Politica

Anunţ public privind colectarea deşeurilor electrice şi electronice în municipiul Câmpina

Primăria Câmpina vă invită să participaţi la proiectul de colectare selectivă a deşeurilor – „Mediul rural şi mediul urban fără DEEE (deşeuri de echipamente electrice şi electronice)”, concretizat printr-o campanie de colectare, organizată pe 20 şi 21 iulie 2012, între orele 9.00 şi 13.00. Acţiunea se va desfăşura în colaborare cu Asociaţia „Iniţiativa Verde” din Ploieşti şi operatorul Floricon Salub.
Campania va include:
colectarea deşeurilor de la agenţii economici de pe raza municipiului Câmpina – vineri, 20 iulie. Deşeurile vor fi ridicate de la sediile societăţilor comerciale în urma unei solicitări telefonice adresate Floricon Salub, la numărul de telefon 0726.588.965.
colectarea deşeurilor provenite de la populaţie – sâmbătă, 21 iulie. Echipamentele electrice şi electronice vor fi ridicate de la domiciliul cetăţenilor şi în baza unei solicitări telefonice la 0726.588.965.
De asemenea, vor fi amenjate două centre fixe de colectare, la Şcoala Centrală şi la Colegiul Tehnic Forestier. Astfel, cetăţenii fie se adresează operatorului de salubritate, la numărul de telefon menţionat, fie duc echipamentele la unul dintre cele două centre de colectare.
Pentru obiectele predate, fiecare cetăţean va primi un bon cu care va participa la o tombolă ce va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00, la Colegiul Tehnic Forestier. Premiile constau în: ventilatoare, plite electrice, prăjitoare de pâine, uscătoare de păr, aparate pentru sandwich, lămpi de grădină cu celulă fotovoltaică.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *