Administratie publica

Consiliul Local Câmpina renunţă la calitatea de membru fondator al FC Unirea

CL CampinaPe ordinea de zi a şedinţei de mâine a Consiliului Local Câmpina există şi un proiect privind revocarea acelei hotărâri prin care municipalitatea devenea membru fondator al Fotbal Club Unirea Câmpina (HCL29/februarie 2011). Cu alte cuvinte, Consiliul Local, mai exact noua majoritate politică din CL, nu mai vrea să aibă nici o legătură cu echipa de fotbal. Mai întâi, i-a fost tăiată finanţarea, iar acum, iată, Consiliul renunţă oficial şi la calitatea de membru fondator. De fapt, asta s-a dorit de la început, chiar dacă unii consilieri şi-au ascuns intenţia în spatele unor discursuri populiste, fără legătură cu realitatea.
La şedinţa din luna iulie, consilierii USL şi PP-DD au votat împotriva finanţării echipei Unirea, invocând necesitatea direcţionării banilor spre modernizarea bazelor sportive. Nu ştim despre ce baze sportive este vorba, având în vedere că municipalitatea nu are decât una, cea de la Căminul Petrol. Oricum, aceasta era ideea. Atunci, consilierii noii puteri locale au spus răspicat că Unirea trebuie să-şi găsească un investitor privat, care să suporte cea mai mare parte a finanţării, iar după aceea… mai discutăm în legătură cu o eventuală sumă cu care să vină administraţia locală. Acum, orice discuţie nu-şi mai are rostul, pentru că, iată, Consiliul Local se retrage din structura de conducere a FC Unirea Câmpina. Într-un fel, poate că este mai bine aşa. Şi poate că investitorul de la Unirea mai dă o lecţie Consiliului Local cumpărând stadionul Rafinăriei. Cel de la Poiana a fost deja cumpărat, iar altul nu mai există…

13 Comments

 1. Saby says:

  Auziti dar dl Guran Virgil nu mai face baza sportiva, nu zicea el ca face in Campina stadion? Nu mai face, gata s-a razgandit? Nu mai e campanie electorala nu mai face nici stadion. Nu i-o fii rusine deloc?

 2. Ro-Ro says:

  nu le e rusine…USL a desfiintat singura echipa campineana care avea sanse de avansare….

 3. horia plictiseanu says:

  Voi sunteti postacii de serviciu ai pdl?

 4. Laura Pop-Dumitrescu says:

  Plictiseanu ori neplictiseanu, primarul are mai mult bun simt decit noii conducatori ai administratiei, va place sau nu sa recunoasteti. Eu cred ca lucrurile nu vor ramine asa; nu/l vad pe dl Dragomir multa vreme de mina cu liberalii va spun sincer.

 5. elvisarghir says:

  Acum sunt mai multi bani pentru Sarbatorile Toamnei si se vor gasi si pentru alte ocazii . Banii din campanie se vor recupera repede iar daca nu se strica alianta castigatoare cred ca vor intra pe profit foarte curand.
  Vor avea foarte multi bani pentru cumparat voturi … cea ce este foarte bine. In ritmul acesta pp-dd va lua la Campina undeva la 42% voturi si bani din buget .

 6. dany says:

  Nu are de ce sa-i fie rusine ….anumite schimbari in Campina i se vor datora Dl Guran …

 7. MarI@ says:

  Dl Guran este unul dintre putinii oameni de cuvant si caracter din orasul acesta si va incerca sa faca tot posibilul pentru a infiinta o baza sportiva 🙂

 8. andrei says:

  spre deosebire de altii dl Guran incearca sa faca ceva bun

 9. celini says:

  sper ca aceasta echipa sa mearga mai departe si macar sa ajungem in divizia B,Campina merita o echipa desi bazele sportive lipsesc cu desavarsire…

 10. Ion Cojocaru says:

  Daca luam stadionul de la Rafinarie, macar sa lasam sa joace gratis echipa FC UNIREA.

 11. adytza says:

  Nush ce sa zic dar Guran clar este de partea sportului campinean….tot ce imi doresc e sa propuna in continuare modernizarea terenurilor de sport si infiintarea de baze sportive…mergeti si voi macar o data dupa orele 17 la Grigorescu sa vedeti ca este plin terenul de baschet, tinand cont ca suprafata lasa de dorit…sper sa se ia vreo masura in legatura cu acest aspect..

 12. Florin says:

  Dl Guran incearca, doar ca anumiti oameni politici au avut grija sa fie vandut terenul Poiana unui investitor privat (ca na, mai aveau si ei nevoie sa-si traga un ban) si deci, proiectul pt acel spatiu a cam picat.

  Ar fi frumos daca toti … n-ar comenta pe baza unor informatii incomplete…zic si eu 🙂

 13. Natalia says:

  In asta lucreaza Dl Guran…..sa faca ceva pt noi campinenii,pt noi tinerii….va înfiinţa un club sportiv in Câmpina . http://www.campinaph.ro/2012/08/900-000-lei-pentru-teren-sintetic-si-infiintarea-unui-club-sportiv-al-municipiului-campina.html/comment-page-1#comment-5506

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *