Politica

PDL nu renunţă la susţinerea FC Unirea Câmpina

Marian NistorUnul dintre subiectele discutate în conferinţa de presă de ieri a PDL Câmpina a vizat clubul de fotbal Unirea, rămas fără finanţare de la bugetul local chiar după promovarea în Liga a III-a naţională. Vă reamintim că, la ultima şedinţă a CL Câmpina, consilierii USL şi PP-DD au respins proiectul prin care se alocau bani echipei de fotbal pentru turul noului campionat. „Din punctul nostru de vedere, competiţia s-a mutat de pe teren în Consiliul Local. Meciul dintre Unirea şi CSM Câmpina s-a încheiat pe teren. Unirea a promovat, iar CSM nu mai există. Acum se vede clar cine s-a folosit în scopuri electorale şi de ce echipă. S-au terminat alegerile, s-a terminat şi cu echipa…”, a declarat consilierul local PDL, Marian Nistor.
Acesta a mai spus că, împreună cu colegii de partid, va susţine în continuare Unirea Câmpina şi speră să găsească soluţii pentru a se asigura o parte din finanţare, poate chiar să se revină cu proiectul privind alocarea bugetară într-o nouă şedinţă de Consiliu.
„Nu cred că reprezentanţii USL ştiu ce înseamnă fair-play. Dacă pe teren, Unirea a învins, în Consiliul Local am auzit permanent un scor: 11-6 (pentru că au lipsit un consilier PDL şi Unul USL). Dar ni s-a spus că vom auzi permenent de scorul 12-7 pentru ei de acum înainte. Eu aş vrea, însă, să subliniez un lucru: USL are 8 consilieri locali, iar PDL – 7. Acesta a fost votul câmpinenilor. Apoi, USL s-a aliat cu cei patru consilieri ai PP-DD şi astfel s-a ajuns la o majoritate de 12 contra 7”, a mai afirmat Marian Nistor.
În ceea ce priveşte viitorul Unirii Câmpina, deocamdată, acesta este incert. Există varianta venirii unui investitor privat, se negociază, dar nu s-a bătut nimic în cuie.

5 Comments

 1. celini says:

  Este pacat ca aceasta echipa acum sa ramana a nimanui,ar fi bine sa se gaseasca un investitor cu un potential foarte mare ca aceasta echipa sa ajunga macar in divizia a 2-a.RUSINE CELOR DIN PSD pt ca au lasat fara sprijin aceasta echipa….PACAT…

 2. inves says:

  In 2008 ce-ati avut cu FCM Campina, cand era in divizia B ?!? Unde erau democratii de azi ?

 3. anonim says:

  Ptr. Inves: Dacă dezvoltăm subiectul cu Poiana, tot PSD-ul va ieși la suprafață.

 4. mihai says:

  fotbal nu atletism nu handbal nu centru echitatie nu baschet nu -responsabilii cu activitatile sportive se ocupa din pacate cu fel de fel de ‘ocupatii’numai de sport BA

 5. Mario says:

  Pacat.
  Sa speram ca Unirea va fi sponsorizata si ne va face mandrii de orasul nostru.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *