Director nou la Grupul Şcolar Construcţii de Maşini Câmpina

Categorie: Social 11 septembrie 2012

Prin decizie a Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, Vasile Androne este noul director al Grupului Şcolar Construcţii de Maşini Câmpina. De profesie inginer, Androne predă discipline tehnice la liceul menţionat. Vasile Androne o înlocuieşte, astfel, pe prof. Tatiana Badea, cea care a condus MEC II în ultimii ani şi căreia i-a expirat contractul de director în această vară, fără ca ISJ Prahova să fie de acord cu prelungirea acestuia. Este o decizie interesantă, având în vedere faptul că, la concursul de selecţie a cadrelor didactice pentru Corpul naţional de experţi în managementul educaţional, Tatiana Badea a fost singurul director din Câmpina şi printre puţinii din Prahova care a obţinut punctajul maxim (100 puncte). Pe de altă parte, decizia de schimbare a directorului ar putea avea la bază şi rezultatele foarte slabe înregistrate de MEC II în ultimii ani, în special la bacalaureat. În plus, numărul absolvenţilor de gimnaziu care aleg această unitate de învăţământ este tot mai mic. Anul acesta, din cele 84 de locuri puse la dispoziţia elevilor pentru clasa a IX-a, abia au fost ocupate 33.

3 comentarii to “Director nou la Grupul Şcolar Construcţii de Maşini Câmpina”


 1. amelia spune:

  este o schimbare pur politica;daca un om care este managerul unei scoli si obtine nota maxima la examanulpentru expert in managementul educational este schimbat din functie, sunt foarte curioasa ce se va intampla cand vor expira contractele celorlalti directori care nu au obtinut punctaj maxim.asa se duce invatamantul de rapa dar usl-isti nu au nici un interes ca in Romania sa fie oameni bine pregatiti ca nu ar mai avea cine sa le vanda voturile

  RăspundeRăspunde
 2. Mariana Vatasescu spune:

  Nu cred ca este o schimbare politica, din cate stiu eu nici d.na Badea nici dl. Androne nu fac parte din vreun partid. Amandoi sunt oameni de calitate dar niciunul dintre ei si nici altcineva nu va reusi sa puna acest liceu pe picioare. Se auzea ca Mec 2 va fi desfiintat si probabil ca asa se va intampla mai devreme sau mai tarziu.

  RăspundeRăspunde
 3. Alice Anca spune:

  Si eu sunt foarte curioasa ce punctaje au cei “numiti” in functie si unde au obtinut ei punctaj maxim? la partid oare?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF