Eveniment

Sărbătoare mare la împlinirea celor 502 ani ai comunei Poiana Câmpina

1Poiana Câmpina a împlinit 502 ani de la prima atestare documentară a localităţii. Toată lumea ştia că de Sfânta Maria este şi ziua comunei, dar de foarte puţine ori evenimentul a fost sărbătorit public. Noul primar al comunei, Alin Moldoveanu, a dorit să le ofere poienarilor un spectacol pe măsura aniversării, dar şi a marii sărbători creştine de ieri. Şi trebuie să recunoaştem că… Poiana n-a mai văzut aşa ceva de pe vremea marilor spectacole organizate pe stadion.
O scenă profesionistă, sonorizare impecabilă, artişti importanţi, mici şi bere din belşug, foarte multă lume şi un primar care a urcat pe scenă şi a prezentat spectacolul de la început (în jurul orei 18.00), până la final (pe la 2.00 noaptea).
Trebuie să mai spunem că, pe lângă artiştii menţionaţi pe afiş (Nicu Paleru, Constantin Dolănescu, Gina Pop, Lorenna, Mariana Stan, Axinte, trupa „Vacanţa Muzicală”), au apărut câteva surprize… adevărate: formaţia Alesis, Maria Dragomiroiu şi Andreea Bălan. Iar în debutul spectacolului, patru cupluri din localitate, care au împlinit 50 de ani de căsnicie, au primit flori şi câte o sticlă de şampanie din partea administraţiei locale.
„Am dorit să le demonstrez poienarilor că şi în comuna noastră se pot organiza spectacole adevărate, mai ales la o sărbătoare atât de frumoasă şi importantă. Şi am organizat acest spectacol cu doar 200 milioane lei de la bugetul local, restul banilor, de fapt, suma cea mai importantă, venind din partea sponsorilor cărora vreau să le mulţumesc încă o dată. M-am ţinut de cuvânt cu acest spectacol, aşa cum o să mă ţin de cuvânt cu toate promisiunile pe care le-am făcut. Chiar dacă mulţi nu credeau în mine, eu m-am apucat de treabă în Poiana şi cred că deja se vede acest lucru”, a declarat Alin Moldoveanu.
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

20 Comments

  1. radu mihai says:

    salut ma cheama radu mihai andrei si mi-a placut mult spectacolul si vreau sa mai veniti la noi

  2. radu mihai says:

    imi ziceti si mie ce melodii, ca nu mai stiu, sa ami dati si mie melodiile
    mi-a placut totul, a fost misto
    vreau melodia lu axinte.adrea balan.maria dragominoiu

  3. @ says:

    Felicitari Alin Moldoveanu!!
    Felicitari celor care i-au acordat votul si increderea lor! J&A Grig.

  4. Tatulici Ion says:

    Vai de capul vostru!!Alin Moldoveanu,omu’lu’Florin Anghel,le-a dat poienarilor un simplu spectacol si dupa asta o sa-i fure 4 ani…

  5. Daniela says:

    in Poiana si sa vrei si nu mai ai ce sa furi, asa ca stati linistiti; deocamdata nu cred ca are cineva ce sa*i reproseze primarului, a pus lucrurile in miscare si a rezolvat probleme nerezolvate de ani de zile

  6. alexandra says:

    a furat Aripelu si baronii lui Duta 12 ani,Moldoveanu ii trebuie un Mes Amis la Bobolia si ceva resturi de gunoi de la rampa

  7. amelia says:

    Axinte este Nasul de cununie al lui Alin Moldoveanu, deci despre ce vorbim?despe niste fonduri din bugetul comunei scurse catre buzunarele nasului si finului;sa ne spuna primarul cum de strazile din centru asteapta asfaltarea care intarzie nepermis de mult ,dar o anumita strada a fost asfaltata intr-o saptamana desi nu este prinsa in buget, nu exista proiect,licitatie,nimic din ceea ce prevede legea ca trebuie facut inaintea lucrarilor propriu zise.

  8. crina says:

    Mai are de rezolvat ,,clica” din zona centrala ,noaptea.
    Propunere, daca tot se initiaza un alt parc , nu se poate face parcare in zona centrala, prin restrangerea parcului? Si asa in centru numai parc saracul nu este ca ce aud saracii copii …si mai estesi cimitir de masini .Cred ca ar trebui verificat cine plateste impozit si cine nu.A si apropo , intre blocuri este pista de motociclete si parc de distractii?Pacat,zona centrala a localitatii ar trebui sa arate altfel.Inca exista politie comunitara, politie si amenzi.Eu cred ca dl .MOLDOVEANU nu va lasa nici aceasta problema nerezolvata ,ar fi o pata de imagine asupra modului cum a inceput!

  9. mirela says:

    Pentru Amelia, daca te referi la ,,Podul Lupii” foarte bine.Si poate sa mai faca si multe altele.Cu buget, fara buget a inceput foarte bine , a facut in cateva luni lucruri pe care Duta si clica le-au pasat ani de zile .Asa ne-am invatat noi ,sa stam pe la colturi si sa discutam sa analizam. Eu zic sa vorbim mai putin si sa facem mai mult .Asfalt in centru v-a turnat si Duta intr-o noapte, sau ati uitat, si atunci ce bugete au fost?
    Haideti sa punem mana la treaba sa ne vedem fiecare lungul nasului si pana la urma depiunde de fiecare.Daca ai vazut ca nu e astfalt in centru ,nu ai vazut si ,,gastile de consumatori” printre care iti este si frica sa treci ? Nu ai vazut ca centrul Poienii tinde , daca nu a si ajuns ca vestitul ,,Mogador”?

  10. un alegator says:

    Daca e asa bun primar de ce a trebuit sa dea bani pentru a fi votat? De unde a avut banii? I-a luat cu imprumut de la banca? Daca da, nu va trebui sa-i dea inapoi? De unde ii va da inapoi? din salariu? Daca au fost banii lui nu va trebui sa-i puna inapoi? De unde din salariu? Stati si ganditi-va cati bani a investit? Ganditi-va oameni buni de ce a tinut el asa de mult sa fie primar? Chiar credeti ca ii iubeste pe poienari asa de mult? Acum 4 ani ii iubea pe campineni si in 4 ani si-a scimbat orientarea nu? Un om cu coloana vertebrala BRAVOS

  11. bobeica says:

    Mogadorul e basm pe langa Poiana.Situatia e si in Campina:a se vedea bodegile de la Piata,langa strandul de la Casa Tineretului…ce le-o fi placand sa bea berea langa tomberon nu inteleg

  12. Adrian Stoica says:

    Au trecut doar 2 luni de la validarea lui Moldoveanu ca primar, haideti sa/l lasam sa vedem de ce este in stare; de criticat il criticam la sfarsitul mandatului, nu e mai logic asa? Spuneti ca a dat bani sa iasa primar, ok, o fi dat, ca dau toti, au dat si aia care au castigat si aia care au pierdut, da’ acum nu mai conteaza, e primar, sa*i dam o sansa. Eu cred ca Moldoveanu nu a castigat ca a dat bani ci pentru ca fostul primar nu a facut nimic iar localnicii au fost nemultumiti.

  13. mircea says:

    Apropo de centrul Poienii: au aparut camere de luat vederi.Asteptam sa vedem si rezultatele referitor la gunoaie, gasti , betivi, rahnete…

  14. Dece says:

    spre deosebire de duta noul primar a avut grija ca pe str ragman sa avem apa 24 din 24, daca s-a spart conducta sambata dimineata pana seara a fost remediata problema, pe timpul defunctului duta daca se spargea vinerea nu mai zic sambata sau duminica se rezolva abia martea sau miercurea. ca va place sau nu asta este primarul pe care il avem si trebuie sa il instiintam si noi de anumite probleme pe care nu le stie. pe duta chiar daca il informai nu te baga in seama intr-o iarna cand i-am spus ca nu pot pleca cu masina din curte din cauza zapezii de pe strada mi-a spus ca nu crede ca m-am nascut in masina si ca as putea pleca si pe jos. drept urmare la vot am plecat pe jos si am votat cu Moldoveanu Alin.

  15. alex says:

    Cine poate sa inteleaga intelege, Poiana va fi puternic scuturata in urmatorii 4 ani! A facut Moldoveanu spectacole si in Campina unde sumele din contract au fost triplate, nu cred ca aici e problema. Asta este inceputul. Spectacole o sa faca an de an doare e dator catre Axinte. Pacat insa ca o sa va vanda toate terenurile din Poiana si cine stie ce obiective mai are el acolo. HAHAHA bine ca a scapat Campina de el! Curios insa cum de nu il salta nimeni.

  16. baby says:

    Cred ca Moldoveanu incearca sa ne faca sa suferim mai putin prin Poiana,dar….sigur mai sunt multe de rezolvat.
    1)Betivii din centru.Gen Ghimis,Enache,…etc.care stau si beau pe drum ca la iei acasa.Pe linga asta mai vor sa se pupe si cu anumite persoane care trec pe-acolo si care daca nu vor sa stea,apai si la dex ii ieste rusine sa reproduca ce le iese din gura acestor ironici ai sortii.
    2)Adunatura de golani de la blocurile de linga Paloma.Akolo noaptea ti-e frica sa treci de teama sa nu iei bataie sau sa nu primesti vreo injuratura.:Vintila,Popica,Chelu,Puscasii pe care i-a batut jandarmii.Apai cred ca trebuie sa vina jandarmii de la Ploiesti ca sa ii mai potoleasca si pe astia putin(vezi scandalul de la spectacolul organizat pe 15 august).
    Politia din Poiana nu are nicio problema cu ei.Se face ca nu ii vede.Citeodata ii mai dojeneste,dar cu mare blindete.
    .Oare nu a auzit de legea 61/1991,politistii astia?Oare chiar nu mai suporta sa le mai faca cite un dosar penal?Oricum sunt degeaba si politia locala si cea comunitara.Dar in Poiana cred ca este o dualitate lege-infractori.
    Sper sa auzim de bine,dar ….grele sperante.Poate Moldoveanu care este un luptator si la propriu si la figurat sa ne rezolve sa scapam de …bubele comunei.
    Sa auzim de bine!!!

  17. Un suporter says:

    Va fura Moldoveanu ??? Ce sa fure din Poiana ca este cea mai saraca comuna din jurul Campinii. Daca ambitiile lui politice sunt mari, atunci ar putea incerca un miracol acolo care l-ar propulsa pe listele parlamentare peste 4 ani.

  18. altevesti says:

    apropo de golani , sa-i vezi pe aia din parc. Si politia comunitara, mai bine nu ar mai exista, A ba da, intr-o dimineata certa de zor o femeie care,, a indraznit sa-i anunte ca a fost scandal noaptea. Atit de iritat era individul ,,grasun,, ca daca femeia nu se grabea o si pocnea.

    Moldoveanu are mult de luptat cu ,,sistemul,, tolerat de …,,DUTA ,,si cu impertinenta si … propriilor subalterni a caror mentalitate este de ….Pacat , a miscat foarte mult lucrurile de cand a inceput.

  19. ofticatu says:

    Pentru Baby-ai omis pe-ai lui Clopotel.Sunt indicii ca cei din administratie ,,cam stiu cine face scandal dar” …Aici nu mai intelege nimeni nimic.
    A, referitor la dualitate , sa vezi ,,hlizeli’ intre asa zisii aparatori ai legii si ,,golani”.Ba chiar politia ii consiliaza cum sa scape de ,,necaz”.Am vazut oameni nevinovati amendati pentru ca ,,au indraznit sa sune si sa deranjeze politia din Poiana Campina.
    Mare pacat ca reinfinteaza posturile de politie locale. Gastile din centrul Poienii sunt fericite. A si de verificat cate amenzi a dat politia pentru mersul pe scuter fara a fi indeplinte minimul de conditii?Domnul Aurica TACE!

  20. crstii poiana says:

    ce a facut ALIN MOLDOVEANU nu a facut dl DUTA IN ATATIA ANI LA PUTERE. BAFTA ALIN

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *