Social

Cabinetul profesorului Mehedinţi s-a mutat în Câmpina, la fosta cantină EdilConst

De câteva zile, Cabinetul de Recuperare Medicală al doctorului Decebal Mehedinţi funcţionează în municipiul Câmpina, în incinta fostei cantine a societăţii EdilConst (Strada Bucea, nr.2). Spaţiul de aici a fost închiriat şi amenajat astfel încât să poată asigura şedinţele de fizioterapie şi kinetoterapie, electroterapie, gimnastică electrică şi multe altele. Vă reamintim că profesorul Mehedinţi a primit somaţie să evacueze spaţiul de la Poiana Câmpina, unde cabinetul său a funcţionat ani la rând. După concesionarea fostului spital de la Poiana de către societatea Confind, care intenţionează să realizeze aici un spital privat, era de aşteptat ca, la un moment dat, noul investitor să dorească tot spaţiul, adică şi clădirea în care funcţiona cabinetul de recuperare al profesorului Mehedinţi. În aceste condiţii, s-a căutat o altă locaţie potrivită. Decebal Mehedinţi a primit mai multe oferte avantajoase din Bucureşti, dar a preferat Câmpina şi pentru faptul că aproape toţi cei 50 de angajaţi ai cabinetului său sunt de aici.
Acum, problema s-a rezolvat şi cabinetul s-a redeschis în noua locaţie. Cabinetul este deschis de luni până vineri, între orele 10.00 – 22.00, iar numărul de telefon la care se pot face programări este 0244.350.048.

7 Comments

 1. jeny says:

  Multumim, Domnului Decebal Mehedinti ptr.decizia luata.Am avut probleme grave fiind in imposibilitatea de a merge datorita tratamentului aplicat;kinetoterapie. electroterapiesi multe altele sunt 17 ani de la tratament si problemele nu au mai recidivat. Mii de multumiri Domnului Mehedinti , de fapt face eforturi extraordinare ptr. toti pacientii Sa fim bucurosi ca nu a acceptat alte oferte si e prezent in Municipiul nostru.

 2. gheorghita says:

  cum ma pot programa la domnul doctor

 3. Spiridon Gheorghe says:

  Sunt bunicul nepotului meu FILIP STANCESCU, acum are 4 ani -de la inceputul acestui comentariu multumesc D-lui profesor DECEBAL MEHEDINTU si specialistilor din cadrul CLINICII DE RECUPERARE pentru profesionalismul de care da dovada, in executia tratamentelor.
  Mentionez ca 7 luni din octombrie – 2013 si mai – 2014 s-au efectuat tratamente de masaj si chinetoterapie nepotului meu, rezultatele s-au vazut aproape imediat, iar acum pot spune ca este armonios dezvoltat si practica inotul la indicatiile D-lui profesor.
  Din suflet eu si familia va multumim stimatilor profesionisti.

  05.02. 2015

 4. Muscalu Valentina says:

  Multumiri d-lui profesor D. Mehedinti si intregii echipe pentru activitatea depusa in cazul meu si al celor multi cu probleme mai grave.

 5. HANGIU VICTOR says:

  Diagnosticul sotiei de 65 ani SCLEROZA LATERALA AMIOTROFICA boala de neuron motor central. O intelegem din ce in ce mai greu ce vorbeste, inghite tot mai greu chiar si apa. Ne puteti ajuta ? Rugaminte un raspuns chiar si negativ. Multumesc.

 6. Tanase Iuliana says:

  Un profesionist, un om de valoare cu o echipa de valoare!
  Multumesc din suflet domnului prof. Mehedinti Decebal
  Am fost acum cativa ani in urma cu o problema grava si in 2 saptamani se vedeau rezultatele.
  Am cautat special sa vad daca mai functioneaza clinica dumnealui si imi umple sufletul de bucurie cand vad atatia oameni care ii multumesc!
  Multa sanatate domnului doctor si echipei dumnealui!

 7. cojocaru florian says:

  Nu este nimic exagerat.Dr mehedinti (in special -prin inventiile sale pe care le aplica pacientilor) si prin echipa sa ,realmente face mlnuni.Sunt un om de 81de ani ,am vazut multe ,nu ma entuziasmez usor, dar aici am gasit un inalt profesinism, asi putea aprcia ca daruire .Nu folosesc cuvinte mari.Daca incercati, sigur imi veti da dreptate Eu am simtit un reviriment important dupa tratament.
  primesc orice acuza deca fi se pare exagerat , mai ales acum cand reclamele VIOLENTE care ne sufoca, sunt tot mai active. sa dam girul si unor DEVOTATI ai oamenilor.(16 01 2022)

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *