Publicitate electorală

Elvis Arghir, candidatul PV la Primăria Câmpina: „S-au spus prea multe minciuni despre mine şi vreau ca oamenii să ştie adevărul!”

Untitled-11 „Nu am casă în America! Una dintre acuzele lansate la adresa mea a fost aceea că sunt atât de bogat încât mi-am permis să-mi cumpăr o casă în Statele Unite ale Americii. Personal, nu cred că ar fi rău aşa ceva, dar nu este adevărat. De altfel, nici unul dintre cei care mi-au adus această acuzaţie de-a lungul timpului nu a fost în stare să producă nici cea mai mică probă, în condiţiile în care trăim în era comunicaţiilor ultrarapide, când se poate afla orice despre oricine. Repet, nu am casă în America, dar dacă aş avea vreodată, cred că ar fi un motiv de mândrie pentru mine şi în nici un caz nu aş ascunde aşa ceva!”

2. „Am trecut pe la mai multe partide, ca şi contracandidaţii mei. În urmă cu opt ani, am candidat la funcţia de primar din partea PD, după ce actualul primar plecase la PUR. Am candidat în condiţii grele, încercând să refacem o echipă aproape distrusă şi am reuşit să scoatem doi consilieri locali. Cei care am muncit atunci am fost nevoiţi, apoi, să plecăm din PD, pentru că s-a întors trupa primarului şi nu mai aveam loc. În 2008, liberalii au apelat la mine pentru a candida din partea lor la Primăria Câmpina şi la Consiliul Local. În condiţiile în care mi-au fost acceptate proiectele, am candidat din nou şi am devenit consilier local. Mandatul 2008-2012 a fost foarte important pentru Câmpina, iar eu sunt mulţumit că mi-am putut îndeplini promisiunile făcute câmpinenilor. Am iniţiat şi susţinut modernizarea şi repararea celor mai multe străzi din Câmpina, precum şi numeroase investiţii pentru modernizarea localităţii – vă dau doar două exemple: pasajul suprateran Calea Dacia şi modernizarea Lacului Bisericii. În momentul în care s-a format USL, le-am spus celor din PNL că nu este în regulă această alianţă pentru viitorul partidului. Acesta a fost motivul real pentru care am încetat colaborarea cu liberalii.”

3. „De ce Partidul Verde? Pentru că este singurul partid de orientare ecologică şi care este recunoscut în plan european, făcând parte din marea familie europeană a Verzilor. Pentru că în această formaţiune politică am găsit posibilitatea de a acţiona şi de a realiza proiectele pentru Câmpina. Pentru că la Partidul Verde nu avem în spate pe nimeni şi nu-i reprezentăm decât pe câmpineni. Pentru că suntem singurul partid care promite, în această campanie electorală, reducerea tarifelor la apă, canalizare şi gunoi, precum şi reducerea taxelor şi impozitelor locale. Noi nu putem să promitem, aşa cum fac alţii, transport public gratuit sau chiar locuinţe gratuite, dar ştim sigur că putem să mai scădem povara de pe umerii câmpinenilor prin reducerea impozitelor şi taxelor locale, prin reducerea tarifelor umflate artificial şi nejustificat la apă, canalizare şi gunoi menajer.”

4. „Sunt adventist şi nu-mi este ruşine! Sunt adventist de Ziua a Şaptea şi mi s-a aruncat mereu în faţă acest lucru de parcă ar fi o crimă. Eu nu cred că acest lucru are legătură cu politica, este ceva personal, care ţine de sufletul meu, de gândurile mele. Ca şi consilier local, am susţinut întotdeauna toate cultele religioase, pentru că vorbim aici despre oameni, despre câmpineni, despre noi toţi. Eu nu amestec niciodată religia, credinţa, cu politica şi nimeni nu ar trebui să facă asta! Noi toţi suntem câmpineni şi tot ceea ce facem trebuie să fie pentru localitatea noastră şi oamenii săi”.

8 Comments

 1. danz_1973 says:

  1 „Nu am casă în America!” Nu e nici de bine, nici de rau. Poti avea o casa in Romania care sa rivalizeze, ca pret, cu una din America.
  2. „Am trecut pe la mai multe partide, ca şi contracandidaţii mei.” Ceea ce demonstreaza ca sinteti, toti, o apa si-un pamint!
  2′. Toti se lauda cu pasajul si cu amenajarea lacului; care este, totusi, in afara de ridicarea miinii in sedinta, aportul tau?
  3. „De ce Partidul Verde?” Pentru ca este singurul, pe plan local, care te-a primit si te lasa sa te desfasori.
  3′. Si cam cum crezi tu ca se pot reduce taxele (crede-ma ca si eu as vrea!) sau reduce preturile la serviciile mentionate?
  3”. Sa te intreb de doctrina sau de masurile eco pe care le-ai dori aplicate la Cimpina?
  4. „Sunt adventist şi nu-mi este ruşine!” Da, nu e o crima, dar nici motiv de lauda. Eu sint ortodox si imi place ca sint asa, dar asta nu ma impiedica sa discut cu alte persoane de alta religie sau cu atei.

 2. elvisarghir says:

  punctual :
  1- in ultima zi de depunere a proiectului pentru pasajul de pe Calea Daciei, am fost sunat de primarul Tiseanu si rugat sa intervin la Guvern pentru ca proiectul sa fie aprobat, deoarece fusese respins . Am rezolvat aceasta problema atunci , iar domnul Tiseanu mi-a multumit pentru ajutorul decisiv pe care l-am dat . Pentru mai multe detalii va rog sa-l intrebati si pe dumnealui .
  Referitor la religia mea va aduc aminte ca in 2008 am fost ponegrit in public pe aceasta tema , pentru detalii intrebati pe doamna Papuc Rodica ,pe Enache Dragomir si alti membrii PNL,din 2008 .
  Referitor la casa din America , va rog sa intrebati un membru simplu de la PP-DD , pentru a auzi cu ce sunt intoxicati .

 3. elvisarghir says:

  referitor la pct.3 PV este singurul partid la care am vrut sa ma duc , invitat am fost de alte 3 partide plus o alianta de doua partide .
  Masurile eco le gasesti in pliantul partidului si sunt si poze acolo .

 4. miky says:

  danz_1973 eu il stiu pe Dl. Arghir din ziare mai mult si mi se pare ok iar faptul ca este adventist nu mi se pare o problema…dar tu ai una pentru ca pari un …. Tu personal cu ce poti sa te lauzi ce ai facut pentru oras ca sa ai dreptul sa critici?!

 5. danz_1973 says:

  Draga Miki, eu nu am fost in vreo functie de conducere – oricare ar fi fost ea.
  Cum par? Hai, pe bune, fara loc de interpretari. Unul dintre bunii mei prieteni, cu care ma inteleg inca din scoala generala, este adventist; crezi ca asta ma impiedica sa il apreciez pentru tot ce a facut si face sau ma opreste cumva sa fim, in continuare, la fel? Nu! Important este omul. Uite, eu sint ortodox, dar crede-ma ca nu am pic de stima, sa zic asa, pentru cei care fac „plimbari” la biserica de Paste si de Craciun.
  Miki, trebuie doar laudati?
  Uite, daca e asa (faza cu pasajul), chiar il laud, imi cer scuze, il apreciez pentru asta si ii multumesc lui Elvis Arghir.
  Elvis, PP-DD, pentru mine, nu exista; referitor la case, poti avea atitea cite reusesti sa construiesti. Sa fii sanatos, asta e cel mai important!
  Multumesc pentru raspunsuri.

 6. celini says:

  este de apreciat ca raspunde cititorilor,eu il cunosc doar ce am citit de prin ziar dar pare un om care cat de cat ii pasa de acest oras,votul meu il va avea cu siguranta

 7. elvisarghir says:

  Va multumesc la toti atat pentru aprecieri cat si pentru critica . Nu sunt perfect si nici nu imi doresc asta . Incerc sa fac bine si uneori mai si reusesc.

 8. Roxana says:

  La consiliul judetean cine candideaza din Partidul Verde?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *