Administratie publica

Fiecare partid cu… coloneii săi

Până acum, reprezentanţii partidelor din Câmpina îl ironizau pe primarul Horia Tiseanu când vorbeau despre „coloneii de la PDL”, mai exact, despre ofiţerii în rezervă Marian Dulă, Viorel Bondoc şi Lucian Cercel, primii doi fiind consilieri locali şi în noul mandat. De acum înainte, însă, celelalte partide, în special PSD şi PNL, vor trebui să se abţină de la astfel de comentarii pentru că, iată, au coloneii lor, pe care i-au scos la înaintare. La ultima şedinţă a Consiliului Local, mai mulţi ofiţeri în rezervă (cadre militare şi ale MAI), membri USL, au fost numiţi în diferite comisii şi consilii, fie din partea comunităţii locale, fie din partea… administraţiei publice locale.
Astfel, în Comisia locală de ordine publică au fost desemnaţi ofiţerii în rezervă Eugen Sârmă, Mirel Roman, George Petre şi Vasile Petre. De asemenea, colonelul în rezervă Mirel Roman a fost desemnat ca reprezentant al Consiliului Local în consiliile etice ale Spitalului Municipal şi Spitalului de Psihiatrie Voila. Precizăm faptul că aceste consilii etice reprezintă organisme care se întrunesc lunar sau ori de câte ori este nevoie, la sesizarea unui pacient sau a familiei acestuia, la sesizarea unui cadru medical sau a oricărei persoane căreia i-au fost încălcate drepturile recunoscute de lege în domeniul acordării asistenţei medicale. Până acum, Consiliul Local Câmpina era reprezentat în cele două consilii etice de Monica Clinciu, consilier local PDL.

Să nu fim înţeleşi greşit. Ofiţerii în rezervă despre care vorbim sunt oameni serioşi, care au în spate ani mulţi de educaţie şi disciplină, experienţă de viaţă şi multă seriozitate. Ideea era, însă, alta şi am menţionat-o mai sus – „coloneii noştri, mai buni decât coloneii lor”.

2 Comments

  1. pe viorel bondoc ,prm -ul l-a ales iar pdl-ul l-a cules …cata magarie in campina asta.//

  2. in campania pentru primarie, s-au organizat excursii,s-au impartit tigai,oare toate aceste lucruri tin de foame timp de 4ani..

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *