Electoral

Dezbaterea electorală cu candidaţii la Primăria Câmpina (II). Întrebări reciproce şi răspunsuri… de citit

Dezbatere 4La una dintre „probele” dezbaterii electorale organizate de Televiziunea Valea Prahovei, cei patru candidaţi prezenţi şi-au adresat reciproc întrebări. Normal că întrebările au fost pregătite înaintea dezbaterii, dar noi credem că şi răspunsurile (unele) au fost la fel de… pregătite.
Ciprian Murariu (UNPR) l-a întrebat pe Adrian Piţigoi (PP-DD) dacă le promite câmpinenilor ceea ce Dan Diaconescu le-a promis tuturor românilor la OTV, luni la rând. Mai exact, dacă îşi asumă programul electoral al lui Diaconescu. O întrebare la care, în mod cert, s-au gândit mulţi dintre noi.
Iată şi răspunsul lui Adrian Piţigoi: „Platforma program a PP-DD este lansată la nivel naţional. La nivel local sunt probleme specifice fiecărei localităţi în parte, pe care trebuie să le rezolvăm. Câmpina se află într-o degradare continuă şi noi trebuie să oprim această degradare”. Cu alte cuvinte, cine credea că vede 20.000 de euro şi locuinţă gratuită de la Dan Diaconescu ar trebui să înceapă să se trezească…

Adrian Piţigoi (PP-DD) l-a întrebat pe Virgil Guran (USL) dacă va păstra ceva din actuala administraţie, cu referire la proiecte şi oameni. Guran răspunde: „Tot ce s-a făcut bun, pentru că au existat şi lucruri bune, se va păstra şi chiar le vom continua. În ceea ce priveşte supuşii PDL, vă asigur că nu va conta culoarea sau înclinaţia politică şi voi judeca oamenii doar după competenţă”.

Virgil Guran (USL) îl întreabă pe Liviu Corcodel (PNG-CD) cu cine ar fi votat în cazul în care, dacă s-ar fi organizat şi un al doilea tur de scrutin, ar fi intrat el, Guran, alături de Horia Tiseanu. Răspuns: „Cred că cu Virgil Guran”…

Adrian Piţigoi (PP-DD), întrebare către Liviu Corcodel (PNG-CD) – cum va revigora viaţa economică şi socială a urbei? Răspuns: „Prin reducerea impozitelor, scutirea pe un an de la plata taxelor şi impozitelor a societăţilor nou înfiinţate, înfiinţarea unui parc industrial”.

Dezbatere 5

Virgil Guran (USL) l-a întrebat pe Ciprin Murariu (UNPR) dacă crede că se va putea lucra cu „consilierul local Horia Tiseanu” în viitorul mandat, având în vedere moralitatea sa politică. Răspuns: „Îl cunosc şi îl respect pe Horia Tiseanu, este un om cu multă experienţă politică şi administrativă. Da, uneori, politica poate să te dezumanizeze, dar asta este problema unei întregi clase politice. Mai exact, rinocerizarea clasei politice”.

Virgil Guran (USL), întrebare pentru Adrian Piţigoi (PP-DD) – „Dacă eu ies primar, iar tu vei fi consilier local, voi avea sprijinul tău pentru a-i trage la răspundere pe cei care au greşit înainte de aceste alegeri?” Răspuns Piţigoi: „Curtea de Conturi şi justiţia vor trebui să se pronunţe, nu noi, consilierii locali. Noi mergem în CL pentru a rezolva problemele câmpinenilor, nu pentru altceva!”

Ce am mai aflat de la candidaţi…

… că Virgil Guran vrea o relaţie de prietenie cu viitorii consilieri locali
… că Adrian Piţigoi simte că oamenii vibrează pe aceeaşi frecvenţă cu PP-DD
… că doctrina PNG-CD este una de „centru simplu, cu valenţe sociale”, după cum a explicat Liviu Corcodel

3 Comments

 1. Realismul doare says:

  PENIBILI! Doar Murariu ce a mai miscat!

 2. amelia says:

  prima fotografie e foarte tare:trupa” Distincto”(sic!)interpretand „Cu ce m-am ales in viata?!!!”patru LOSERS.Au fost penibili:un om de afaceri cu antecedente penale, dat afara in suturi de la Liceul Militar Breaza, un fiu de doctor care constata acum ca sistemul de sanatate e la pamant ,…, un psiholog care are o limba extrem de catifelata pentru spatele lui Guran si un om care de fiecare data a sarit in barca care tocmai se scufunda un adevarat” outsider”.
  Astia vor sa conduca Campina ,nici macar consilieri nu pot fi si Florin Marcu este mai bun decat ei.Biata tara, biet oras!!! acum chiar merge sloganul lui Tiseanu din 2008:APARATI CAMPINA fratilor ca e de rau

 3. Dico Emil says:

  Eu n-am nimic cu nici un partid, dar pentru ca ati mentionat „locuinta” mi-ati adus aminte, totusi cum poti numi „locuinta” containerele de la PPDD? Domne, sa vopsesti si sa pozezi canal cablu intr-un container sa ii tragi curent si sa zici ca il poti compartimenta si cine vine sa isi faca design interior…

  Nici nu vreau sa ma gandesc la ce temperatura ajunge iarna la -15 grade afara si vara cand bate soarele in el… Sau cand vine vre-un potop ca acum cateva zile, daca iti pune containerul prin Rahova, ai toate sansele sa schimbi sectorul peste noapte:)

  Asta este viitorul? Sa stea lumea in containere in Romania pentru un milion pe luna chirie? Sunt fara cuvinte… dar marketingul are si el limite de bun simt si etica…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *