Politica

Protocolul de colaborare dintre USL şi PP-DD Câmpina este… confidenţial

Este pentru prima dată în istoria recentă a administraţiei locale câmpinene când un protocol încheiat între partidele care formează majoritatea în Consiliul Local nu este făcut public. De obicei, se făceau conferinţe de presă, se anunţa noua majoritate şi se prezenta protocolul. În cel mai rău caz, se dădea doar un comunicat de presă. Acum, iată, aflăm că protocolul este confidenţial, lucru menţionat vineri, în conferinţa de presă a PSD Câmpina. Ştim doar că este un protocol scris, semnat de liderii USL şi PP-DD, că negocierile au avut loc „în trei”, adică PSD, PNL, PP-DD şi că are mai multe prevederi. Referitor la acest document, preşedintele PSD Câmpina, Ion Dragomir, a spus doar că una dintre prevederi se referă la stabilirea viceprimarului şi că protocolul nu face nici o referire la funcţia de city-manager, dar funcţia există în organigrama Primăriei şi, cel mai probabil, va fi ocupată de… cineva.

Cum alte informaţii oficiale nu există în legătură protocolul, putem specula la nesfârşit pe această temă. Totuşi, nu ni se pare normal ca un astfel de document să fie confidenţial. E adevărat, este un document politic, dar el vizează funcţii administrative, vizează administraţia publică locală, cea plătită din bani publici. Şi chiar nu vedem nici un motiv pentru această confidenţialitate.

2 Comments

  1. alessia says:

    Sincer, nu cred ca au semnat o hartie sau daca au semnat ,este atat de inrobitoare pentru USL, ca le este rusine sa o faca publica.Jenica este o femeie … dar cu mult orgoliu ,iar cand este vorba de afaceri,sunt sigura ca din aceasta sustinere acordata USL va scoate maxim de profit-material, politic,personal.
    Vom trai si vom vedea dar probabil ca atunci cand USL se va destrama ,Jenica va ramane din nou fara „coledgi” si nu se va putea spune ca nu isi merita soarta.Aferim!

  2. I Love Campina says:

    Jenica este femeie inteligenta, chiar daca USL se va destrama, imediat va gasi alti aliati pentru …. Oricum, sper sa se inteleaga toti bine in Consiliu, pentru a face treaba buna in Campina.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *