Social

Iată de unde au băut apă, în ultimii ani, locuitorii din Poiana Câmpina

Statie apa Poiana 1În imagine aveţi staţia de pompare a apei de la Poiana Câmpina, cea care aparţine societăţii Jovila şi care a deservit comuna în ultimii ani. Că apa e de proastă calitate, nu e o noutate, dar puţini sunt cei care au văzut vreodată puţul jalnic din care se furniza apă în reţea şi, mai ales, instalaţia de clorinare a apei… Pentru că, găleata de pe puţul de apă, cea în care angajaţii Jovila turnau clor şi puţină apă, apoi amestecau bine, era denumită „instalaţie de clorinare”.

Statie apa Poiana 3
Statie apa Poiana 2
Mai multe comentarii credem că sunt inutile, iar imaginile vorbesc de la sine.
În aceste zile, Jovila Construct îşi încetează activitatea la Poiana Câmpina. Deja, a predat operatorului Hidro Prahova sistemele de apă şi canalizare. Iar de aproape trei săptămâni, comuna este alimentată cu apă de la Paltinu. Consiliul Local Poiana Câmpina a aprobat intrarea localităţii în reţeaua operatorului regional, după rezilierea contractului cu Jovila.

2 Comments

  1. Nici un catel comunitar nu ar face popas si culcus intr-o astfel de locatie,este cumva in Siliste?Parca apartine de Petromservice instalatiile….???Fara comentarii

  2. Dorina Pascu says:

    si ne mai intrebam de ce e asa murdara, plina de gunoaie si vietati…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *