Administratie publica

Ion Dragomir rămâne viceprimarul Câmpinei. Grupul politic USL+PP-DD are majoritatea în Consiliul Local

Viceprimar 1Încă de la începutul şedinţei de constituire a noului Consiliu Local Câmpina, desfăşurată în această seară, a fost anunţată alianţa politică locală dintre USL şi PP-DD, care, după cum spuneam şi cu altă ocazie, trimite PDL în opoziţie. O opoziţie relativă, pentru că, neavând două treimi din voturi, noua alianţă va avea nevoie şi de susţinerea PDL la unele proiecte de hotărâre, cele privind patrimoniul. Aşa cum, la rândul său, PDL va avea nevoie de voturile actualei puteri pentru a-şi promova proiectele. Deci, la nivelul noului CL, cuvântul de ordine va fi „negocierea”.
În ceea ce priveşte alegerea viceprimarului, situaţia a fost rezolvată rapid. USL şi PP-DD l-au propus şi votat pe Ion Dragomir, fostul viceprimar, preşedinte al PSD Câmpina (care a acumulat, astfel, 12 voturi), în timp ce PDL a propus-o şi, evident, votat-o pe Monica Clinciu (şapte voturi). Astfel, se reface echipa executivă din fruntea Primăriei Câmpina (primar Horia Tiseanu, viceprimar Ion Dragomir), dar cu o altă majoritate la nivelul Legislativului local.
Viceprimar 2
„Doresc să lucrăm la fel de bine ca până acum. Dar având o altă structură politică a Consiliului Local, mă voi implica în utilizarea cât mai bună a banului public, astfel încât să realizăm cât mai multe lucrări şi să fim cât mai eficienţi. Uşa mea este deschisă pentru toată lumea, nu e nevoie de un program de audienţe, poate veni oricine, oricând”, a declarat Ion Dragomir imediat după depunea jurământului ca viceprimar.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *