Profesorul Decebal Mehedinţi va fi evacut din spaţiul de la Poiana Câmpina

Categorie: Administratie publica 1 iunie 2012

Cabinet Mehedinti Profesorul Decebal Mehedinţi va fi evacut din spaţiul de la Poiana CâmpinaCabinetul de recuperare medicală al doctorului Decebal Mehedinţi este cunoscut în toată ţara, ba chiar şi peste hotare. Aici vin oameni de pretutindeni pentru sedinţe de fizioterapie şi kinetoterapie, electroterapie, gimnastică electrică şi multe altele. De curând, profesorul Mehedinţi a primit o somaţie pentru evacuarea, în maximum două luni, a spaţiului în care funcţionează cabinetul medical. Este vorba despre o clădire situată chiar în faţa fostului spital de la Poiana Câmpina, spaţiu pentru care profesorul Mehedinţi are un contract de închiriere încheiat cu Petroutilaj Poiana Câmpina. În condiţiile în care fostul spital a fost concesionat de către Consiliul Local Poiana, pe o perioadă de 49 de ani, societăţii Confind Câmpina, care intenţionează să realizeze aici un spital privat, era de aşteptat ca, la un moment dat, noul investitor să dorească tot spaţiul, adică şi clădirea în care funcţionează Cabinetul de recuperare şi care aparţine Petroutilaj.
Marian Nistor Profesorul Decebal Mehedinţi va fi evacut din spaţiul de la Poiana CâmpinaSubiectul a fost discutat în şedinţa de ieri a Consiliului Local Câmpina, situaţia în care se află dr. Decebal Mehedinţi fiind prezentată de consilierul Marian Nistor (foto). „Profesorul Mehedinţi va fi evacuat din spaţiul de la Poiana Câmpina şi, în acest moment, are o singură soluţie concretă – o ofertă pe care a primit-o de la Sinaia şi prin care i se pune la dispoziţie un spaţiu unde să-şi mute cabinetul. Ştim cu toţii că este un medic cunoscut şi apreciat, are şi până la 200 de pacienţi pe zi, are 50 de angajaţi şi aproape toţi sunt câmpineni, mă gândesc că ar fi păcat să plece în altă parte. Ar trebui să găsim noi o soluţie şi să-i oferim un spaţiu în Câmpina”, a spus Marian Nistor în cadrul şedinţei CL. Toţi consilierii au fost de acord cu această propunere, iar Primăriei i s-a dat ca „temă de casă” identificarea unui spaţiu potrivit pentru mutarea Cabinetului de recuperare al profesorului Mehedinţi.

17 comentarii to “Profesorul Decebal Mehedinţi va fi evacut din spaţiul de la Poiana Câmpina”


 1. sergiu spune:

  sa-i “multumeasca” pentru asta pdl-istilor care au vandut spitalul. Astia sunt pdl-istii ,vanzatori de tara ! tiseanu nu este strain deloc de aceasta situatie.

  RăspundeRăspunde
 2. celini spune:

  Sunt atatea spati in Campina care nu sunt folosite,cu siguranta se va gasi

  RăspundeRăspunde
 3. Gabitzu spune:

  E pe Campinita o cladire parasita-fostele ateliere ale scolii nr 8 si ar fi un loc ideal-asa ar disparea si buruienile

  RăspundeRăspunde
 4. Gabitzu spune:

  sau zona fostelor cabinete stomatologice din spatele Postii

  RăspundeRăspunde
 5. Realismul doare spune:

  Deci Confind a cumparat spitalul. Confind inseamna Simion, din USL-PNL, prieten cu Guran. Mare mi-ar fi mirarea sa nu isi fi bagat coada Guran la combinatia asta…

  RăspundeRăspunde
 6. alessia spune:

  pentru sergiu
  esti intr-o grava eroare-spitalul de la Poiana este,mai bine zis a fost al Primariei Poiana Campina care este condusa de un primar PSD-ist, iar cumparatorul este un fost candidat la functia de deputat,membru PNL, care l-a avut sef de campanie pe….Virgil Guran,PSD+PNL=USL(aceeasi mizerie,vorba poetului);sunt convinsa ca Horia Tiseanu va gasi un spatiu pentru acest cabinet,asa cum a gasit si pentru sectia de fizioterapie pe care a scos-o din groapa de la Poiana,toti salariatii de acolo ii multumesc si in ziua de azi pentru asta.
  Sunt sigura ca stii toate astea ,dar esti orbit de ura zilele astea,dar o sa-ti treaca si atunci vei fi obiectiv

  RăspundeRăspunde
 7. misu spune:

  La electromontaj pe Cuza are și parcare nu trebuie lăsat să plece din Câmpina.

  RăspundeRăspunde
 8. celini spune:

  stati linistiti ca spatiul este deja gasit si nu inteleg de ce pdl-ul ne crede mai naivi,este aranjat totul de ceva vreme si se va muta in zona N.Balcescu

  RăspundeRăspunde
 9. Alin.C spune:

  La Electromontaj in fosta locatie a garajelor de pe str Fratii Golesti s-ar preta un centru universitar(facultate).S-ar crea noi locuri de munca si ar fi inca o pata(bila alba)pentru administratia Tiseanu

  RăspundeRăspunde
 10. liviu spune:

  mai sergiule tu te auzi ce spui????cum sa vanda pd-l ul spitalul ma???poi cine este primar la poiana???nu este cumva d-nul Duta???acesta facand parte din psd???actualul usl???astia 2 , duta si simion , un alt mare hot care a promis ca face pe banii lui canalizarea in comuna poiana campina astia au vandut spitalul sa stii si tu pentru cultura ta generala. nu are nicio treaba tiseanu de la campina sau mai stiu eu cine.mai mult tiseanu a facut un oras european alaturi de consilierii sai cum poti spune asemenea baliverne. hmmmmm mare rusine. cat despre poiana campina………actuala conducere a dormit timp de 8 ani si mai are marele tupeu sa se bata cu pumnii in piept ca v-or face , vor drege..aceasta comuna arata ca dupa razboi.am inteles ca s-ar afla pe ultimul loc in judet la toate capitolele. rusine DUTA si SIMION , ati mai alungat un mare om din comuna. rusineeee

  RăspundeRăspunde
 11. ionel spune:

  Multe din spatiile de care amintiti sunt in proprietate privata deci primarul nu poate sa faca nimic. Sugerez poate spatiul de la caminele liceului de petrol de pe str. N. Balcescu

  RăspundeRăspunde
 12. LUCIAN spune:

  Spitalul preluat de Confind este in patrimoniul consiliului local Poiana Campina.Ca se investeste in el este foarte bine.Contractul intre Confind si CL. nu are, si putea, clauze din care sa castige si comuna.Valoarea redeventei platita de Confind este la fel ca lucrarea de canalizare efectuata de Confind in Poiana.Primarul Duta a cedat un patrimoniu de o valoare mai mare decat bugetul anual al comunei pe o perioada de 49 de ani si ce a castigat?Comuna, oamenii, nu el!Ce inseamna un primar?
  Un manager, un gospodar, scoate bani din nimic.Nu conteaza culoarea politica.Daca nu sunt bani, ei spun, de ce nu pleaca.Nu au coloana si de aceea NOI l-e spunem din bun simt PAAAAAAAAAA…….si vine 10 iunie

  RăspundeRăspunde
 13. Cristian spune:

  Imi puteti lasa si mie adresa actuala a Doctorului Mehedinti din Campina,si numarul de telefon?cine le are si cine stie.Multumesc anticipat!

  RăspundeRăspunde
 14. admin spune:

  Cabinetul dr. Mehedinti s-a mutat in Campina, pe Strada Bucea, nr. 2, la fosta cantina a societatii EdilConst. Este deschis de luni pana vineri, intre orele 10.00-22.00. Numar de telefon 0244.350.048.

  RăspundeRăspunde
 15. Sorin spune:

  Vreau sa spun doar vreo doua vorbe, fara nici o legatura cu spitalul, partide, primarii,…etc:
  1. Decebal Mehedinti nu este doctor, ci profesor. Mai precis, profesor de sport.
  2. Pe langa miile de oameni (pacienti) multumiti, se afla si altii, poate intr-un numar lafel de reprezentativ, de oameni (fosti pacienti) nemultumiti. Eu ma numar printre acestia.
  El ne-a dat de inteles, mie si sotiei mele, ca poate ameliora prin diverse proceduri, cifoscolioza severa a copilului nostru, in varsta de 10 ani la acea vreme. Baietelul nostru suferea si de o malformatie congenitala cardiaca, foarte grava si din acest motiv nici nu se putea pune problema vreunei interventii chirurgicale pentru corectia cifoscoliozei. Mehedinti stia ca nu se poate face nimic, prin nicio procedura… Defapt acest lucru l-am aflat si noi, in timp, de la adevarati medici, din Romania, Italia, S.U.A., Marea Britanie.
  Cu toate acestea, timp de un an, am mers regulat si am platit regulat pentru servicii inutile…
  3. Lucrul cel mai tulburator si revoltator in acelasi timp, a fost faptul ca, de doua ori, copilul meu a fost ars la propriu, in timpul unei anumite procedurin care implica folosirea unor electrozi.
  De fiecare data, Mehedinti a tipat la el ca minte. A tipat la el spunandu-i ca plange degeaba.
  De fiecare data, acest lucru s-a intamplat cand baietelul meu a fost vesel, poate putin prea vesel si prea vorbaret in timpul efectuarii respectivei proceduri, iar acest lucru a dus la enervarea si agasarea vadita a “doctorului”.
  De fiecare data, cand am ajuns acasa, mi-am dat seama ca baiatul nu mintise, pentru ca pielea i s-a basicat ca dupa o arsura de grad 2, in locul aplicarii electrozilor.
  De ce consider ca a fost un lucru “tulburator” ? Pentru ca, pe masura ce trece timpul si din ce am mai auzit si de la altii, in cei 13 ani care s-au scurs de atunci, imi dau seama ca arsurile respective ar fi putut fi provocate cu intentie.
  Baiatul meu s-a stins din viata la varsta de 18 ani.

  RăspundeRăspunde
 16. decebal spune:

  mai bine ca pleaca de acolo nu avea randament decat 3% si aia care lucrau si singuri

  RăspundeRăspunde
 17. decebal spune:

  are dreptate sorin am lucrat si eu acolo si chestia cu electrozii era apa de ploaie in afara de direre nu faeau nimic ca si multe alte proceduri din departamentul electroterapie

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF