Administratie publica

Criterii cu dedicaţie pentru viitorul city-manager al Câmpinei

Remus BadulescuConsiliul Local Câmpina a aprobat, în şedinţa de la sfârşitul săptămânii trecute, noile criterii pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care se înscriu la concursul pentru ocuparea funcţiei de administrator public al municipiului. Cele vechi nu mai erau valabile, pentru că, la momentul stabilirii lor, erau făcute special pentru Jenica Tabacu, directorul Muzeului Memorial „B.P. Hasdeu”. Să nu credeţi că noile criterii sunt… generale şi se poate înscrie oricine la concurs. Sunt tot cu dedicaţie, iar postul de city-manager va fi ocupat de un reprezentant al PP-DD, din informaţiile noastre – Remus Bădulescu (foto). Vă reamintim că postul de administrator public al municipiului a fost obţinut de PP-DD în urma negocierilor politice pentru stabilirea majorităţii în CL Câmpina.

Iată criteriile aprobate de consilierii locali:

1. Studii superioare – licenţă în management;

2. Să cunoască o limbă de circulaţie internaţională;

3. Să aibă cunoştinţe atestate de operare PC;

4. Să aibă minim trei ani vechime în  funcţii de conducere;

5. Să aibă minim 5 (cinci) ani vechime în muncă;

6. Să aibă capacitate deplină de exerciţiu atestată printr-o testare psihologică;

7. Să nu aibă antecedente penale atestate de cazierul judiciar.

Consilierul Monica Clinciu a propus să fie eliminată condiţia privind „licenţa în management”, dar amendamentul său a căzut la vot. Viitorul city-manager va încheia, cu Primăria Câmpina, un contract de management de patru ani şi va coordona următoarele instituţii şi activităţi: Biblioteca Municipală „C.I.Istrati”, Muzeul Memorial „B.P.Hasdeu”, Casa Tineretului, Casa de Cultură,  Serviciul de Administrare Spaţii Verzi şi activitatea de curăţenie şi salubrizare din municipiul Câmpina.

7 Comments

 1. Teodor Tiseanu says:

  Domnule Badulescu a fost cumva marinar?

 2. nini says:

  Unde ii tot gasiti pe astia? Nu stiu cat este de capabil sau nu d-l din imagine, dar daca nu a lucrat nici un moment in administratia locala, ii va fi foarte greu sa faca fata… munca la privat, nu e acelasi lucru cu munca in administratia locala.

 3. mihai says:

  Mai Nini ,las-l frate sa vedem ce face , poate o fi bun baiatul, mai ales ca e necunoscut.Tu nu te-ai saturat de aceleasi nume si aceleasi interese de 20 de ani in Campina????????

 4. Tiby says:

  sa*l pregateasca oare partidul pentru a fi viitorul primar al orasului???

 5. elvisarghir says:

  Care partid ?????

 6. dode says:

  …si daca este reprezentant PP-DD care este problema?????Va este frica??Mare grija domnilor PDL,USL ,VI SE APROPIE SFARSITUL….

 7. Jianu says:

  Curaj si tupeu!, doar asa se pot face schimbarile!!!! Multa bafta, d-le Badulescu printre ” rechini”!!!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *