Politica

Mircea Cosma: „Am găsit locaţiile potrivite pentru viitorul parc industrial de la Câmpina!”

Cosma si DragomirPrezent vineri la Câmpina, la lansarea candidaţilor USL pentru alegerile locale, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a declarat că a identificat de mai multă vreme două locaţii care se pretează la transformarea în parc industrial. Este vorba despre platforma Petroutilaj Poiana Câmpina (în zona cunoscută sub denumirea „Pompe Prahova”) şi o platformă aparţinând fostei societăţi IRUE Câmpina.

„Câmpina este municipiul care avea numărul de salariaţi mai mare decât numărul locuitorilor şi care avea o producţie industrială mai mare decât cea a judeţului Sălaj, de exemplu. Acum mai are vreo 3.000 de angajaţi şi nu mai există societăţile mari ale Câmpinei. Voi susţine fără rezerve realizarea unui parc industrial şi tehnologic la Câmpina. E ideea noastră, chiar dacă ne-a fost furată şi acum şi-o asumă alţii. Noi am studiat această problemă aşa cum trebuie. Avem deja două locaţii în zonă care se pretează la transformarea în parc industrial. Prima – pe platforma Petroutilaj Poiana Câmpina, care are spaţii, utilităţi şi resurse suficiente şi unde putem relansa inclusiv producţia de tractoare. A doua – o suprafaţă care aparţine societăţii IRUE Câmpina. O să vedem până la urmă care este cea mai bună soluţie”, a afirmat Mircea Cosma.

13 Comments

  1. celini says:

    de ce nu s-a facut nimic pana la ora actuala? de ce ploiestul are si campina nu? veniti si spuneti acest lucru fiindca este campanie elctorala si poate mai pacalim un pic electoratul,VREM FAPTE NU VORBE

  2. marius says:

    MINCIUNA mai mare nu se poate,ambele terenuri apartin unor societati care au capital exclusiv privat,in concluzie trebuie sa cumparati acele terenuri dle Cosma ;cu ce bani?cu banii din bugetul local?la ce preturi cer firmele pe terenuri pentru 10 hectare de teren o sa se cheltuie tot bugetul de investitii al orasului pe un an.Poate v-ati propus sa scoateti Petroutilajul(care este o societate din Poiana Campina, deci nu este un contribuabil la bugetul Campinei)din faliment?Domnule Cosma eu stiu ca oamenii cand imbatranesc devin intelepti, dumneata devi din ce in ce mai MINCINOS, sau poate oamenii au dreptate cand spun ca si pe dumneata si Consiliul Judetean va conduce fiul dumneata,VLAD DOUZECI LA SUTA,prietenii stiu de ce i se spune asa, cel cu conturi de 26 MILIOANE EURO in bancile din Italia.De unde are atatia bani cand acest om pana la varsta de 35 de ani nu a muncit nici macar o ora?

  3. spartacus says:

    DA, da, da, trebuia sa vina asta la Campina sa ne gaseasca el noua locatii pentru parcul industrial. Cosma asta a obstructionat foarte mult orasul nostru si are curaj sa vina sa ne dea lectii? PRAHOVA NU ARE NEVOIE DE UNUL CA TINE cosma.

  4. Guran da tepe says:

    Guran minte cu nerusinare cand zice ca face parc industrial! El si-a bagat firma Fiesta in faliment si a dat 200 de persoane afara…

  5. Ioan Goran says:

    Sint sigur ca se poate face parc industrial in aria orasului nostru si pare o idee foarte buna in contextul caderii intreprinderilor mari din Cimpina. Un parc industrial absoarbe forta de munca serioasa dar as vrea sa le spun celor care vin cu ideea parcului industrial ca nu se poate face chiar in orice conditii. Trebuieste infrastructura undeva in afara orasului pe un teren mare, cu utilitati si drumuri bune. Propunerile domnului Cosma nu se inscriu in aceste conditii. Irue si-a mutat productia in afara orasului ca sa respecte normele UE iar terenurile pe care le are la Cimpina nu se preteaza la parc industrial. La uzina Poiana sint alte probleme cu sechestrul pus pe active ca uzina e in lichidare. Pompe Prahova e pe malul riului niciodata nu se va putea face parc industrial acolo. Personal sint sigur ca sint intentii bune de la cei care vorbesc de parc industrial dar nu e asa usor cum se arunca cu vorbele.

  6. moga says:

    Nu va crede nimeni!

  7. misu says:

    Nu am vrut să scriu nimic dar cei care au scris spun adevărul au sută la sută dreptate. Mai mult a făcut Anghel pentru Prahova .

  8. inves says:

    Anghel, sau Seful de cabinet ? Sau consilierul personal al lui HoT ? Doamne, ce mult au facut !!!

  9. istria says:

    bv marius! hai sa platim sume adevarate ca sa cumparam terenuri!!evident, din banii nostri!of, sa am si e banii campinenilor pe mana, as face multe, as zice multe.dupa care mi-as face reclama cu : ”continuam impreuna”

  10. celini says:

    Unde a fost Cozma pana acum? Pana acum a tras totul pt Ploiesti,Paulesti iar pt Campina nu a facut nimic.El apare prin vizorul campinei numai cand este votarea dar se inseala daca crede ca-l vom vota.

  11. Realismul doare says:

    Cosma nu a facut niciodata nimic pentru Campina! Si nici pentru Prahova!

  12. Realismul doare says:

    Votul se zice ca e secret, dar eu il voi vota pe Dobre Adrian. E tanar si pare competent, plus ca nu are afaceri cu statul din ce am citit.

  13. EBH says:

    Oare cine mai crede in promisiunile facute de Cozma ? L a vazut cineva vreodata pe omul asta in Campina? Si eu il voi vota pe Adrian Dobre : e un om tanar, nepatat , care are multe lucruri bune de facut in Prahova !

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *