PDL nu renunţă la susţinerea FC Unirea Câmpina

Categorie: Politica 1 august 2012

Marian Nistor PDL nu renunţă la susţinerea FC Unirea CâmpinaUnul dintre subiectele discutate în conferinţa de presă de ieri a PDL Câmpina a vizat clubul de fotbal Unirea, rămas fără finanţare de la bugetul local chiar după promovarea în Liga a III-a naţională. Vă reamintim că, la ultima şedinţă a CL Câmpina, consilierii USL şi PP-DD au respins proiectul prin care se alocau bani echipei de fotbal pentru turul noului campionat. “Din punctul nostru de vedere, competiţia s-a mutat de pe teren în Consiliul Local. Meciul dintre Unirea şi CSM Câmpina s-a încheiat pe teren. Unirea a promovat, iar CSM nu mai există. Acum se vede clar cine s-a folosit în scopuri electorale şi de ce echipă. S-au terminat alegerile, s-a terminat şi cu echipa…”, a declarat consilierul local PDL, Marian Nistor.
Acesta a mai spus că, împreună cu colegii de partid, va susţine în continuare Unirea Câmpina şi speră să găsească soluţii pentru a se asigura o parte din finanţare, poate chiar să se revină cu proiectul privind alocarea bugetară într-o nouă şedinţă de Consiliu.
“Nu cred că reprezentanţii USL ştiu ce înseamnă fair-play. Dacă pe teren, Unirea a învins, în Consiliul Local am auzit permanent un scor: 11-6 (pentru că au lipsit un consilier PDL şi Unul USL). Dar ni s-a spus că vom auzi permenent de scorul 12-7 pentru ei de acum înainte. Eu aş vrea, însă, să subliniez un lucru: USL are 8 consilieri locali, iar PDL – 7. Acesta a fost votul câmpinenilor. Apoi, USL s-a aliat cu cei patru consilieri ai PP-DD şi astfel s-a ajuns la o majoritate de 12 contra 7″, a mai afirmat Marian Nistor.
În ceea ce priveşte viitorul Unirii Câmpina, deocamdată, acesta este incert. Există varianta venirii unui investitor privat, se negociază, dar nu s-a bătut nimic în cuie.

5 comentarii to “PDL nu renunţă la susţinerea FC Unirea Câmpina”


 1. celini spune:

  Este pacat ca aceasta echipa acum sa ramana a nimanui,ar fi bine sa se gaseasca un investitor cu un potential foarte mare ca aceasta echipa sa ajunga macar in divizia a 2-a.RUSINE CELOR DIN PSD pt ca au lasat fara sprijin aceasta echipa….PACAT…

  RăspundeRăspunde
 2. inves spune:

  In 2008 ce-ati avut cu FCM Campina, cand era in divizia B ?!? Unde erau democratii de azi ?

  RăspundeRăspunde
 3. anonim spune:

  Ptr. Inves: Dacă dezvoltăm subiectul cu Poiana, tot PSD-ul va ieși la suprafață.

  RăspundeRăspunde
 4. mihai spune:

  fotbal nu atletism nu handbal nu centru echitatie nu baschet nu -responsabilii cu activitatile sportive se ocupa din pacate cu fel de fel de ‘ocupatii’numai de sport BA

  RăspundeRăspunde
 5. Mario spune:

  Pacat.
  Sa speram ca Unirea va fi sponsorizata si ne va face mandrii de orasul nostru.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF