Electoral

Rezultatele finale de la alegerile locale din Poiana Câmpina şi componenţa noului CL

Alin MoldoveanuDupă cum vă informam într-un articol anterior, Alin Ioan Moldoveanu (PDL) este noul primar al comunei Poiana Câmpina, cu un număr total de 1.105 voturi. Fostul primar, Aurel Duţă (USL), a întrunit 1.000 de voturi, iar în cazul celorlalţi candidaţi, situaţia finală este următoarea: Marian Burciu (PP-DD) – 510 voturi, Mihail Briscan (Partidul Verde) – 182 voturi, Nicolae Ioana (PUER) – 94 voturi, Louis Răducanu (UNPR) – 29 voturi. Pentru Consiliul Local, PDL a acumulat 1.067 voturi, USL – 922 voturi, iar PP-DD – 486 voturi, acestea fiind singurele formaţiuni care au depăşit pragul electoral care le permite accesul în CL. Foarte aproape de acest prag de 5% s-a aflat şi Partidul Verde. În urma distribuirii voturilor, PDL a obţinut 6 consilieri locali, USL – 5, PP-DD – 3, iar la redistribuire, Partidul Verde a obţinut un mandat de consilier.

Pe baza mandatelor repartizate pe partide şi a listelor fiecarei formaţiuni politice sau alianţe, rezultă următoarea componenţă a Consiliului Local Poiana:
– Sergiu Constanda (PDL)
– Romeo Constantin Tuţică (PDL)
– Elena Secară (PDL)
– Ilie Mihai Niţescu (PDL)
– Laurenţiu Achim (PDL)
– Dan Mihai (PDL)
– Aurel Duţă (USL)
– Bogdan Oprea (USL)
– Constantin Toma (USL)
– Bogdan Irimioiu (USL)
– Gheorghe Băltăşescu (USL)
– Marian Burciu (PP-DD)
– Georgeta Cosma (PP-DD)
– Ion Tudoran (PP-DD)
– Bogdan Ghimbaş (P. Verde)
Componenţa CL mai poate suferi unele modificări. Dacă vreunul dintre aceşti consilieri renunţă la mandat, locul său va fi luat de următorul de pe lista partidului din care provine. După constituirea CL şi depunerea jurământului de către primar şi consilieri, în prima şedinţă va fi ales viceprimarul, din rândul consilierilor locali.

25 Comments

  1. Un mare like

  2. scepticul says:

    Pentru -Cristian Catinca
    Sa vedem cum se va pune si problema padurii.Nu sunt decat doua variante(conservare sau distrugere)

  3. liviu says:

    s-a facut lumina in poiana. felicitari intregii echipe . ma bucur mult k au iesit, o echipa tanara dornica de afirmare si cu forta , chiar dc multi nu le dadeau nicio sansa. felicitari ALIN MOLDOVEANU, AI DEMOSTRAT INCA O DATA K ESTI SI SUNTETI O FORTA .SPOR LA TREABA

  4. gina says:

    Sper si mai multa liniste in centru si parc.

  5. elvisarghir says:

    Bravo Alin !

  6. De sperat la un drum mai bun in Poiana si Bobolia, asfaltarea unor strazi ce de ani de zile sunt promise….
    E de munca 4 ani 🙂

  7. GABI N says:

    asteptam dovezi acum

  8. vik says:

    Uite ca aici este o surpriza destul de mare,poate demonstra ca poate face multe iar pe viitor sa poata candida din nou pt Campina

  9. scepticul says:

    Va mai exista comuna Poiana Campina? Cosma la judet si PDL-ul la Primarii?Doamne ce vremuri vor veni!

  10. viktoria says:

    vik- nu este deloc o surpriza .A fost foarte bine sfatuit si avand in vedere categoriile sociale din Poiana si diversitatea acestora , precum si preponderenta unora anume a fost o miscare facuta cu cap.Avem exact ce meritam.Pana la urma bravo domnule Moldoveanu.

  11. LUCIAN says:

    Scepticule gandeste ! Cosma, PSD la judet, Duta, PSD la comuna.

  12. celini says:

    Viktoria: sincer este o surpriza pt mine datorita faptului ca Moldoveanu nu avea nicio treaba cu Poiana,el a vrut doar sa fie primar si nu a contat zona.Sunt tare curios acum ce va face.Sper sa faca multe fiindca Poiana este o comuna aproape moarta din toate punctele de vedere.Ii urez multa bafta lui Moldoveanu si sper sa se apuce de treaba ca Poienarii sa o duca mult mai bine,eu sunt din Campina insa nu-mi place deloc cum arata poiana campina din toate punctele de vedere,pacat ca poienarii merita mult mai mult

  13. boby says:

    Cine va fi vice? Nu sunt sigura ca va fi Costanda .Primarul are nevoie de majoritate in consiliul Local pentru a trece hotaririle.Ce ziceti de Duta , sau Burciu?

  14. Florinel S says:

    Briscan chiar si al 2 pe lista merita sa fie vice.Unul tanar vrem,nu pe Ioana sau Duta

  15. Tudorita S says:

    Nu Duta! Alegeti pe altcineva vice, acesta nu a facut nimic cat a fost primar, decat pentru el si familia lui.

  16. Ion M says:

    Ne-am saturat de Duta, s-a ingrasat ca primar, sa mearga la munca sa vada cum se castiga banii!

  17. boby says:

    Ala mic al lui Ghimbas ar trebui sa se simta si sa-i lase locul lui Mihai Briscan care oricum a fost un mare domn ca l-a lasat primul pe lista.Acest loc in consililul local este al lui Mihai , il merita din plin.

  18. popescu says:

    Ghimbas e baiat destept! Briscan a fost si este un …! El se si vedea primar…este un infatuat..din cauza asta nu a iesit consilier! Ghimbaj a stiut ca nu are sanse sa iasa primar si-a facut un deal cu Briscan: tu candidezi ca primar, ca oricum nu iesi..si eu sunt primul pe lista la consilieri…asta e politica..dar pentru mintea lui Briscan…e greu! Asa e cand se vede prostul imparat! Asta e o lectie de viata!

  19. ion says:

    Pentru Popescu-bunul simt si caracterul de care da dovada Briscan l-au facut sa aiba o campanie de bun simt , nu a intrat in polemici cu ceilalti candidati si chiar si-a lasat foarte mult loc de buna ziua.Ghimbas poate sa-si stapaneasca mult si bine locul din consiliul local ,ca daca nu era Duta disperat rudele lui nu aveau nici acum asfalt la poarta.Ar trebui sa-i multumesca inzecit lui Briscan care a muncit pe rupte , impreuna cu Panac. Intr-adevar este o lectie ,dar Mihai este tanar si are tot timpul inainte.

  20. crina says:

    Fratilor , am vazut primul politist comunitar ,de cand locuiesc in centrul Poienii (si sunt vreo 15ani) admonestand ,,consumatorii” tolaniti si chiar ridicandu-i .Se simte si o oarecare relaxare in centrul, parcul este minunat, copii se joaca in liniste, noaptea mai canta cate -odata ,,ciorile”,dar ,este incredibil !Sau este linistea dinaintea furtunii.Daca asa va fi de acum incolo in centru, va multumim domnule Moldoveanu!

  21. popescu says:

    Briscan a dat de baut la toti betivanii din sat….daca asta inseamna campanie de bun simt inseamna ca are nevoie de DEX, daca stie ce inseamna!

  22. CAMY says:

    ALIN mOLDOVEANU A CASTIGAT ALEGERILE CU EXCURSII LA SINAIA,EXCURSIE LA MECI,LA PETROLUL -PLOIESTI,TRICOURI,UMBRELE,CANI SI BANI.OARE DE CE ATATA DISPERARE PENTRU OCUPAREA SCAUNULUI DE PRIMAR.DACA E ATAT DE CAPABIL NU TREBUIA SA PROCEDEZE ASA .IMI PARE RAU CA POIENARII NU AU OBSERVAT NIMIC DIN CE A FACUT BUN FOSTUL PRIMAR:ALIMENTAREA CU APA A CATORVA ZONE UNDE OAMENII ,PANA ACUM 8 ANI CARAU APA CU BIDOANE,GALETI;CANALIZARE;ASFALTAREA STR. MAGURII,STERIESTI.VI SE PARE PUTIN LUCRU?SA VEDEM CE VA FACE ACTUALUL.DAR SUNT CAM SCEPTICA

  23. catalina says:

    cum s-au castigat alegerile la bobolia: s-au carat oamenii cu masinile de catre viitorii candidati ca consilieri, la ora 09.00 alegerile erau casigate de PDL.Un exemplu: La ora 07.56 s-a oprit o masina din care s-au coborat cateva persoane, una dintre ele dupa ce a facut 10-15 pasi se intoarce si intreaba in gura mare:
    -Boby pe cine ai zis sa pui aia?(aia fiind stampila, saraca femeie este si batrana si nici nu stie) am uitat mai mama. BobY raspunde :
    -Taci bre ca te aude lumea
    -Ce zici mai maica?Pe cine?
    -Taci bre ca vin eu la matale si iti spun ca ne aude lumea
    -Hai mai BobY ca am uitat pe cine ai zis
    VA DATI SEAMA SINGURI CINE ESTE BOBY, IAR PE FEMEIE NU II DAU NUMELE
    Din cate am aflat dupa aceea ca s-a facut sesizare la politie dar ca deobicei nu au gasit nimic, ASTA ESTE LUMEA IN CARE TRAIM,
    BRAVO ALIN MOLDOVEANU TE-AI MAI MANJIT INCA ODATA PE MAINI

  24. Florinel S says:

    Mai bine ca s-a ajuns aici daca continuam in aceeasi linie moarta.Veti vedea ca atat Bobolia cat si Ragmanul vor avea asfalt(strazile laterale) si lumea va fi multumita inclusiv PSD care l-au uns ,,no vice „pe Boby

  25. Florinel S says:

    Catalina,vecina brigadierului vede rosu

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *