Politica

Virgil Guran: „Nu mă interesează postul de viceprimar!”

Liderul PNL Câmpina, Virgil Guran, a organizat ieri o conferinţă de presă în cadrul căreia a vorbit despre rezultatele alegerilor, negocierile pentru stabilirea unei majorităţi la nivelul Consiliului Local şi postul de viceprimar, pentru care se poartă, de asemenea, negocieri intense. „Pe mine nu mă interesează postul de viceprimar, nu voi fi niciodată viceprimarul lui Horia Tiseanu. Eu nu-mi schimb poziţia de la o zi la alta. Nu am bătut palma cu Florin Anghel pentru aşa ceva. Noi nu facem asemenea trocuri! Nici nu se pune problema ca Florin Anghel să vină la PNL sau să candideze din partea noastră. Este exclus!”, a afirmat Virgil Guran.
Preşedintele PNL, fost candidat la Primăria Câmpina, a mai spus că partidul său va respecta protocolul încheiat cu PSD şi PC în cadrul USL şi va susţine viceprimarul propus de social democraţi, „cel mai probabil, Ion Dragomir”.
Virgil Guran s-a declarat revoltat de o afirmaţie a primarului Horia Tiseanu potrivit căreia „dacă văd că viceprimarul, Guran sau oricare ar fi el, nu-şi va face treaba, atunci o să-i dau să ascută creioane, iar atribuţiile sale o să i le deleg unui city-manager”. Guran consideră că treaba cu „ascuţitul creioanelor” e o glumă proastă şi spune că se aştepta la o altă atitudine de la primar.

2 Comments

  1. USL=O mizerie says:

    Tipic. Acum ca a pierdut, se duce repede la Ploiesti si isi bate joc de cei care l-au votat. Dar mai bine ca pleaca, ca oricum habar nu are ce inseamna administratie.

  2. vik says:

    cred ca mai folositor pt Campina e sa plece la Ploiesti,cu cat mai multi in consiliul judetean cu atat mai bine,Cosma nu a facut nimic pt Campina,poate daca avem mai multi la Ploiesti se vor trimite mai multe fonduri de la consiliul judetean

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *