Social

Au fost inaugurate cele două parcuri de la Poiana Câmpina

Poiana 8La Poiana Câmpina au fost inaugurate, în week-end-ul care tocmai s-a încheiat, două parcuri pentru copii, unul în satul Bobolia şi altul la intrarea în comună, chiar lângă stadion. Ambele au fost realizate cu fonduri provenite în cea mai mare parte din sponsorizări de la firme private care au sediul sau puncte de lucru la Poiana. Unele societăţi au contribuit cu bani, altele cu materiale şi mână de lucru, dar la acest capitol, al muncii efective, un rol important l-au avut şi cetăţenii.
„Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care ne-au ajutat să realizăm aceste parcuri şi în mod special locuitorilor care au răspuns la apelul Primăriei şi au venit la treabă. Au muncit alături de noi zile la rând şi vă spun sincer că aceasta a fost cea mai frumoasă surpriză pentru administraţia locală”, a afirmat primarul comunei, Alin Moldoveanu.
Aproximativ 20 de societăţi comerciale private au sprijinit realizarea acestor parcuri, cei mai importanţi sponsori ai investiţiilor fiind Elsid Titu, Matero Ama, Paverom şi Cast Băneşti.

Primul a fost inaugurat parcul de la Bobolia, care include un loc de joacă pentru copii, un foişor şi un teren de sport. Parcul poartă numele regretatei Minodora Grigorescu, fost consilier local al comunei, un om care s-a zbătut mult pentru satul Bobolia şi care a făcut primele demersuri pentru realizarea unui parc destinat copiilor de aici.
Bobolia 1
Bobolia 2
Bobolia 3
Bobolia 4
Bobolia 5
Bobolia 6
Parcul de lângă Stadionul Poiana se numeşte „Triumf” , aşa cum s-a numit prima Asociaţie Sportivă din Poiana Câmpina, înfiinţată în anul 1920. Atunci a fost realizat şi primul teren de sport din comună, pe locul actualului stadion, acolo unde, până în anul menţionat, se afla o mlaştină. La inaugurare, parcul s-a umplut instantaneu de copii, părinţi şi bunici, de clovni şi personaje din desenele animate. Alături de reprezentanţii Primăriei s-au aflat şi consilieri locali din Poiana Câmpina. La inaugurarea ambelor parcuri a fost prezent şi Alexandru Anghel, fiul deputatului Florin Anghel.
Un al treilea loc de joacă pentru copii urmează să fie amenajat în zona blocurilor din centrul comunei.
Poiana 1
Poiana 2

Poiana 3
Poiana 4Poiana 7
Poiana 6

5 Comments

 1. observator says:

  Bravo, foarte frumos si speram de bun augur.
  Ce facem cu ,,gastile” de dincolo de pod , din zona magazinelor si din parcul dintre blocuri.Seara incepe sa fie o aventura sa iesi din casa.A si apropo si cu gratarele dintre blocuri. Speram numai lucruri bune.

 2. interesatu says:

  Cu scoala de la Pietris ce facem?

 3. celini says:

  Felicitari,sa speram ca Poiana sa se modernizeze cat mai repede ca de zeci de ani nu s-a facut nimic si arata groaznic…felicitari ca a inceput sa se faca cate ceva

 4. Cristian Catinca says:

  Fix de onomastica mea:))

 5. elvisarghir says:

  Bravo Alin ! Se vede ca Partidul Verde are reprezentant in consiliul local . Felicitari si lui Bogdan Ghimbas !

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *