Campanie pentru testarea gratuită a auzului

Categorie: Social 19 septembrie 2012

În perioada 20 septembrie-31 octombrie, la Câmpina se derulează o campanie de testare gratuită a auzului, la care sunt invitate să participe persoane de toate vârstele. Campania este iniţiată de Compania SoundService, cu sprijinul Primăriei Câmpina, iar cei care doresc să îşi testeze auzul pot face acest lucru în perioada menţionată, de luni până vineri, între orele 9.30-16.00, la Cabinetul SoundService (Strada I.L. Caragiale, în incinta Policlinicii Proline Sanmed).

După cum au afirmat reprezentanţii SoundService, această campanie are ca scop identificarea şi sprijinirea persoanelor care se confruntă cu probleme auditive (chiar dacă sunt deja purtătoare de aparat auditiv). După realizarea testelor gratuite, persoanele respective vor beneficia inclusiv de interpretarea rezultatelor, primind şi soluţia pentru rezolvarea problemelor lor. Cabinetul de audiologie SoundService este dotat cu aparatură de ultimă generaţie, capacitatea auditivă fiind verificată printr-o serie de investigaţii specifice. Deoarece numărul de solicitări poate fi mai mare decât capacitatea cabinetului, toţi cei interesaţi sunt rugaţi să se programeze la numărul de telefon: 0344.104. 445 interior 106 sau pe adresa de e-mail: campina@soundservice.ro, de luni până vineri, între orele 9.30 – 16.00.

2 comentarii to “Campanie pentru testarea gratuită a auzului”


 1. Musoiu Stefan spune:

  Buna ziua,
  Doresc o programare la “Cabinetul de audiologie SoundService.”
  Multumesc anticipat !
  Cu deosebit respect,
  Stefan Musoiu
  Campina

  RăspundeRăspunde
 2. admin spune:

  Programare la cabinetul de audiologie nu va puteti face pe site-ul nostru de… stiri. Trebuie sa va adresati direct la SoundService, la 0344.104. 445 interior 106 sau pe adresa de e-mail: campina@soundservice.ro. Sau va puteti duce direct la sediu – Strada I.L. Caragiale, în incinta Policlinicii Proline Sanmed.
  Noi doar am promovat o actiune…

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF