Politica

Guran, viceprimar al Câmpinei cu sprijinul lui Florin Anghel?

Anghel si GuranNici nu s-a terminat bine numărătoarea voturilor, că au început deja negocierile politice pe plan local. Nu sunt simple discuţii, ci scenarii foarte bine puse la punct. Şi nu de azi pe mâine, ci pe termen lung. Potrivit unor surse foarte credibile, chiar în această seară au loc negocieri care ar putea schimba radical scena politică locală. Se pare că deputatul PDL Florin Anghel este dispus să-i asigure lui Virgil Guran sprijinul necesar pentru a deveni viceprimar al municipiului, dorind în schimb garanţii că va fi susţinut să candideze la parlamentarele din toamnă, din partea PNL. Iar ecuaţia nu este completă. În cadrul aceloraşi negocieri, un rol aparte l-ar juca Jenica Tabacu, în prezent vicepreşedinte al PP-DD Prahova. Dacă oamenii Jenicăi Tabacu îl vor susţine pe Guran să devină viceprimar, şefa lor ar putea avea asigurată candidatura la parlamentare din partea… PSD. Şi toate acestea peste capul liderilor locali ai PDL şi PSD şi ignorând complet existenţa USL. Pare un scenariu complicat, marca Anghel, dar dacă îl analizaţi bucată cu bucată, devine credibil. Să nu uităm că, politic vorbind, Florin Anghel are nevoie de susţinere reală pentru un nou mandat de deputat, iar PDL nu-i mai poate oferi sprijinul necesar. Pe de altă parte, este cunoscută buna relaţie dintre Anghel şi Guran. Dacă părţile implicate vor ajunge să bată palma, vom afla foarte curând, poate chiar săptămâna viitoare, la şedinţa de constituire a Consiliului Local, când primarul şi noii consilieri depun jurământul şi va fi ales viceprimarul.

15 Comments

 1. Antonia says:

  Cand e vb de Anghel e posibil orice. E un papusar innascut si sa recunoastem ca-i merge capul. Mai tii minte Cristina cum a fost in 2008 cu pndc??? Nu era Guran sef de campanie la candidatura lui Alin Aiko? Daca a acceptat el sa se coboare la asa un nivel, de ce n-ar accepta sa fie subordonatul lui Tiseanu? Ce cauta Jenica in treaba asta nu prea inteleg, sincer.

 2. Felicitari Tiseanu says:

  Sper sa nu fie Guran viceprimar, ca nu imi place apa Talea de la robinet de Comarnic de la Paltinu.

 3. anonim says:

  Matematic nu are cum. Indiferent de combinație.

 4. Tamara Oprea says:

  ASTA NU! NICIODATAAAAA! TISEANU DOARME?

 5. Tudor says:

  mi*e greu sa cred un asa scenariu, da’ nici nu*l exclud 100%; ceva ceva ar putea fi real si asta e partea cu Anghel; e normal sa*si caute partid, nu e prost, stie ca pdl e in cadere, da’ sa accepte Guran un asa compromis mi se pare greu de crezut; acuma, ce sa zic, greu de crezut mi s*a parut si scenariul cu Alin Moldoveanu consilier personal al lu’ Tiseanu :)))

 6. admin says:

  Daca Virgil Guran ar accepta propunerea lui Anghel (pentru ca e posibil sa nu accepte asa ceva), atunci, matematic vorbind, e posibil orice. Ar avea nevoie de 10 voturi. O varianta – 4 liberali+4 de la PP-DD+2 pedelisti. O alta varianta – 4 liberali+6pedelisti. Pare greu de crezut, dar nu imposibil. Daca seful unui partid vine si spune „asa trebuie sa votati!”, atunci asa se voteaza, pentru ca seful stie el ce stie. Sigur, acum facem si noi scenarii, dar nu ati invatat de la alegerile din 2008 si din ceea ce s-a intamplat ulterior ca totul este posibil?

 7. vik says:

  dupa parerea mea cred ca mai competent este Georgica Severin decat Guran,sincer pe mine nu ma intereseaza in ce partid este sau cu ce fel de scenarii vin pt asi asigura ciolanul,pe mine ma intereseaza un singur lucru si acesta este : CAMPINA SA PROSPERE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE SI SA ARATE CA UN ORAS EUROPEAN.Nu-mi doresc pt toate ”nimicurile” sa mergem la Ploiesti fiindca in Campina nu avem,doresc ca banii sa-i las in campina si nu in alte orase.Acest lucru trebuie sa-l inteleaga campinenii,orice pers este bine venita,chiar si din pardidul rrom-ilor…daca vine sa faca treaba este bine venit,daca nu poate pleaca….

 8. horia plictiseanu says:

  Îl vedeți voi pe Guran pe post de viceprimar al lui Tiseanu? Măi fraților, terminați cu bazaconiile.

 9. vik says:

  apropo,sunt parlamentari care sunt alesi de Campina si aici ma refer la Anghel si la Severin ,poate cineva din CL ne spune si noua daca intr-adevar aceste doua persoane s-au zbatut pt Campina sau nu ia mai interesat dupa ce au fost alesi? Dorim sa stim asta ca in toamna sa putem stii daca ii mai votam sau este cazul sa votam alte persoane care vor face mai mult pt Campina!

 10. Sorin says:

  Nu cred asa ceva, e doar o speculatie, Guran e un om vertical si nu genul care sa intre in jocurile politice ale lui Florin Anghel.

 11. maria says:

  Problema in Campina nu o reprezinta intelectuali ca Anghel, Severin sau Guran ci personaje de joasa speta cum este acest TELEGESCU ajuns sa ia decizii pentru urbe. Oare de ce l-a promovat Tiseanu ???????????

 12. Felicitari Tiseanu says:

  Guran vertical? La ce campanie murdara a avut?

 13. celini says:

  pt Maria: Este foarte simplu de ce la promovat pe Telegescu,acest personaj este usor de manipulat si face tot ce spune Tiseanu,este la fel ca Marian Nistor,ce spune Tiseanu este lege pt ei :))

 14. ionel says:

  Privind in trecut/viitor il vad pe Anghel facand orice ca sa ajunga parlamentar. Conteaza doar interesul propriu restul zero. Nu l-am auzit niciodata vorbind in plen, avand vreo initiativa parlamentara sau pe plan local. Atunci pentru ce sa ne reprezinte pentru interesele personale si pentru bunastarea sa??? Poate nu stiu eu, bine ar fi sa-mi spuna cineva ce realizari a avut in ultimii 4 ani. Mi se pare pertinenta o lamurire in aceasta directie.
  Despre Guran inpresia mea este ca va fi si el ca si Tiseanu o simpla unealta in mana parlamentarului Anghel.
  Astept sa vad in ce partid se mai transfera Anghel daca nu mai are sanse cu PDL ia mai ramas doar PSD(USL).
  Circ, circ, circ………………….

 15. Diana says:

  i/ati bagat pe toti in sedinta cu stirea asta, ha,ha,ha! pariu ca or sa nege?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *