Politica

Preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, nu-l vrea pe Severin (PSD) senator de Valea Prahovei

Rosca si SeverinAnunţul făcut de George Severin în legătură cu candidatura sa pentru un nou mandat de senator în Colegiul 1 Valea Prahovei a făcut valuri în USL Prahova. În cadrul emisiunii „Linia directă” de la Wyl TV, preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca, a afirmat că Severin a făcut o greşeală anunţând public candidatura, în condiţiile în care USL Prahova nu ştia nimic despre asta. „Candidaturile pentru alegerile parlamentare din Prahova fac obiectul unor viitoare negocieri între liderii PNL şi PSD, motiv pentru care nu se cunosc nominalizările… Dar dl. Severin se află în eroare, deoarece PNL şi-a asumat candidaturile la primăriile de pe Valea Prahovei şi tot acel colegiu de Senat este vopsit în galben, culoarea PNL. Sunt sigur că domnia sa îşi va găsi un alt colegiu să candideze”, a declarat Mircea Roşca în cadrul emisiunii menţionate. O afirmaţie de-a dreptul interesantă şi care ascunde mai multe decât putea Roşca să spună. Vă reamintim că, la finele săptămânii trecute, senatorul câmpinean George Severin a anunţat public că are acordul şi susţinerea conducerii centrale a USL pentru a candida, în această toamnă, la alegerile parlamentare. Rămâne de văzut cine va avea mai multă influenţă la centru şi cum vor fi împărţite candidaturile în acest colegiu râvnit de multă lume.

3 Comments

  1. Florinel S says:

    si daca statea in barlogul sau la pdl nu mai roiau acum viespele

  2. inves says:

    Este deranjant Rosca asta care isi baga nasul pe unde n-ar trebui. Unde o fi fost toti anii acestia acest buricul pamantului ?!?

  3. tavi says:

    …intrebati pe Rosca cati oamenii a pacalit cu o afacere gen „delfin” si acum e mare om politic pe banii oamenilor ce au crezut in asta, a lasat multa lume cu ochii in soare si multe altele…acum ce gandeste?cum comenteaza?sa lase oameni competenti sa isi faca treaba.interesativa si o sa descoperiti voi cum au decurs lucrurile,sunt persoane ce va pot ajuta si cunosc prea bine aceast subiect…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *