Politica

Senatorul George Severin: „Traian Băsescu şi PDL se tem de referendum!”

SeverinÎn cadrul unei conferinţe de presă organizate astăzi, senatorul PSD George Severin a afirmat că Traian Băsescu şi PDL încearcă prin orice mijloace să împiedice lumea să meargă la votul de duminică, la referendum. „Este evident că le e frică, iar acuzele de fraudă şi lovitură de stat sunt de-a dreptul stupide. Dacă este să vorbim de fraudă, atunci putem vorbi în cazul boicotului PDL, care este un gest profund nedemocratic. Principalul mesaj pe care vreau să-l transmit este acela de a-i îndemna pe câmpineni, pe toţi cetăţenii, să se prezinte la vot, la referendum, indiferent de opţiunea politică pe care o au… Altfel, vom fi în situaţia de a decide pentru noi cei care nu votează”, a spus George Severin.

Senatorul câmpinean a mai declarat că, din informaţiile sale, chiar şi la Câmpina se încearcă intimidarea cetăţenilor prin diferite mijloace: „Nu este un referendum între Băsescu şi Antonescu, între Băsescu şi Ponta sau între PDL şi USL. Oamenii sunt chemaţi să răspundă la o întrebare simplă – dacă sunt sau nu de acord cu demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Înţeleg atitudinea disperată a celor de la PDL, dar de aici şi până la ceea ce s-a întâmplat pe Strada Bucea din Câmpina, acolo unde oamenii au reclamat că pur şi simplu li s-a sunat la uşă şi au fost îndemnaţi să nu meargă la vot, este cale lungă. În Câmpina nu prea mai sunt societăţi de stat, dar înţeleg că şi la unele societăţi private, patronii apropiaţi de PDL fac presiuni asupra angajaţilor pentru a nu se prezenta la votul de duminică. Îi invit pe toţi cetăţeni să se adreseze Poliţiei, să sune la 112 sau chiar la cabinetul meu parlamentar în situaţia în care asupra lor se fac orice fel de presiuni pentru a nu se prezenta la vot!”

5 Comments

 1. misu says:

  Cam scartii sefule ,noi am votat odata pentru Base la un referendum sunteti in stare sa faceti referendum in fiecare zi, in fiecare luna, in fiecare an, pe banii nostrii.Voi cat ati lipsit din parlament cine v-a platit, tot noi amariti.

 2. Brad Adrian says:

  Mai, Misule. Mai, Misulica, asculta-ma putin. Daca astia de la USL cam scartie, intr-adevar, la maniera rapida in care l-au suspendat pe Base (din care cauza s-au „curentat” si unii lideri UE), tu sa stii de la mine ca scartii rau de tot la gramatica. Iar daca Base s-ar putea sa scape de suspendare, prin invalidarea apropiatului referendum, cred ca tu vei ramane suspendat permanent la gramatica, fiindca examenele tale de limba romana nu mai are cine sa ti le invalideze, caz in care ai putea sa te apuci inca o data de carte. Lucru care m-ar mira, de altfel, dar nu stiu de ce. Crede-ma, adjectivul posesiv „nostri” se scrie INTOTDEAUNA cu un singur i (deci ar fi fost corect „banii nostri”), iar in concluzia ta de final, „tot noi amarati” (nefericit final d.p.d.v. gramatical), trebuia sa apara substantivul amaratii, articulat cu articolul hotarat, deci scris cu doi i, pentru ca, fara indoiala, ai vrut sa spui ca toti amaratii le-au platit astora din Parlament chiulul. De lipsa virgulelor din textul tau intelept, nu mai vorbesc. Acum, intreb si eu ca naivul: tie, cat timp ai chiulit de la orele de romana, cine ti-a platit scolarizarea? Tot noi, amaratii.

 3. Cristi says:

  Uite cine ne da lectii.. Dar domnu severin, dvs pe listele carui partid ati fost ales sa fiti senator??? Cu ce merite?? Oare doar pt ca aveati la vremea respectiva ziar si televiziune? Nu de catre PDL ati fost sustinut??? In locul dvs macar as sta in banca mea si nu as comenta.. Lasati sa dea cu pietre unii despre care macar nu se cede din avion ca sunt patati…Stati linistit si bucurativa de foloasele locului de senator dat de PDL si macar mandatul asta fara demagogie…

 4. I Love Campina says:

  Noi am votat pentru domnul senator ca sa se duca la PSD? Nu e frumos.

 5. misu says:

  @Brad Adrian nu sunt profesor de romana si scoala care am facuto am avut profesori ca tine spagari si care este problema cu gramatica mor de foame cumva …

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *