Politica

„USL Câmpina nu a făcut nici o plângere penală împotriva primarului Tiseanu”

În urmă cu câteva zile, Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi prefectul Marius Sersea au anunţat că împotriva a şase primari din Prahova au fost depuse plângeri penale pentru încălcarea Legii Referendumului. Ulterior, preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, i-a nominalizat pe cei şase primari, printre ei numărându-se şi Horia Tiseanu, primarul Câmpinei.
„Noi nu avem cunoştinţă de vreo plângere penală împotriva lui Horia Tiseanu. Dacă ea există, nu vine din partea noastră… USL Câmpina nu a făcut nici o plângere împotriva primarului şi nici nu ştim despre ce este vorba. Am văzut doar ce a apărut în presă referitor la acest subiect”, a declarat preşedintele PSD Câmpina, Ion Dragomir.
Acesta a dorit să mai clarifice un aspect sesizat de primarul Tiseanu şi prezentat în conferinţa de presă a PDL. Horia Tiseanu a spus atunci că „un lider USL Câmpina mi-a recomandat să stau liniştit la referendum, să nu mă implic, pentru că altfel municipiul nu va mai primi nici un ban de la Consiliul Judeţean”.
„Aş fi vrut ca dl. primar să şi nominalizeze persoana care l-a contactat şi i-a spus ce i-a spus. Pentru că şi eu mă consider unul dintre liderii USL Câmpina şi s-ar putea înţelege că este vorba despre mine sau altcineva din USL. Eu nu am făcut şi nu fac aşa ceva. Consider că problemele politice sau referendumul nu au legătură cu administraţia sau fondurile pe care le primeşte o localitate de la bugetul judeţean. De aceea, dl. Tiseanu ar fi trebuit să dea nume, pentru ca lucrurile să fie clare”, a precizat Ion Dragomir, în conferinţa de presă de ieri a USL Câmpina.

1 Comment

  1. Horia Tiseanu says:

    Raspunsuri:
    -Sa-l intrebe dl. Dragomir pe presedintele d-lui de partid, Mircea Cosma, despre ce plangeri penale este vorba.
    -Sa fie mai rezervat referitor la nominalizarea celor care mi-au recomandat sa fiu „cuminte” la referedum, pentru ca este de fapt vorba de doi lideri USL.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *