Administratie publica

CL Câmpina îşi schimbă reprezentanţii din consiliile de administraţie ale spitalelor

În şedinţa de la sfârşitul acestei luni, Consiliul Local îşi va desemna noi reprezentanţi în consiliile de administraţie ale celor două spitale câmpinene. Din informaţiile noastre, Virgil Guran (consilier judeţean PNL) şi viceprimarul Ion Dragomir (PSD) vor face parte din Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal, iar consilierii locali Elena Albu (PDL) şi Luminiţa Dumitrescu (PP-DD) vor intra în Consiliul de Administraţie al Spitalului Voila.
Dacă aceste propuneri vor fi aprobate de plenul Consiliului Local, atunci Virgil Guran şi Ion Dragomir îi vor înlocui pe Florin Marcu şi Monica Clinciu (la Municipal), în timp ce, la Spitalul Voila, Elena Albu îşi păstrează locul din CA, iar Luminiţa Dumitrescu îl va înlocui pe consilierul Marian Nistor (PDL).
La cele două spitale există şi doi reprezentanţi ai primarului în consiliile de administraţie, aceştia rămânând pe poziţie: directorul Direcţiei Economice, Gheorghe Ecaterinescu – la Municipal şi secretarul Paul Moldoveanu – la Voila.

10 Comments

 1. Ioana says:

  Dar Guran nu e consilier local, atunci de ce il numeste Consiliul Local ca reprezentant?

 2. sper ca vor ajuta sanatatea,am vazut multe..laalegeri toti vor sa se implice,vedem cine,cine,cine,ai spune ,cine./?

 3. iina says:

  Dl Guran este economist si ca atare, Consiliul Local il poate nominaliza ca reprezentant in Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal.Bafta multa si sa faceti treaba buna !

 4. Rusinica says:

  D-aia il nominalizeaza, nu?:)) Nu ca sa-l dea jos pe Matei si sa vina „n”?

 5. Cristian says:

  odata ce l.a pus sa rezolve aceasta problema ..este cababil …si va face treaba buna pt spitalul nostru!bafta

 6. Cristian says:

  capabil

 7. anna says:

  asa este …odata ce a fost desemnat ca reprezentant inseamna k este competent… sa faca lucrurile asa cum trebuie …si schimbarile pot fi si benefice nu neaparat negative…Mult succes !!!

 8. horia plictiseanu says:

  Dl. Guran chiar merita sa fie in consiliul de administratie al Spitalului Municipal. Este omul care poate sa contribuie la stoparea neregulilor administrative de acolo. Jaful facut pe banii publici trebuie oprit. Mai mult, Matei trebuie schimbat din functia de director al spitalului. Multa lume stie de mafia care a dus de rapa aceasta institutie.

 9. adytza says:

  Multa bafta tuturor…

 10. ianis says:

  Asa este , Dl Guran merita sa fie acolo , sa schimbe ceva in bine pt Spitalul Municipal , cat si pentru Campina. Bafta multa Dl Guran !

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *