900.000 lei pentru teren sintetic şi înfiinţarea unui club sportiv al municipiului Câmpina

Categorie: Administratie publica 31 august 2012

Iată două dintre deciziile luate în şedinţa ordinară de aseară, de către Consiliul Local Câmpina. Două decizii de senzaţie, am spune noi, dacă ele n-ar veni la exact o lună de când acelaşi Consiliu Local a tăiat complet finanţarea echipei de fotbal Unirea. Dar să le luăm pe rând… Mai întâi, la propunerea viceprimarului Ion Dragomir, consilierii USL şi PP-DD, cei care deţin majoritatea în CL, au aprobat transferarea sumei de 900.000 lei de la secţiunea funcţionare la cea de dezvoltare. Nici măcar un consilier, indiferent de partid, nu a întrebat de ce se face acest transfer bugetar şi cum vor fi folosiţi banii. Dar nici viceprimarul nu a precizat, lucru destul de ciudat şi puţin pe lângă lege. Practic, consilierii au aprobat transferarea banilor… fără destinaţie şi s-ar putea să fie nevoie de încă o rectificare de buget la care să se aprobe cu exactitate destinaţia banilor. Abia la finalul şedinţei, la “diverse”, Ion Dragomir a explicat: “Vom face un teren sintetic de fotbal, aşa cum este cel de la Izvorani, la baza sportivă de la Căminul Petrol. Banii aceştia sunt pentru studiul de fezabilitate, proiectarea şi execuţia lucrărilor”.
În concluzie, administraţia locală începe să investească în baze sportive, aşa cum au motivat consilierii noii puteri atunci când au decis să nu mai finanţeze FC Unirea. Dar… Baza sportivă de la Petrol nu înseamnă numai terenul de fotbal, despre care ştim că este vizat de liderul liberal Virgil Guran, pentru echipa sa – CSM Câmpina. Baza aceea include şi o sală de sport, deplorabilă, cu geamuri sparte şi toalete mizerabile, cu uşi rupte şi fără căldură. Aşa arată de ani de zile şi tot de ani de zile aici se antrenează copiii de la Secţia de atletism condusă de profesorul Nicolae Pavel. Pentru ei, va fi încă o iarnă în frig…
O a doua decizie luată în şedinţa CL a vizat înfiinţarea unui club sportiv municipal al Câmpinei, care să includă mai multe secţii sportive. Propunerea a fost făcută de preşedintele Comisiei de Cultură, Sănătate şi Sport, Florin Frăţilă, şi a primit acordul de principiu al Consiliului. Comisia menţionată a fost împuternicită să se ocupe de tot ceea ce presupune un astfel de demers.

11 comentarii to “900.000 lei pentru teren sintetic şi înfiinţarea unui club sportiv al municipiului Câmpina”


 1. celini spune:

  Este un proiect destul de bun,Campina are nevoie e baze sportive si de multe atlete…

  RăspundeRăspunde
 2. ionut spune:

  sa mai ziceti k nu se tine de cuvant Guran in ceea ce priveste baza sportiva !

  RăspundeRăspunde
 3. Rusinica spune:

  frectie, baza sportiva inseamna ca Guran vrea teren unde sa-si antreneze CSM-ul gratis, pe banii nostri

  RăspundeRăspunde
 4. ionut spune:

  si va face mai mult de atat …Bafta Dl Guran !

  RăspundeRăspunde
 5. elena spune:

  Nu se poate bate din palme si “hop” sa apara baza sportiva!…Dl Guran isi va duce proiectul, pe care deja la inceput , pana la capat….Daca va exista o baza sportiva in Campina, acest lucru i se va datora domnului Virgil Guran…si tineretul va fi multumit ….Succes !

  RăspundeRăspunde
 6. cetatean spune:

  Ce baze sportive? Asta e doar un mod frumos de a pacali oamenii pentru a isi promova si antrena echipa CSM pe banii campinenilor si pe un teren platit din impozitele noastre! Rusine!

  RăspundeRăspunde
 7. celini spune:

  a cui echipa joaca pe acel teren n-are importanta,conteaza ca acei cipilasi sunt tot ai campinei

  RăspundeRăspunde
 8. miky spune:

  Ma bucura faptul ca banii pentru sport nu se mai duc pe echipa de propaganda electorala a lui Tiseanu si merg catre toti tinerii orasului care doresc sa faca sport. Felicitari!!!

  RăspundeRăspunde
 9. Rapold spune:

  Bravo @celini! Asa ar trebui sa rationeze orice campinean, orice prahovean, orice roman, orice om! Inca o data, felicitari!

  RăspundeRăspunde
 10. Dan spune:

  Important este ca vom avea un teren in Campina ….nu ce echipa joaca pe respectivul teren…Succes Dl Virgil Guran !

  RăspundeRăspunde
 11. sper ,sa fie mai multe discipline sportive,pentru toate categoriile sociale….

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF