Politica

PSD Prahova stabileşte mâine candidaţii pentru alegerile parlamentare

Severin si GuranBiroul Judeţean al PSD Prahova se va întruni mâine pentru a stabili candidaţii la alegerile parlamentare din toamnă. Până acum, pentru colegiile din Prahova, au fost depuse peste 20 de cereri de candidatură, dar la baza deciziei finale va sta protocolul încheiat de USL la nivel naţional. După cum a declarat preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, pentru observatorulph.ro, social-democraţii îşi vor desemna candidaţii în colegiile unde au deputaţi şi senatori, iar liberalii vor face acelaşi lucru pentru colegiile pe care le „deţin” deja. Iar acolo unde USL nu are, în prezent, parlamentari, se va merge pe sistemul sondajului de opinie.
„Pentru Camera Deputaţilor, vor exista candidaţi social-democraţi în colegiile 4 – Slănic, 5 – Vălenii de Munte, 6 – Boldeşti – Scăeni şi 8 – Ciorani, iar candidaţi liberali în colegiile electorale 1 – Valea Prahovei, 3 – Băicoi şi 7 – Urlaţi. La Senat este aceeaşi regulă, în sensul că, acolo unde PSD are senatori, ne menţinem colegiile, respectiv vom avea propuneri pentru Colegiul 1 – Valea Prahovei, 2 – Slănic şi 5 – Ploieşti”, a declarat Mircea Cosma.

Anghel si fiulMai exact, pentru zona Câmpina, situaţia ar fi următoarea:
– candidat PSD pentru Colegiu 1 Senat, care include localităţile Azuga, Buşteni, Sinaia, Comarnic, Cornu, Breaza, Adunaţi, Talea, Câmpina, Băneşti, Proviţa de Jos, Proviţa de Sus, Poiana Câmpina, Secăria, Valea Doftanei, Brebu, Şotrile, Băicoi, Scorţeni, Cocorăştii Mislii, Telega, Floreşti, Măgureni, Filipeştii de Pădure.
– sondaj de opinie pentru Colegiul 2 Deputaţi (Câmpina, Băneşti, Proviţa de Jos, Proviţa de Sus, Poiana Câmpina, Secăria, Valea Doftanei, Brebu, Şotrile), acest colegiu având, în prezent, deputat PDL (Florin Anghel).
Potrivit unor surse din cadrul USL Câmpina, George Severin va candida pentru încă un mandat de senator (aşa cum acesta a şi anunţat public, de altfel), iar preşedintele PNL Câmpina, Virgil Guran, va candida la Camera Deputaţilor. Mâine vom afla dacă lucrurile stau aşa sau nu. Indiferent de situaţie, va fi o competiţie electorală destul de interesantă, în condiţiile în care PDL pregăteşte, după cum se aude, un candidat surpriză pentru Colegiul 2 Deputaţi – Alexandru Anghel, fiul deputatului Florin Anghel (foto).

12 Comments

 1. Horia Tiseanu says:

  Se pare ca si PSD pregateste un candidat la fel de tanar pentru Camera Deputatilor. Ghiciti fiul carui lider PSD este?

 2. amelia says:

  VLADUT?o sa fie un parlamentar plin de initiative legislative, cum ar fi legalizarea consumului de marijuana,legalizarea mitei electorale si crrearea de „locuri de munca” pentru interlopi

 3. florea says:

  Alexandru e un baiat ok doar ca il dirijeaza Moldoveanu, pe celalat nu il cunoc, insa nu poti spune lucruri asa urate de acesti oameni fara sa-i cunostii. E chiar o problema ca oamenii tineri vin sa inlocuiasca fosilele de la putere?

 4. dany says:

  Bafta multa Dl Guran !..suntem alaturi de dvs !

 5. Rusinica says:

  Guran=Anghel=vax

 6. elvisarghir says:

  Va dau un pronostic cam neplacut pentru toti dar asta este , deputat pe colegiul nostru va iesi din partea PP-DD , la redistribuire , daca va dau si numele este deja prea mult. Cine credeti ca va fi ??

 7. I0nutz says:

  trebuia sa ne asteptam la o astfel de „surpriza” din partea lui Anghel

 8. Ralu says:

  da, dl Virgil suntem langa dumneavoastra

 9. andrei says:

  nu cred ca este o problema ca tinerii vin sa inlocuiasca fosilele de la putere, asta daca nu era vorba de fiul unei „fosile” . Din punctul meu de vedere o sa fie la fel din moment ce ” puterea ” este in spate

 10. Cristian says:

  asa este andrei …. fiul unei “…” nu cred k va fi lasat sa actioneze dupa bunul simt sau dupa cum gandeste el ca ar fi mai bine…pt ca nu va fi lasat…deoarece „puterea” are grija sa se intample mai intai ce e bine/bun pt „ea” si apoi pt noi ( Campina )…

 11. adytza says:

  Tot respectul pentru DL Guran…Mult Succes

 12. ianis says:

  Alaturi de PNL , alaturi de Dl Virgil Guran ..

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *