Actualitate

FC Unirea Câmpina a promovat în Liga a III-a

Unirea 5Bucurie mare pentru iubitorii fotbalului câmpinean. Unirea a câştigat cu 2-1 meciul de baraj cu FC Chitila şi a promovat în Liga a III-a. A fost o partidă grea, tensionată, încinsă (la propriu şi la figurat), dar la capătul celor 90 de minute, a mai fost loc doar pentru bucurie. Detalii de la meciul de baraj de ieri puteţi citi pe www.sport-campina.blogspot.com, pagina noastră de sport. Aici vom prezenta doar câteva considerente nu neapărat de natură sportivă.
– Baza sportivă de la Ştefăneşti (Ilfov), pe care s-a disputat partida, este o mică bijuterie. Terenul este impecabil, baza are toate dotările necesare, inclusiv parcare, şi este foarte bine întreţinută. Atenţie, vorbim despre o comună cu vreo 2.000 de locuitori.
– Tribuna stadionului are cam 800 de locuri, iar mai mult de jumătate dintre ele au fost ocupate de câmpineni. Pe lângă galeria Unirii, numeroase alte persoane au mers la Ştefăneşti pentru a fi alături de echipă. Chiar şi pe caniculă. A meritat…
– Înaintea acestei partide s-au făcut multe speculaţii, vorbindu-se inclusiv despre cumpărarea unui loc în Liga a III, în cazul în care echipa pierde barajul. Cu toţii ne doream ca Unirea să promoveze şi e bine că a făcut-o aşa, pe teren, într-un meci încrâncenat, aprig, adevărat.
– De acum înainte, la nivelul administraţiei locale va trebui să se discute altfel despre Unirea. Vorbim despre finanţare, în special. Dar vorbim şi despre baza sportivă, pentru că aici vor veni altfel de echipe, mai puternice, obişnuite cu alt nivel de pregătire şi dotare. Poate vor veni însoţite de suporteri, oameni care vor vorbi apoi de ceea ce au văzut şi găsit la Câmpina, nu numai din punct de vedere fotbalistic. Ar fi neplăcut, nu-i aşa, să ducă vorba că i-a plouat la stadionul din Câmpina chiar în tribuna acoperită…
– Se tot vorbeşte, de la o vreme, despre o singură echipă a Câmpinei, despre o „fuziune” a Unirii cu CSM. Indiferent cum ar fi şi ce va fi, dacă va fi, politicul să fie exclus. Măcar aici. Dăunează grav performanţei.
– Felicitări sincere echipei Unirea. Merită!
Unirea 1
Unirea 2
Unirea 3
Unirea 4
Unirea 6

4 Comments

 1. vik says:

  Felicitari echipei Unirea pt promovare,Campina va fi alaturi de ea si speram ca si primaria Campina.La potentialul Campinei meritam sa fim cel putin in liga a 2-a insa poate vom ajunge si aici.Primaria,sponsorii acestei echipe trebuie sa vina acum cu fonduri si stadionul va trebuii sa arate cat de cat modern,un stadion de municipiu,dupa mine acest stadion arata jalnic,incepand de la gardul de imprejmuire,tabela de marcaj,tribunele insa aici s-a mai facut cate ceva dar nu suficient.Orice echipa care va veni la Campina trebuie sa vada un stadion frumos,cu ce avem acum cu siguranta ne vom face de ras.Multe comune sau sate au stadioane mut mai frumoase si mai bune ca cel de la Campina.Pt acest lucru primaria Campina are o bila neagra…FELICITARI INCA O DATA ECHIPEI IAR CAMPINA VA FI ALATURI DE EA…

 2. celini says:

  bravo baieti,suntem mandri de voi si avem sa venim la stadion

 3. ?? says:

  cum e cu golu al doilea ?

 4. Gino says:

  Pentru ??:golul 2 perfect valabil din pozitie regulamentara asa cum se vede si pe filmarea de pe campinacomment.Lasa rautatile!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *