Electoral

Horia Tiseanu a câştigat un nou mandat la Primăria Câmpina

La secţiile din municipiul Câmpina, numărarea voturilor a decurs extrem de greoi, operaţiunea durând toată noaptea. La această oră (6.15), la BEC încă mai sunt preşedinţi de comisii care aşteaptă să predea materialele şi procesele verbale de încheiere a votării. Totuşi, după raportarea situaţiei din 18 secţii de votare din totalul de 23, reiese că Horia Tiseanu a câştigat încă un mandat de primar al Câmpinei. Iată procentele obţinute de principalii candidaţi, fără cele cinci secţii de la care nu s-au predat, încă, datele finale:
– Horia Tiseanu (PDL) – 46,5%
– Virgil Guran (USL) – 36,2%
– Adrian Piţigoi (PP-DD) – 12,5%
În ceea ce priveşte voturile pentru Consiliul Local, rezultatele parţiale sunt următoarele:
– USL – 38,9%
– PDL – 32,7%
– PP-DD – 17,4%
Acestea sunt, de altfel, singurele formaţiuni care intră în CL Câmpina, celelalte partide neîntrunind pragul electoral necesar. Teoretic, USL va avea 8 consilieri locali, PDL – 7 consilieri, PP-DD – 4 consilieri locali.

12 Comments

 1. istria says:

  extraordinar!sa nu incercam o schimbare.Bv Tisi!@ai reusit sa pacalesti campinenii!gata, nu te mai agita sa asfaltezi, sa dai artificii, muzicute ( si din banii mei ) ca esti asigurat.ai 4 ani la dispozitie sa iti asiguri pensia.Mai mult decat atat, baietelul ai avut grija sa il pui bine ( probabil nu merg spalatoriile , dar nu e o problema , nu cred ca pierde banutii lui munciti de el in caz de faliment ). Ce sa zic, ai totusi un talent!, ce este al tau este al tau!

 2. Doar eu says:

  Felicitari tuturor! sa speram ca acum dl. tiseanu sa faca ce a promis, iar dl. guran pentru ca in consiliu are majoritate ar putea face si el ce a promis ca nu trebuie sa fii primar ca sa realizezi acest lucru. Un mandat usor doresc tuturor!

 3. Doar eu says:

  si mai am o intrebare pentru ca nu ma pricep…teoretic guran situandu-se pe locul 2 va fi viceprimar? multumesc

 4. celini says:

  Se stia ca va iesi tot el deaoarece populatia n-a avut ce vota altceva,s-a ales raul cel mai putin,probabil daca era alt candidat din partea USL cu siguranta nu mai iesea Tiseanu

 5. Stefan says:

  Felicitari Dl. Tiseanu!

  Campinenii au stiut sa voteze cea mai buna optiune pentru urbe. Felicitari campinenilor, deasemenea.

 6. admin says:

  Nici o formatiune sau alianta politica nu are majoritatea in Consiliul Local Campina. Pentru a avea majoritate simpla, ar fi trebuit sa obtina 10 consilieri locali. In aceste conditii, vor incepe negocieri intre partidele care au intrat in CL pentru constituirea unei majoritati.
  Viceprimarul va fi ales din randul consilierilor locali si poate fi oricare dintre consilieri.

 7. Doar eu says:

  ah…ok…multumesc pentru lamurire…si…atunci daca nu-i majoritate….sa speram ca se gandesc la noi si nu la ei…

 8. viataasta says:

  nasol …… la Campina ca la Cluj adica multi papagali

 9. gheorghe says:

  chiar daca stau foarte putin in municipiul,chiar daca nu am putut vota,nefiind in tara,sunt mandru si cred ca e cel mai bine asa,ptr, ca dl.TISEANU,are calitatile si carisma unui brav edil;nu suntem nici macar amici,nu ne cunoastem personal,dar e singurul care s-a implicat in schimbarea imaginii si aspectului urbei noastre;felicitari campineni,mult succes dl.primar TISEANU;

 10. celini says:

  raspuns pt viataasta: se vede ca tu esti mai papagal ca toti,din aceasta cauza nu merge bine in rom,multi voteaza ca tine,adica partidul NU omul,la campina noi am votat omul horia tiseanu si nu PDL-ul

 11. viataasta says:

  pentru celini: asta e singurul tau argument ? ca ai ales omul … care nu a facut mai nimic ?? si ca sa te linistesti: nu am fost la vot !!!

 12. celini says:

  viataasta: intra-devar se putea face mai multe,s-a votat in acest fel fiindca nu am avut pe cine vota,nu se putea vota Guran atata timp cat el vb de atragerea investitorilor la Campina si tocmai el si-a mutat o afacere in alta zona ( ma refer la apa talea ).Asta este tot,nu sunt un simpatizant al lui Tiseanu,sunt constient ca putea sa faca mult mai multe,orasul are un potential foarte mare si trebuie exploatat la maxim dar deocamdata Campinenii consider ca au ales raul cel mai mic 🙂

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *