”, mi-au raspuns. Ne mai intrebam de ce Campina s-a facut de ras in campania de la locale? Imi este rusine sa mai aud butada cu “Campina, orasul cu cea mai mare densitate de intelectuali”, poate de PROSTI.
  Campina a ajuns rau; este orasul parvenitilor care seara accelereaza asurzitor motoarele, dau la maxim boxele cu manele din automobile, este orasul fetelor care injura ,fara jena, ca baietii si de baieti cu comporatament execrabil. Si toate astea sub privirea indiferenta a politistilor care nu mai au alta activitate decat sa fugareasca tigancile cu afine, mure, cirese etc.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *