Administratie publica

La Lacul Bisericii, plaja şi scăldatul sunt interzise

Lacul BisericiiAdministraţia locală câmpineană a interzis scăldatul în Lacul Bisericii şi folosirea ca „zonă de plajă” a spaţiului din jurul lacului. Nerespectarea acestor interdicţii se sancţionează cu amenzi cuprinse între 200 şi 1.000 lei – în cazul scăldatului şi între 100 şi 500 lei – în cazul plajei. În zonă vor fi amplasate şi panouri cu mesajul „Scăldatul interzis! Zonă necontrolată sanitar şi nerecomandată îmbăierii”.
„Am iniţiat acest proiect de hotătâre deoarece, în ultima vreme, au fost depistate tot mai multe persoane care se scăldau în Lacul Bisericii. Acest lac nu este autorizat sanitar, apa nu îndeplineşte condiţiile de calitate pentru îmbăiere, iar zona din jurul lacului este destinată plimbărilor, recreerii şi nu plajei. De aceea, se impunea să reglementăm această situaţie”, a declarat primarul Horia Tiseanu.

7 Comments

 1. Ion says:

  Frumoasa treaba! Felicitari.

 2. locuitor says:

  Frumoasa treaba, si lacul, si parcul si barcutele!

 3. Teodor Tiseanu says:

  Adevarat, frumos lacul. Ar mai fi trebuit inca ceva interzis: mancatul si scuipatul semintelor pe marginea lacului…

 4. Laura Pop-Dumitrescu says:

  Treaba cu semintele tine de cei 7 ani d-acasa pe care ii ai toata viata sau nu-i ai deloc. Din pacate avem mult prea multi nesimtiti printre noi, de toate varstele, ca nu numai tinerii mananca seminte prin parcuri si lasa mizerie in urma lor. Pe bulevard am vazut o mamica cu un copil langa ea si mancau amandoi seminte aruncand cojile pe jos. Copilul acela nu va face niciodata altfel pentru ca asa e crescut si educat.

 5. Popa Eduard says:

  Parerea mea este ca cei 7 ani de acasa nu mai exista! Poate este cazul sa mai treca si politia local prin zona, cu ocazia asta mai dau si ei ceva amenzi si uite asa poate nu se mai mananca seminte si se mai fac rost si de ceva bani, eventual alte investitii pt parc!

 6. asa da ,lacul,o oaza de liniste pentru camineni…felictari.

 7. asa da ,ooaza de liniste pentru campineni…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *