Liderul PNL, Virgil Guran, a renunţat la mandatul de consilier local

Categorie: Politica 18 iunie 2012

Fostul candidat al USL la Primăria Câmpina, Virgil Guran, nu va fi consilier local. A renunţat la acest mandat în favoarea celui de consilier judeţean. “Am ales Consiliul Judeţean pentru că vreau să mă implic pe întregul colegiu. Voi încerca să ajut cât mai multe primării, inclusiv pe cea din Câmpina, chiar dacă eu nu sunt de acord cu multe dintre acţiunile primarului Horia Tiseanu. Respect votul dat de câmpineni, dar eu nu voi putea fi de acord niciodată cu gândirea economică a lui Horia Tiseanu. Voi încerca să promovez şi să susţin cât mai multe proiecte în folosul comunităţii locale, în special proiecte de natură economică”, ne-a declarat Virgil Guran.
Vă reamintim că, la mijlocul săptămânii trecute, într-o conferinţă de presă, Virgil Guran afirma că nu s-a hotărât dacă va fi consilier local sau judeţean. Între timp, a luat o decizie. Locul său în Consiliul Local Câmpina va fi luat, conform legii, de următorul candidat de pe lista USL Câmpina, iar acesta este medicul Călin Tiu (PSD). Astfel, se strică echilibrul iniţial, iar în CL Câmpina, USL va avea cinci consilieri social democraţi şi trei consilieri liberali. Asta, dacă lucrurile vor rămâne aşa…

8 comentarii to “Liderul PNL, Virgil Guran, a renunţat la mandatul de consilier local”


 1. alessia spune:

  nu cred ca Tiu va intra in Consiliul Local, are altceva “mai bun”de facut

  RăspundeRăspunde
 2. anonim spune:

  Guran a vrut ciolanul cel mare. PSD a avut grijă să scape de el.

  RăspundeRăspunde
 3. vik spune:

  Sper sa ajute si campina si sa nu uite de unde a plecat.

  RăspundeRăspunde
 4. DT spune:

  deja a uitat si a desfiintat echipa de fotbal!

  RăspundeRăspunde
 5. vik spune:

  eee,uita el dar cei 4 ani trec repede si vom tine cont de asta si cu siguranta nu-l vom mai vota :) )

  RăspundeRăspunde
 6. vik spune:

  app,stie cineva daca Lidl se mai construieste la Campina? Am vazut ca nu se mai face nimic,nu mai sunt nici utilajele,cumva a fost o minciuna electorala ca acel magazin se va face in Campina?

  RăspundeRăspunde
 7. cornelph spune:

  Guran a declarat: “…eu nu sunt de acord cu multe dintre acţiunile primarului Horia Tiseanu….eu nu voi putea fi de acord niciodată cu ….Horia Tioseanu.”
  Foarte interesant, si cum va incerca sa ajute Campina? Blocand toate actiunile primarului Tiseanu, deci toate incercarile de dezvoltare a orasului nostru? Dar a fost ales de campineni ca sa ajunga sa faca aceste declaratii (iar in viitorul apropiat va trece la actiune).
  Halal sa ne fie cu asemenea oameni!

  RăspundeRăspunde
 8. driver spune:

  Orice alt candidat din partea USL ar fi fost un adversar mult mai puternic decat a fost Guran in fataactualului edil Tiseanu.Dnul Guran niciodata in acestoras nu vei avea sansa sa castigi ceva,mai ales ca radacinile native nu au tangenta cu municipiul Campina,ca dovada vazand ca nu ai reusit in alegerile locale ai fugit la Ploiest ,vezi Doamne sa ajuti Campina de la judet.Sa fim seriosi stai frate acolo la Ploiesti ca oricum aici la Campina nimeni nu te plange

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF