Eveniment

Au început înscrierile pentru prima ediţie a concursului „Câmpina Open Mountain Bike”

Ciclism 1S-a dat startul înscrierilor la competiţia sportivă „Câmpina Open Mountain Bike” (MTB), care se va desfăşura pe 8 septembrie. Este o competiţie de ciclism montan, care se adresează atât cicliştilor profesionişti, cât şi celor amatori. Pot participa şi familii, dar şi copii cu vârsta de peste 12 ani. Întrecerile se vor desfăşura pe şase categorii de vârstă şi nivel de performanţă. Locaţia evenimentului va fi în municipiul Câmpina, în zona platoului Muscel (Start-Sosire), spre localitatea Cornu, iar traseele vor include, în funcţie de categoria de întrecere, atât off-road, cât şi şosea asfaltată.

Categoriile de întrecere sunt:  family – 10 km, copii (12-14 ani) – 5 km, juniori amatori (15-17 ani) – 16-18 km, juniori avansaţi (15-17 ani) – 16-18 km, adulţi amatori – 16-18 km, adulţi avansaţi – 35-40 km. Taxa de înscriere pentru categoriile adulţi avansaţi/ amatori este de 50 lei pentru cei care achită până la data de 31 august 2012 şi 70 lei – dacă se achită după această data. Pentru categoriile copii, family şi juniori, taxa este de 10 lei de persoană. Detalii privind traseele, regulamentul de participare şi formularele de înscriere găsiţi pe www.campina-mtb.ro.

Competiţia „Câmpina Open Mountain Bike” este organizată de Fundaţia Romanian Angel Appeal şi de Asociaţia E.A.S.C. Caraiman Câmpina, în parteneriat cu administraţia publică locală.

7 Comments

 1. celini says:

  felicitari celor care au avut aceasta initiativa pt a face asa ceva in Campina,pacat ca motocros nu se mai organizeaza si pt asta municipiul merita o bila neagra,in rest sper sa fie cat mai multe activitati sportive in campina,avem nevoie de asa ceva

 2. Teo Delaport says:

  Buna ziua! Apreciez acest articol despre concursul organizat de noi.
  Cei interesati beneficiaza de mai multe detalii,poze,clipuri cu traseul pe siteul concursului: campina-mtb.ro ,loc unde pot sa se si inscrie.
  Taxa de participare,care va fi trimisa catre asociatia pentru copii autisti Romanian Angel Appeal poate fi achitata si la Magazinul Outdoor and Bike (Str.M. Kogalniceanu,vis-a-vis de scoala B.P.Hasdeu zilnic intre orele 9-18)
  O zi buna !

 3. bucurclaudel says:

  este cel mai tare concurs di rominia

 4. bucurclaudel says:

  imi place

 5. ovidiu zamfira says:

  F frumoasa si laudabila initiativa. O singura remarca , plecand de la ce am mai vazut si alte concursuri de gen. Se intampla tot timpul aceleasi lucruri , ref la grupele de concurs : categoria adulti este f larga, practic toti cei peste 18 ani intra aici. Nu e normal . Eu am 53 ani. Cum mai pot concura cu unul de 24 ,28,30,… ani? Ce rost are ? Imi place sportul si mai ales cel cu bicicleta,dar nu dati nici o sansa celor care au trecut de 45 ani si vor sa mai simta inca o data placerea competitiilor si bucuria unui concurs castigat. NU E CORECT. Vedeti in afara la competitii de gen. Prefer sa nu particip. Si ca mine sunt multi. Pacat.

 6. Domnule Ovidiu Zamfira, cu parere de rau ca tocmai acum a vazut remarca facuta de dumneavoastra, va spun ca si anul trecut si in acest an la editia a II-a, avem categorie de varsta peste 50 de ani. Va asteptam cu mare drag.

  http://campina-mtb.ro/info-competitie/categorii/

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *