Administratie publica

Zona centrală a Câmpinei va fi supravegheată video

Parcare piata si Romal 1În municipiul Câmpina va fi implementat un proiect-pilot de supraveghere video a zonei centrale. O firmă din Bucureşti a propus Primăriei derularea acestui proiect cu fonduri proprii, urmând ca, după trei luni de testare şi dacă sistemul îşi demonstrează eficienţa, să se încheie un contract între firma respectivă şi administraţia locală. Practic, societatea în cauză instalează, pe banii săi, mai multe camere de supraveghere video în centrul localităţii – Piaţa Centrală cu tot platoul lateral, Complexul Carrefour, Strada Mihail Kogălniceanu, parcarea centrală, Complexul Romal, pasajul de la ceas. Firma instalează tot sistemul necesar, iar monitoarele pe care sunt transmise imaginile vor fi la sediul Poliţiei Locale. „Mi se pare un proiect util pentru această zonă, cea mai aglomerată din municipiu. Timp de trei luni, testăm gratuit acest proiect-pilot, iar ulterior, dacă suntem mulţumiţi de sistem, dacă acesta îşi demonstrează eficienţa, putem continua implementarea proiectului în mai multe zone din Câmpina”, a declarat primarul Horia Tiseanu.

3 Comments

  1. Mario says:

    Chiar era necesar acest lucru si da, aceasta zona reprezinta una dintre cele mai intens populate zone din Campina.

  2. Rapold says:

    Consider ca ar fi fost normal sa fiti mai expliciti asupra demonstratiei EFICIENTEI lor? Se pot intelege multe (traversari neregulamentare, parcare auto in zone interzise, supravegherea tiganilor „manglitori”, etc) asa ca cineva sa ne spuna concret si noua. Multumesc anticipat!

  3. alexandra says:

    si sa repare cineva camera din parc de la Milia.Daca s-ar putea si cetatenii sa vada online anumite zone din oras,mai ales noi plecati din tara in Spania

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *