Social

AJOFM organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Vineri, 28 septembrie, la Ploieşti, Câmpina şi Vălenii de Munte, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova organizează o nouă ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi. Ca de fiecare dată, la Câmpina, acţiunea are loc la Casa de Cultură „Geo Bogza”; la Ploieşti – la Sala Doroftei; la Vălenii de Munte – la Casa de Cultură. Ca o noutate, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi vor fi prezenţi şi consilieri din partea EURES, interesaţi să recruteze personal pentru Danemarca şi Norvegia.
EURES reprezintă o reţea de colaborare între serviciile publice din statele europene pentru facilitarea liberei circulaţii a forţei de muncă. Acum, pentru Danemarca şi Norvegia, se caută ingineri IT, ingineri electricieni, ingineri mecanici, ingineri telecomunicaţii, ingineri în domeniul petrolului etc.
În ceea ce priveşte agenţii economici locali, aceştia pot confirma participarea la Bursă la numerele de telefon: 0244.376.001 (Agenţia din Câmpina), 0244.571.444 (Agenţia Judeţeană), 0244.280.339 (Agenţia din Văleni).

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *