Administratie publica

Primarul Horia Tiseanu şi noii consilieri câmpineni depun jurământul săptămâna viitoare

Miercuri, 27 iunie, de la ora 16.00, va avea loc şedinţa de constituire a noului Consiliu Local Câmpina şi de învestire a primarului. În cadrul acestei şedinţe, care va fi prezidată de decanul de vârstă (Gheorghe Tudor) şi cei mai tineri consilieri locali (Marian Nistor şi Adrian Piţigoi), primarul Horia Tiseanu şi toţi consilierii vor depune jurământul de credinţă, în prezenţa prefectului judeţului sau a unui reprezentant al Prefecturii. Consiliul Local Câmpina va fi declarat legal constituit după ce majoritatea consilierilor validaţi depun jurământul.
Pentru prima dată în ultimii 20 de ani, primarul va depune jurământul de credinţă odată cu consilierii locali. Vă reamintim că, la alegerile locale precedente, se organizau două tururi de scrutin pentru primar, iar acesta depunea jurământul separat.
Tot în şedinţa de miercuri, după constituire, consilierii vor stabili primele măsuri legate de viitoarea lor activitate. De exemplu, cum vor fi prezidate şedinţele (probabil, în ordine alfabetică, aşa cum s-a procedat mereu) şi care va fi componenţa comisiilor de specialitate. De asemenea, prin vot secret, va fi ales viceprimarul localităţii.
Vă reamintim acum componenţa Consiliului Local Câmpina:
Ion Dragomir, Gheorghe Tudor, Daniel Ioniţă, Mihaela Neagu Petrovici, Florin Frăţilă, Horaţiu Zăgan, Rodica Papuc, Călin Tiu – din partea USL (Călin Tiu devine consilier după ce Virgil Guran a optat pentru Consiliul Judeţean)
Ovidiu Cord, Marian Nistor, Gena Preda, Marian Dulă, Elena Albu, Daniel Telegescu, Monica Clinciu – din partea PDL
Adrian Piţigoi, Viorica Stănică, Luminiţa Dumitrescu, Mihai Tifigiu – din partea PP-DD

3 Comments

  1. vik says:

    Multa bafta si sper ca in acest mandat veti face mult mai multe.Campina merita sa arate ca un oras european.

  2. celini says:

    Poate in acest mandat se vor face mult mai multe.Ma refer la atragerea cat mai multor investitori cu renume.Om vedea….

  3. celini says:

    Apropo….LIDL se va mai construii la campina sau a fost doar o gogoasa electorala? Am vazut ca nu se mai lucreaza deloc,si-au luat chiar si utilajele si a ramas un teren abandonat :((

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *