Publicitate electorală

Primarul Horia Tiseanu vă propune „Proiectul meu pentru Câmpina”

Afis Bun de printat1. Continuarea modernizării infrastructurii rutiere şi de acces

– Modernizarea trotuarelor şi carosabilului pe bulevardele Carol I şi Nicolae Bălcescu, proiect deja demarat şi finanţat din fonduri guvernamentale şi locale
– Realizarea unui drum de legătură cu DN1, în apropierea podului care face legătura cu Poiana Câmpina şi realizarea unui sens giratoriu la intersecţia străzilor Pictor Grigorescu şi Plevnei (au fost realizate studiul de fezabilitate şi proiectul, urmează executarea lucrărilor cu finanţare guvernamentală
– Modernizarea tuturor străzilor şi aleilor unde nu s-a intervenit în anii precedenţi (până în 2013), lucrări finanţate de la bugetul local
– Finalizarea modernizării parcărilor dintre blocuri (până în 2013, finanţare asigurată de la bugetul local)

2. Continuarea modernizării infrastructurii de alimentare cu apă şi canalizare
– Extinderea şi modernizarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare (proiect amplu, care se va derula cu fonduri europene nerambursabile)

3. Continuarea procesului de dezvoltare urbană
– Concesionarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân
– Construirea unor locuinţe de necesitate pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, pentru găzduirea temporară a locatarilor din blocurile afectate de cutremur, până la consolidarea acestor blocuri (finanţare prin ANL şi de la bugetul local)
– Modernizarea Centrului Civic, în conformitate cu proiectul arhitectural care a câştigat concursul organizat de municipalitate (finanţare din fonduri europene nerambursabile)
– Construirea parcării supraterane din Piaţa Centrală, lucrare aflată în stadiul de organizare a licitaţiei pentru desemnarea executantului (finanţare de la bugetul local)
– Construcţia unei săli de sport polivalente, în parteneriat cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Valea Prahovei”, din care Câmpina face parte (finanţare de la bugetul acestei asociaţii, la care contribuie toate localităţile implicate)

4. Atragerea investitorilor şi continuarea promovării parteneriatelor
– Realizarea unui centru de susţinere a afacerilor (din fonduri europene nerambursabile)
– Înfiinţarea unui parc industrial prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Valea Prahovei” (finanţare de la bugetul acestei asociaţii)

5. Valorificarea resurselor turistice existente
– Realizarea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică (proiect depus deja şi aflat în stadiul de verificare pentru obţinerea finanţării din fonduri europene nerambursabile)
– Valorificarea potenţialului turistic şi cultural din Câmpina şi localităţile vecine (finanţare de la bugetul local şi din fonduri europene nerambursabile destinate dezvoltării turismului)

6. Reabilitarea clădirilor de patrimoniu
– Valorificarea patrimoniului cultural local prin înfiinţarea Muzeului Câmpinei (aflat în stadiul de proiectare, cu finanţare de la bugetul local)

7. Continuarea dezvoltarea infrastructurii de agrement
– Reabilitarea şi extindere parcului de pe Bulevardul Culturii (etapa a doua a proiectului se află în stadiul de începere a execuţiei, finanţarea provine de la Fondul de Mediu)
– Modernizarea şi amenajarea zonei de agrement „Fântâna cu Cireşi” (proiectul a fost făcut, punerea lui în practică se va realiza cu fonduri guvernamentale)
– Amenajarea Lacului Curiacul (conform proiect existent, cu finanţare de la bugetul local)
– Reabilitare bazei sportive a Colegiului Tehnic „Constantin Istrati” (proiect existent, finanţare din fonduri europene nerambursabile)

8. Continuarea promovării protecţiei mediului înconjurător
– Reabilitare sit poluat istoric – batal de depozitare reziduuri petroliere Lacul Peştelui (în stadiul de începere a lucrărilor, finanţare obţinută de la Fondul European de Mediu
– Împădurire zona de nord a municipiului Câmpina, prin Administraţia Fondului de Mediu şi amenajări teritoriale pentru evitarea alunecărilor de teren (finanţare de la bugetul local)

9. Eficienţă energetică şi surse alternative de energie
– Introducerea unor sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie electrică pentru iluminatul public (fonduri europene nerambursabile)
– Continuarea reabilitării termice a blocurilor de locuinţe (din fonduri guvernamentale şi de la bugetul local)

10. Continuarea dezvoltării infrastructurii educaţionale
– Reabilitarea, consolidarea şi extinderea Şcolii Generale „B.P.Hasdeu” din Câmpina (proiect existent, cu fonduri europene nerambursabile şi fonduri de la bugetul local)
– Dotarea unităţilor de învăţământ din municipiul Câmpina cu aparatură de supraveghere video (finanţare de la bugetul local)
– Modernizarea terenurilor de sport aparţinând şcolilor şi liceelor (de la bugetul local şi prin intermediul unui parteneriat public-privat)
– Construirea unei săli de sport la Şcoala Generală „Ion Câmpineanu” (proiect depus în vederea obţinerii de fonduri guvernamentale)

11. Continuarea dezvoltăriia serviciilor de sănătate
– Echiparea Spitalului Mmunicipal cu aparatură medicală performantă (din fonduri europene nerambursabile, fonduri guvernamentale şi locale)
– Reabilitarea energetică a Spitalului Municipal Câmpina (proiect existent, se va derula cu fonduri europene nerambursabile şi fonduri guvernamentale)
– Reabilitarea, modernizarea şi echiparea Policlinicii Municipale (proiect deja realizat, urmează execuţie cu finanţare europeană)
– Obţinerea statutului de „Pol de Excelenţă” pentru Spitalul de Psihiatrie Voila (proiect aflat în stadiul de verificare pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile)

12. Continuarea îmbunătăţirii serviciilor sociale
– Înfiinţarea unui cămin-spital pentru persoanele vârstnice, prin intermediul unui parteneriat public-privat
– Introducerea unui sistem de monitorizarea video în majoritatea locurilor publice, în special în zonele de agrement, parcuri, locuri de joacă pentru copii etc

13. Implicarea comunităţii în procesul decizional local
– Realizarea unor sondaje de opinie anuale pentru fundamentarea bugetului local

14 Comments

  1. ionel says:

    Bravo dl Primar, pentru realizarea obiectivelor propuse pentru urmatorii 4 ani sunt necesari foarte multi bani sper ca daca veti fi ales din nou primar NU veti mari impozitele campinenilor?
    Locuri de munca? Parcul industrial se poate realiza dar cum sunt atrasi investitorii seriosi si cu bani sa vina in Campina? Cred ca aici este marea problema.
    Si nu in ultimul rand poate reusiti sa va implicati in stabilirea unei firme serioase pe ruta Campina Gara care sa nu ne jupoaie de piele ca cea de acum poate nu va plimbati cu autobuzul si nu stiti ca un bilet costa 2,5ron pentru mai putin de 5km, dus intors 5ron. deci pe luna 5x20zile(sa zicem)-100ron nu vi se pare cam mult pentru un angajat cu salariu minim pe economie?

  2. Realismul doare says:

    Eh…asta e un proiect adevarat, punctate toate chestiile si de unde se iau banii ca sa se faca, nu ca la Guran + Pitigoi, care promit marea cu sarea si habar nu au cu ce se mananca.
    Sunt mandru ca avem un asemenea om in Campina si eu personal il voi vota, cu toata echipa de consilieri PDL, pentru ca in Campina conteaza gospodarul, nu ideologiile politice!

  3. danz_1973 says:

    1. Continuarea modernizării infrastructurii rutiere şi de acces… Nu pot spune ca nu s-a facut, doar ca dupa ce se asfalteaza se mai sapa o groapa, se mai face un sant si pe strazile reasfaltate (B.P.Hasdeu, de ex.) nu sint scurgeri, e apa pina sus la bordura cind ploua.

    2. Continuarea modernizării infrastructurii de alimentare cu apă şi canalizare … da-i inainte Tisi, trebuie.

    3. Continuarea procesului de dezvoltare urbană … Cam multe promisiuni, pe bune, iar aia cu ciinii comunitari… Sa ma injure cine o vrea, dar e o vaca de muls. Si inca ceva: citi bani se aloca pentru un copil institutionalizat, cit se aloca pentru hrana unui bolnav, cit se aloca pentru… pentru orice si cit se aloca pentru un ciine?!?

    4. Atragerea investitorilor şi continuarea promovării parteneriatelor … 🙂 Sper ca nu treceti la investitori Kaufland, iar la parteneriate bazinul de inot. Sper! Si, sincer, pare 100% electorala chestia asta (atragere investitori), iar aia cu parcul industrial… Cum dracu de toti se gindesc acum la asta?!?

    5. Valorificarea resurselor turistice existente … Peste tot au rasarit centrele astea de informare. Si ce se rezolva cu asta? Cimpina nu este un oras turistic; avem, ce-i drept, ceva zone frumoase si ceva mosteniri culturale, dar atit. Turism cultural? Nu! I-am zis si Jenicai asta: daca chiar crede cineva ca se poate dezvolta turismul in Cimpina, greseste amarnic. Ii pacalim pe aia sa ne dea niste bani (chipurile europeni, dar de contributia Roamniei nu vorbeste nimeni?) sa facem nu stiu ce centru de informare. Pentru ce? Pentru 500 de potentiali turisti?!? Traiasca excursiile scolare! Eventual sa mai chemam niste mirlani din aia de-si tin telefonul deschis la teatru sau d-aia de pentru ei mersul la film echivaleaza cu mincatu’ de floricele.

    6. Reabilitarea clădirilor de patrimoniu … Chiar trebuie facuta asta, cu sau fara turisti. Problema este la cum se face si cum se incearca punerea in valoare (vizual, macar).

    7. Continuarea dezvoltarea infrastructurii de agrement … Nu comentez.

    8. Continuarea promovării protecţiei mediului înconjurător … Lucrari necesare, nu le consider puncte de interes pentru campania electorala (a nimanui).

    9. Eficienţă energetică şi surse alternative de energie … Cam tirziu Tisi, cam tirziu. Si inca ceva: de ce numai la blocuri?!? Pentru ca, oricum, nu aaprtin Primariei. Beneficiari ar trebui sa fie si cei care locuiesc la case.

    10. Continuarea dezvoltării infrastructurii educaţionale … De trebuit, trebuie. O singura problema aici: cum se va desfasura parteneriatul public – privat pentru terenurile de sport ale scolilor? Cam cum e la bazinul de inot?

    11. Continuarea dezvoltăriia serviciilor de sănătate … Suna atit de frumooooos… Din pacate, cind ajungi acolo te lovesti de crunta realiztate!

    12. Continuarea îmbunătăţirii serviciilor sociale … Sint corecte propunerile, cu mentiunea ca a doau (sistemul video) e, iar, o vaca de muls.

    13. Implicarea comunităţii în procesul decizional local … Tisi, zau, ma faci sa rid. 1) Care comunitate? Comunitate e doar la tara (si nici acolo peste tot) sau in Ardeal (cu aceeasi mentiune). La noi? Nu! 2) E praf in ochi, crede-ma. 3) Stii foarte bine ca dintr-un sondaj poti scoate ce rezultate vrei tu sau ca poti formula intrebarile incit sa se raspunda asa cum doreste cel care face sondajul. Asta, pe bune, e apa de ploaie.

  4. misu says:

    Tot Tiseanu votez am încredere în tot ce a făcut și va face incontinuare votez Tiseanu și consilierii PDL.

  5. celini says:

    In Campina cat de cat s-au mai facut cateva lucruri insa consider ca se putea mult mai mult.Sper ca pe viitor sa se faca mult mai multe pt acest oras minunat!

  6. Incredere in Tiseanu says:

    Am incredere in programul domnului primar Tiseanu. Nu ne-a dezamagit pana acum niciodata!

  7. I Love Campina says:

    Eu am fost pana acum foarte multumit de domnul Tiseanu, a facut cea mai buna treaba ca primar si il voi sustine in continuare.

    Asa ca votez Horia Tiseanu, pozibia 2.

  8. Dico Emil says:

    Dupa cum se vede si mai sus, v-am spus ca daca fiecare candidat si-ar fi prezentat oferta in clar, ar fi avut mai multe efect decat abureli gen „voteaza X”, „eu votex pe Y”, „mergeti la vot si votati cu Z”…

    Nu numai ca primesti feedback poate si idei, dar in mod sigur faci diferenta intre cei care stiu cu ce se mananca primaria si cei fara experienta.

    Un mare LIKE pentru astfel de oferte electorale, desigur sa nu intelegeti ca sunt de acord cu tot ce scrie in ea 🙂

    As fi vrut sa mai vad un pic mai mult management cu parfum de business si o tendinta de a face orasul mai cozy…

    In rest dan_1973 a zis destul:) Eu as adauga doar faptul ca neasfaltarea principalelelor strazi unde este 90% din traficul din Campina este o bila neagra.

  9. danz says:

    Si eu il votez pe tiseanu la pozitia 5 la fel si consiliul local.

  10. Tiseanu Primar says:

    Asa e Dico Emil. Insa incet incet, observam cu totii ca se face treaba in Campina si dupa parerea mea, meritul il au Tiseanu si echipa lui de consilieri PDL. Mai sunt multe de facut, insa e bine sa mentinem ritmul pe care l-a impus Tiseanu!

  11. Tiseanu Primar says:

    Este cel mai bun proiect electoral, dintre toate! Am incredere in continuare in domnul Tiseanu ca Primar si ii voi taxa pe Guran si USL pentru incercarile lor nenorocite de a baga lumea in eroare! A se vedea „scrisorile” primite azi!

  12. campinean batran says:

    Vorbe goale si abureli marca Pdl, nici acum dl primar actual nu are nimic prioritar pentru sportul Campinean.Dl Tiseanu unde pot merge copii si tineri nostri sa faca sport????????

    Votez Guran

  13. EBH says:

    Copii si tinerii pot face sport la orele de sport care se practica in scoala . Apoi pot practica inotul la Bazinul de innot didactic . Daca ei vor intreadevar sa faca sport se gasesc locuri ! Va legati aiurea de lucruri marunte !

  14. Dico Emil says:

    @Tiseanu Primar eu ma refeream dpdv al marketingului:) Nu ca as sustine pe X sau as fi impotriva lui Y. Din punctul meu de vedere succes tuturor candidatilor, in rest cei din Campina aleg ce isi doresc.

    Dupa cum ati observat militez pentru constructie si nu pentru lucruri negative. Daca ma intrebati pe mine, as prefera ca cel care castiga sa aiba un consiliu format din contracandidati, bazat pe fair-play. Dar dupa cum stim cu toti, acest lucru nu se va intampla niciodata, cat politica romaneasca merge pe baza de funneling.

    Chiar sunt curios cine va iesi primar, eu mizez pe Tiseanu vs Guran, si cred ca va iesi Tiseanu.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *