Administratie publica

Calea Dacia a intrat în reparaţii

Calea Dacia reparatiiDupă finalizarea pasajului suprateran de la ieşirea din Câmpina spre DN1 şi amenajarea zonei adiacente, administraţia locală a decis realizarea unor lucrări de reparaţii şi întreţinere la Calea Dacia, de la intersecţia cu drumul naţional până la intersecţia cu Bulevardul Nicolae Bălcescu. Aici se vor executa mai multe categorii de lucrări. Bordurile uzate şi degradate vor fi înlocuite cu borduri noi, inclusiv în zona spaţiilor verzi; la solicitarea cetăţenilor, se realizează un trotuar nou, în zona benzinăriei, iar pentru siguranţa circulaţiei va fi înlocuit parapetul metallic existent. De asemenea, pentru asigurarea unor condiţii optime de scurgere a apelor, se realizează rigole de acostament şi două noi guri de scurgere, cu rolul de a prelua apele pluviale de pe carosabil. Ulterior, vor fi modernizate trotuarele şi carosabilul prin turnarea a două straturi de beton asfaltic, între ele fiind montată o geogrilă specială, care să împiedice fisurile. După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi realizate marcajele rutiere.

3 Comments

 1. Constantin Franco says:

  Felicitari PRIMARULUI in primul rand.Consilierii vin si pleaca dar D-nul Tiseanau demonstreaza seriozitate si profesionalism si ma bucur ca cetatenii au votat ce trebuia .
  Este model de urmat de cei tineri intrati in administratie.Normal ar fi sa se schimbe legislatia ,sa existe criterii clare de selectie in vederea cresterii gradului de profesionalism ( persoane fara experienta ,fara educatie in materie,sau cei ce au fost trimisi la somaj etc).Administartia unui oras nu inseamna doar colectare de bani si facut plati publice pentru gaze ,iluminat etc.
  Din pacate la noi partidele politice au devenit SRL-uri dependente de sponsorii lor si interesele sunt mai mult personale decit publice .
  Este nevoie de oameni cu performante profesionale sa poate sa faca distinctia intre pasiune si performanta.
  In concluzie pentru a ajuta cetatenii sa voteze e nevoie de legislatie pentru selectare de candidati in primul rand ca la orice competitie de fapt.
  Cum poti spune ca e un bun conducator cind el si-a pierdut locul de munca si se indreapta spre administratie ca profesioninst ,e ridicol.
  Romania este inca o tara bogata dar problema ramine dezordinea din politica .Atita timp cit partidele accepta sponzorizare privata e clar ca ele trebuie sa protejeze pe cei ce sunt in afara legii adica cam penali si puscariabili si ne intrebam de ce nu merg lucrurile.
  Ne intrebam in continuare cand se va incepe si in Romania procesul de reforma spre normalitate.Pericolul mare este ca cei ce detin averile facute neortodox detin puterea si controleaza indirect evolutia societatii.
  Daca ne uitam la Campina oras cu traditie petroliera mondiala a ajuns o ruina ,da vom spune comunismul a fost de vina ca am ramas „inghetati”tehnologic fata de occident si e adevarat dar ce urmeaza, ne vom plinge in continuare si pe termen lung de greaua mostenire sau schimbam ceva si lasam si oamenii competenti sa conduca.Se vorbeste tot mai mult de management privat ce trebuie cu adevarat inplementat si usor usor sa dispara dictatura politica si interesul public asupra banilor.Sa ne uitam la OMV ce performanta economica are dar din pacate profitul se repatrieaza , tara bogata cu oameni saraci si disperati sa aleaga doat pe cei ce promit pomana.
  Nu asta e calea de urmat sa pacalim cetatenii din cand in cand.
  In final din pacate puterea e in mana clasei politice si nu a cetateanului confuz si care nu are multa vina in tot ce se intimpla.

  O zi buna din insoritul si „saracul „orient.

 2. celini says:

  Sa se faca ceva si cu acea pancarda care scrie ”Municipiul Campina”,sa fie schimbata cu una mult mai frumoasa fiindca nu este deloc pe masura Camipinei.Este una destul de saracacioasa iar Campina merita ceva mult mai bun,macar daca tot se modernizeaza acea zona sa fie modernizat tot

 3. Horia Tiseanu says:

  Multumesc mult. Tot cea ce spune Constantin este adevarat si nu mai am ce adauga. Mai ales in situatia actuala clasa politica are nevoie de o primenire radicala.
  O sa schimbam autocolantul cu sigla municipiului pana se va schimba obeliscul de la intrarea in municipiu dinspre Ploiesti.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *