Administratie publica

Politica ar putea lăsa FC Unirea Câmpina fără finanţare de la bugetul local

Finanţarea echipei de fotbal Unirea Câmpina a fost unul dintre subiectele destul de delicate discutate în conferinţa de presă organizată de PSD Câmpina, la sfârşitul săptămânii trecute. Viceprimarul Ion Dragomir consideră că trebuie analizat cu foarte mare atenţie contractul de finanţare a clubului FC Unirea, deoarece „sunt multe lucruri neclare acolo, s-au cheltuit enorm de mulţi bani de la bugetul local pentru o echipă de judeţ”. Pe de altă parte, Unirea tocmai a promovat în Liga a III-a, aducând o mare bucurie suporterilor câmpineni. De aceea, din punctul nostru de vedere, subiectul este destul de delicat, reprezentanţii PSD dând de înţeles că sunt hotărâţi să ia la puricat toate documentele încheiate între club şi Consiliul Local şi chiar să meargă mai departe, mai exact să renunţe la continuarea finanţării clubului.
„Să fim sinceri, pe lângă finanţarea mare acordată, un mare semn de întrebare îl ridică şi conducerea clubului. Unirea a devenit o echipă de partid. Preşedintele clubului şi alţi oameni din conducere sunt membri PDL. Nu mi se pare normal acest lucru atâta vreme cât echipa nu e finanţată de PDL, ci de la bugetul local, din bani publici”, a declarat Ion Dragomir.
Viceprimarul a mai spus că, din informaţiile sale, există persoane şi în Primărie, care sunt implicate politic, „în special dintre cele angajate în ultima perioadă şi pentru care Primăria a fost un fel de mamă a răniţilor!”
Ion Dragomir recunoaşte că, totuşi, legea permite funcţionarilor publici şi personalului contractual să facă parte dintr-un partid politic, cu condiţia să nu deţină funcţii de conducere.

4 Comments

 1. Florinel S says:

  USL distruge si Unirea.Sigur nu vom auzi de fotbal in oras in felul asta tipic comunist,De parca Chitu nu arunca cu banii si ioc rezultate

 2. IMIEGREATA says:

  Conform a ceea ce am vazut in declaratie, ma intreb ce ar fi trebuit sa faca, sa se inroleze in USL? Nu erati majoritari. Mi mult decat atat se subintelege clar ca vor exista mai mult ca sigur doua proiecte pe masa consiliului local, unul pentru continuitate si celalalt pentru o noua echipa, mai mult ca sigur se doreste dirijarea banilor publici catre echipa dl Guran. Ma intreb, ce vor face consilierii pe care i-am ales? Vor mai pierde timpul inca un an pentru o posibila promovare a altei echipe? din banul public? sau vor continua sustinerea echipei Unirea din banul public,un proiect deja inceput? Ramane de vazut….oricum votam si la toamna, ca si Campinean, de data asta nu ma mai las pacalit DL DRAGOMIR.Avem si parlamentare……
  P.S. Sper ca Unirea sa mearga mai departe. Fotbalul este fotbal, politica este politica, ganditi oameni buni…

 3. inves says:

  Florinele, Chitu suporta de la el cazarea, masa, trasportul, cantonamentele, echipamentul, deplasarile, nu numai de la ehipa din B ci si la cele tei echipe de juniori pe care era obligat sa le sustina la acest nivel. Consiluil local putea sa acopere doar contractele jucatorilor, arbitrajele, primele de joc si impozitele aferente acestora. Alti bani nu se puteau deconta ! Nu era remunerat nici un membru al consiliului de conducere. Unde nu stiti mai intrebati ! Si era liga II-a !!

 4. USL=O mizerie says:

  USL dovedeste daca lasa Unirea fara sponsor ca este o mizerie. Ce treaba are fotbalul de calitate si o echipa ok, care a promovat, cu politica de Epoca Bronzului a USL?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *