Trafic record pentru campinaph.ro, a doua zi după alegerile locale

Categorie: Campina 12 iunie 2012

Nu obişnuim să scriem noi despre… noi, să ne lăudăm sau să ne considerăm mai buni decât alţii. Suntem doar un site de ştiri locale şi încercăm să ne facem treaba aici, pe bucăţica noastră de teritoriu (Câmpina şi localităţile din jur), considerând că, oricum, ne citeşte cine trebuie. Astăzi, vrem, totuşi, să împărtăşim cu dvs. bucuria unui record – 5.849 de vizite într-o singură zi. În medie, campinaph.ro are 1.200-1.500 de accesări pe zi. Când se organizează unele evenimente locale, în perioada campaniilor electorale, când afişăm rezultatele la bacalaureat sau postăm informaţii despre Şcoala de Poliţie “Vasile Lascăr”, ajungem la 2.500-3.000 de vizite pe site. Ieri, însă, a doua zi după alegerile locale, am avut 5.849 de accesări, din care 4.535 au fost vizitatori unici. Nu putem decât să ne bucurăm că am fost o sursă căutată şi că am putut să vă oferim informaţiile dorite.
Campinaph Trafic record pentru campinaph.ro, a doua zi după alegerile locale
Sigur, în comparaţie cu site-urile judeţene sau naţionale, traficul nostru nu este remarcabil, dar pentru zona noastră considerăm că este foarte bine aşa. Un număr important de accesări l-am avut şi în ziua alegerilor locale (aproximativ 4.000), zi în care am postat permanent informaţii despre modul în care se desfăşoară scrutinul electoral.
Le mulţumim sincer tuturor celor care ne citesc, celor care trimit comentarii, tuturor celor care au fost alături de noi pe parcursul celor trei ani (fără două luni) de când există campinaph.ro.

9 comentarii to “Trafic record pentru campinaph.ro, a doua zi după alegerile locale”


 1. Alice__ spune:

  Felicitari! Nu are decat sa ma bucure faptul ca am fost una din cei 5.849!
  Si continuati cu stiri cat mai bune!

  RăspundeRăspunde
 2. Manuela Axinte spune:

  Bravo voua! La cate piedici vi s/au pus, bravo voua ca nu v/ati lasat!

  RăspundeRăspunde
 3. jeny spune:

  In fiecare zi ma informez si accesez acest site. Sunt din Campina dar la 2000 km departe de orasul meu natal. in ziua ,alegerilor si numerotarea voturilor am deschis situl si cu bucurie am constatat ca au fost postate informatii de la scrutinul electoral. FELICITARI! FELICITARI!si Domnului Tiseanu, un cetatean de onoare cu care trebuie sa se mandreasca Campina.

  RăspundeRăspunde
 4. misu spune:

  Felicitări țineți-o tot așa….

  RăspundeRăspunde
 5. LUCIAN spune:

  Multumesc campinaph

  RăspundeRăspunde
 6. vik spune:

  felicitari insa este un site cu foarte putine stiri,ar trebui sa se posteze mult mai multe stiri sau probabil suntem un oras in care nu se intampla foarte multe lucruri :(

  RăspundeRăspunde
 7. ionel spune:

  Bravo,
  Vreti o sugestie ?
  La inceput de mandat luati un interviu noului primar si consilierilor cu intrebari concrete si raspunsuri clare cu obiectivele noului mandat, care sa raman ca document la sfarsitul mandatului, cand se trage linia si vedem care sunt plusurile si minusurile.
  Oricum ceva realist si de realizat nu pliante din campania electorala.
  Daca ne mai mareste impozitele in urmatorii 4 ani precis are primarul cu ce sa ne faca si aeroport:))

  RăspundeRăspunde
 8. George spune:

  Acuma fara nici o chestie, daca nu voi atunci cine_?

  RăspundeRăspunde
 9. vik spune:

  Am vazut ieri ca la LIDL nu se mai face nimic,si-au luat si utilajele,cumva a fost doar o gogoasa electorala ca acest magazin se va face la Campina?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF