Electoral

Scrisoare către câmpineni din partea singurului candidat independent la Consiliul Local

AbalutaStimaţi şi dragi concetăţeni,
După ce am încercat să devin candidatul şi alesul dumneavoastră în Consiliul Local al municipiului nostru, după ce opţiunile dumneavoastră s-au impus şi au decis, mă simt obligat să-mi exprim sentimentele de mulţumire şi recunoştinţă pentru toţi cei care mi-au fost alături în timpul campaniei electorale şi alegerilor, pentru cei care m-au încurajat. Mulţumesc familiei mele şi prietenilor, celor care, cunoscându-mă, m-au susţinut şi votat, celor care nu m-au cunoscut, dar au avut încredere în mine şi au riscat.
De asemenea, le mulţumesc celor care nu m-au votat, pentru că lecţia neîncrederii celor din jur, deşi e dură, nu îi doboară pe cei puternici, ci le dovedeşte slăbiciunile şi-i obligă la mai mult, pentru a dovedi celor care s-au îndoit de ei că nu au avut dreptate. Lupta în care m-am angajat nesilit de nimeni, dar determinat de nemulţumirile pentru prezent şi de nevoia de a schimba viitorul nostru colectiv prin alte decizii şi soluţii, mi-a demonstrat că trebuie să continui ceea ce am început, şi să dovedesc pe viitor că merit încrederea concetăţenilor mei.
De aceea, mă declar onorat de clipele pe care mi le-au dăruit încercând să mă cunoască, să aleagă dintre candidaţi pe cel mai bun. Îmi asum responsabilitatea declaraţiilor şi a propunerilor făcute şi sunt fericit că am putut oferi câmpinenilor o altă alternativă. Îi felicit pe cei aleşi şi promit să încerc să mă implic, ca simplu cetăţean al municipiului, în rezolvarea problemelor noastre.
Cu speranţe în viitor şi cu mulţumiri pentru prezent, al dumneavoastră Abăluţă Cătălin Costel

Cătălin Abăluţă a fost singurul candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina. A obţinut 386 de voturi (2,02%) devansând formaţiuni politice precum PNG-CD (1,7%), PRM (1,7%), UNPR (1,2%) sau PER (1,1%).

4 Comments

 1. elvisarghir says:

  Felicitari pentru rezultat . Sunteti invitatul meu sa venim impreuna cu solutii pentru cetatenii orasului .

 2. Catalin Abaluta says:

  Va multumesc. Dupa rezultatul votului, ideile celor alesi sunt cele mai bune. Consider ca e bine ca acestia sa le puna in practica, fara oprelisti sau bariere. Ii felicit inca o data si le doresc mult succes.

 3. vik says:

  FELICITARI.CAMPINA ARE NEVOIE DE OAMENI CU INITIATIVA

 4. alex says:

  Va asteptam cu drag peste 4 ani ! Sunteti Singurul om care poate aduce schimbarea.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *